Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

gyulla

4. 12. 2011 0:12
Promluvil "cigán"

Ale jo pane, máte pravdu, taky jste profi "cigán" a "cigánujete, jako o život. Navíc, dle toho , co píšete, jste neskutečně hloupý, neumíte ani správně popsat pojmy. Něco pro vás mám také, zjistil jsem si, co znamená německy Bohmen, konečně jsem na to přišel. Bohmen = zloději. Přeji pěkný den.

0 0
možnosti
G

Gambri

8. 11. 2011 18:02
Komu ležíte v žaludku pane Streite?

Když se podívám na žebříček blogerů dle karmy, tak jste na sedmém místě s průměrnou karmou 38,31. Přitom mezi VIP blogery jsou i lidé s karmou 15,48.....

1 0
možnosti
DS

Streit

8. 11. 2011 19:26
Re: Komu ležíte v žaludku pane Streite?

Asi nejsem tak velmi důležitá osoba. A když připočteme, že jsem nekonformní a navíc klidně i neloajální k iDnes... Ale mi to tak vyhovuje. Jsem nezávislý. Nedávno jsem jinému portálu odmítl i honoráře, které mi nabízeli za články. Nemusím se ohlížet na nikoho - jen na své čtenáře a svědomí :-)

1 0
možnosti
ZZ

hasmen

8. 11. 2011 15:41
No řekněte...

Není to video rozkošný?Výpověď té mladé účastnice rozhovoru mne opravdu dostala -nesnáší alkohol a máma nadraná jak carskej důstojník;-D http://www.romea.cz/romeatv/index.php?id=detail&source=t&vid=hts1MYNXWNk&detail=hts1MYNXWNk

0 0
možnosti
C

cumelka

8. 11. 2011 14:14
pod kobercem

tam to všechno skončí. Ono totitž kdyby některému z rádoby našich politiků přizabili syna, nebo znásilnili manželku, okradli bratra, sestru, zmlátili maminku, tak možná tehdy by se začalo něco řešit, ale dokud tomu tak není a pochybuji, že bude, tak se to tady bude řezat hlava nehlava, krást a nakonec zabíjet a ani to si, myslím, stačit nebude. To když oni něco provedou, tak vyjdou s přerkouceným trestem..ne za zabití z úmyslu, ale čirou náhodou... a kdybych já v sebeobraně použila zbraň na cikána, tak to bude napadení s úmyslem zabít, žádná sebeobrana a jdu do lochu. A to se raději zabiju sama, než jít do vězení, kde jich je většina. Takže asi se nechám zmlátit a nějak se s tím vyrovnám. Koneckonců, taky jsem nebyla ušetřena incidentu ze strany těch opálenějších, bohužel.

0 0
možnosti

Gaspard

8. 11. 2011 14:05
Zvláštní je, že

cikáni se vůči výrazu cigániť ohrazují, ale židům slovo ošidit (původně ožidit) nijak nevadí.8-o

0 0
možnosti
MO

mountbiker

8. 11. 2011 9:01
Tomu se říká " Trefit " do černého

;-D

0 0
možnosti
MM

myskamiki

8. 11. 2011 8:00
Prerov

synek zmlaceny do krve, prorazena lebka, nasledky do konce zivota, vyrazen z normalniho zivota - jeden mladik dostal 4 roky, druhy 5 let.

1 0
možnosti
IB

isabell

8. 11. 2011 8:16
Re: Prerov

Už jsem pana Bangu požádala pod jeho blogem o příhodě z metra o několik alternativ i tohoto případu ;-)

Jó prasklá lebka a několik dní v komatu, to je prostě jasné výtržnictví, zvlášť u třikrát a čtyřikrát trestaných útočníků, kteří měli navíc upito přes deset piv.... ach jo :-/

0 0
možnosti
V

VsichniMeMajiRadi

8. 11. 2011 5:36
je legrační

jak je ta lež vždycky dožene a jak se po nich sklouzne, aniž by se někdy chytili za nos.

1 0
možnosti
TP

assco

8. 11. 2011 7:14
Re: je legrační

to jste myslim presne popsal obsah tohoto blogu... Videt co je na videu by nutne znamenalo prijmut fakt, ze se mylim. Nikdo tu nerozebira obsah videa, aby ukazal kde tedy doslo ke lzi. Kazdy krici nepodivam se na zjevny dukaz. Lzete.... Uz jste celi oklouzani a je to docela zapach...

0 0
možnosti

dva mraky

7. 11. 2011 22:23
tendencni Banga

Ve svem blogu vede standartni propagandu ale dost me pobavil kdyz toho Cikana oznacil za nomalniho chlapa namysleny bijec jen podle toho jak se nese. Bohuzel v celem incidentu je dost tajmenstvi a Banga dela ostudu novinarskemu stavu kdyz misto toho aby to aspon zkusil rozkryt napise tensdencni zvasty a neobtezoval  se jit nad ramec volnych informaci z netu.A dokonce placa nesmysly o videu ktere si tam sam povesi.

1 0
možnosti
RG

gasparru

7. 11. 2011 19:13
Dneska nesouhlasím

Pan Banga totiž na svém blogu cigání sakra víckrát než dvakrát, jako za karmu to je, ale ......;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...