Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K13a27r60e93l 53K39ů96r74k84a

7. 11. 2013 15:02

Český občan buď neví nebo zapomíná. Největším zdrádcem všech dob byl člověk, který nás prodal němcům. Ten, co měl plnou hubu pravdy a lásky. Nějakej Venca Chrchla.

1 2
možnosti
Foto

Díky za připomenutí R^

1 1
možnosti

Hm, mám na věc jiný názor, ale to je normální. Ale fakticky

- Zimola se neočistil tím, že se vzdal pozice hejtmana, bude muset stejně jako ostatní obhájit svoje místo ve straně

- Chovanec nedal formálně k dispozici svoji pozici hejtmana. Nabídl Sobotkovi to, že se vzdá místa místopředsedy strany. Hejtmanem Chovanec nebude (nebo nebude poslancem), to by mělo platit automaticky pro všechny hejtmanoposlance z ČSSD

Z toho, že někdo ještě teď zůstává na svém postu, se nedá vyvozovat vůbec nic. ÚV bude totiž 10.11. Potom uvidíme.

Sobotku ani ČSSD nemiluju, ale zde mu snad i držím palce, protože Hašek je jen a pouze technolog moci. Pro ČSSD by byl možná lepší volbou než Sobotka, ale pro ČR určitě ne. Tejc je figura podivná a asi Haškovi do jisté míry podobná. Škromach je vedlejší, je to Zemanův kamarád, ten to nedělal kvůli vlastními prospěchu. Zimola a Chovanec jsou nezkušení, celkem se přikláním k tomu, že je do toho Hašek zatáhl.

0 1
možnosti
Foto

Nebudu Vám oponovat, já vnitřní situaci ČSSD tak neprožívám, ale z Vašeho pohledu máte pravdu.

Nikdo se neočistil (v mých očích ani nemohl), to slovo jsem dal do uvozovek. Pro Haška, Zimolu, Chovance jsou placené funkce hejtmanů s regionálním vlivem velmi důležité. Na jejich místě bych se vzdal místa poslance a funkci hejtmana bych se snažil udržet (i jako odrazový můstek). Funkce ve straně už pro ně momentálně jsou stejně ztracené. Být ale předsedou, vypudil bych je odevšad. Takový Hašek má funkcí milión...

S hodnocením těch lidí Vám věřím.

Ale naopak si myslím, že momentálně je pro ČR dobré jak odstranění kariéristů v čele s Haškem, tak slabý Sobotka. Silný Dluhoslav by byl neštěstím.

1 1
možnosti
Foto

Největší průšvih pro ČSSD asi bude koalice s lidovci, protože ti jako hlavní podmínku svého vstupu do vlády mají církevní restituce. Ve všem ostatním jsou gumoví a přizpůsobí se, ale v církevních restitucích neustoupí. Ostatně jsem o tom napsal blog a katolíci se z toho mohli zbláznit.

A mám obavu, že toto část voličů ČSSD nezapomene.

4 0
možnosti
Foto

Dění v ČSSD nějak podrobně nesleduji, ale člověk zajímající se o veřejné dění mu ve zprávách  neunikne. První co mě napadlo, bylo, že největší křivák z křivácké Haškovy skupiny u Zemana byl Chovanec, který je okamžitě prásknul. Hašek je zřejmě hloupý člověk, že tak dlouho zapíral, přestože se ostatní už přiznali. Kdyby mu to myslelo, řekl by hned "Ano byli jsme tam. Slíbili jsme, že o tom nebudeme mluvit, ale když Chovanec porušil daný slib, tak to už nemá cenu utajovat."

Jinak ve mě vzbuzuje dění v ČSSD mírné pobavení. Ale takoví jsou poslanci tradičních parlamentních stran snad všichni. Co nám předvedou úplně noví poslanci úplně nových politických subjektů, nám ukáže budoucnost.

3 1
možnosti

No co, vrána k vráně sedá. Kdyby byl p.Sobotka chlap, po slibu, že odstoupí pokud dostane ČSSD  méně jak 30% by k ničemu takovému nedošlo a všichni by byli jak andělíčci.

3 0
možnosti
Foto

To by mu ale třeba Hašek nesměl před volbami házet klacky pod nohy. :-/

Ale nevysvětlujte si to jako mou podporu Sobotkovi :-)

1 2
možnosti

Já myslím, že ho nakonec semelou taky-už se takové hlasy ozývají. A jestli mají aspoň trochu pudu sebezáchovy, vykopnou ho-jinak se budou muset stále ohlížet, když jim bude stát za zádama.To je křivák první třídy.Rv

1 0
možnosti

M58í51l29a 42Š77u53l89a

5. 11. 2013 14:15

.. oranžgutány neřeším, zprávy o nich nečtu, na TV se dívám jen na vybrané pořady, ale ty politické mezi nimi nejsou .. a kdo je to vlastně ten Sobotka, nebo ten Hašek .. to jsou ti hokejisté? .. 

.. a moratorium na "církevní restituce" by stejně nevyhlásili, vždyť je to banda prolhaná .. :-)

.. a jako vždy, jako vždy R^

2 2
možnosti
Foto

Sakra, ještě si Vás odradím ;-)

Už raději mlčím a děkuji :-)R^

1 1
možnosti

K22a35r27e52l 78V33e72l33k39ý

5. 11. 2013 14:07

Trošku pozdě píšete na téma, které tady již zaznělo. Stručně, jasně a daleko úderněji:

http://svojanovsky.blog.idnes.cz/c/374243/Strach-servilnost-a-dalsi-lzi-v-otazkach-VM.html

1 0
možnosti
Foto

Nečetl jsem a neřídím se podle ostatních blogerů. Navíc to není můj první článek k tématu.

0 1
možnosti

Skutečný viník této trapné frašky je spíše zdá se možná nedočkavý pan Zeman. Ten se neudržel a jako první začal vyřvávat, že Sobotka musí pryč, ostatní potom museli riskovat chtíc-nechtíc. Prakticky je ale tímto k tomu tvrdě dotlačil, aby už nemohli couvnout. Potom si už jen rychle kryli kůži. Každý tu svoji... :-)

1 0
možnosti
Foto

Nikdo nic nemusí. Nezlobte se, ale Hašek snad je svéprávný (tedy měl by být). O Chovancovi škoda mluvit.

Navíc jen blud může počítat s tím, že se v nouzi za něj Zeman postaví. Šlouf by mohl vyprávět... Tak nevím, co pučisté čekali.

3 1
možnosti

Všichni jsou to "matějové".Takhle prohospodařit tu podporu,to se povede málo komu.A pak ještě tohle.

4 0
možnosti
Foto

Každý dělá na co má... Proto jsem to tušil předem.

Až odpískají veřejně zastavení církevních "restitucí", nezbude z podpory moc.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...