Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ivonius

2. 6. 2010 20:02
Tak už si hergot vyberte: Masaryk, nebo Havel a Schwarzenber

Pak platí Havlíčkovo:

Zle, matičko, zle! / Švarcenberci zde: / jeden, ten je generál, / a druhý je kardinál; / zle, Obrázek Havlíčka, kterak hladov a nemocemi vyčerpán píše v třeskutých alpských mrazech své knihy, patří dnes opravdu jen do obrozeneckých knih 19.století.Rakouský režim vyměřil svému vězni podporu ve výši 400 zlatých ročně( později po protestech zvýšeno na 500, což byl plat tehdejšího vyššího státního üředníka).Zprvu bydlel Havlíček v luxusním hotelu U Slonů, ale po měsíci přestěhoval do podnájmu.Když za ním po půl roce přijela manželka Julie s dcerkou, pronajal si Havlíček domek v komplexu zmiňovaného hotelu.Rodina si na domácí práce držela služku a teplá jídla si většinou nechávala přinášet z hotelu U Slonů...plícní tuberkulózou manželka nakazila nejen manžela ale i svou jedinou dceru Zdenu.. k tomu jen dodat že průměrný plat byl 150zl.ročně a kdo se oháněl od rána do noci vydělal 180 zl. ročně a za tvrdou práci!!!

0 0
možnosti

kos ti krade písničky za 14.90,-

1. 6. 2010 15:18
Moc krásně napsaná demagogie

:-)R^:-(Rv

0 0
možnosti

_-1-_

31. 5. 2010 22:07
Souhlas ...... Teď sice složil funkci předsedy, ale

uvidíme s čím přijde při stranických volbách. ............ Nikde neříkal, že by odešel z vysoké politiky a že už nebude kandidovat.

0 0
možnosti

greybeard-

31. 5. 2010 19:41
Na rozdíl od Vás pane Streite

myslím, že JP je politická mrtvola, svým vystupováním se znemožnil, ale na druhou stranu český volič rád zapomíná a stačí několik nepopulárních opatření příští vlády a mnoho lidí bude vzdychat a po p.Paroubkovi toužit. A že ty nepopulární věci přijdou o tom nepochybuji. Tento stát je finančně na huntě. Jsem dalek toho, abych to svaloval na modré či oranžové. Hrabali a kradli všichni, v celém tzv. politickém spektru a uvidíme, zda se něco změní. Určitou záruku toho, že se něco změní k lepšímu vidím v lidech jako je p.Schwarzenberg, který to nemá zapotřebí, ale kterého spousta lidí nemá ráda pro jeho výslovnost, ale to je to poslední co by mělo vadit. Mně na něm spíše vadí, že se dal do spolku s Kalouskem a nejsem si jistý zda toho všemi mastmi mazaného chlapa dokáže uhlídat. Radovat se z toho, že jeden odešel je předčasné, zůstala spousta jmen, která nezáří čistotou a tak ten Augiášův chlív ještě vymetený není.

0 0
možnosti

kos ti krade písničky za 14.90,-

1. 6. 2010 15:22
Re: Na rozdíl od Vás pane Streite

kombinatorika ti jde, nicméně každé tvé slovo je proměnná.:-/

0 0
možnosti

Pete24

31. 5. 2010 16:57
Je zábavné jak v Česku každý kope do Američanů.

Je to obecně přijatelné, každý blb to pochopí, no jo, Američani, to je hrozný. Přitom vážení už 200 let je Amerika na světové špici a nevypadá to že ji někdo rychle nahradí. Teda snad kromě Čechů, samozřejmě. Tento národ, ať volí jak volí, zůstává zatím volem.

0 0
možnosti

kos ti krade písničky za 14.90,-

1. 6. 2010 15:20
Re: Je zábavné jak v Česku každý kope do Američanů.

R^

0 0
možnosti

Monokulturalista

31. 5. 2010 15:59
evešvšegvešwgvešg

1)Pro nás všechny by bylo lepší, kdyby Paroubek zůstal předsedou, páč by své straně odčerpával víc hlasů. 2)Kromě toho, že P. socanům d efacti prohrál volby, tak nás může těšit ještě tato jeho zásluha. ;-D;-D;-D http://www.blisty.cz/2010/5/31/art52819.html

0 0
možnosti

vojcek_p

31. 5. 2010 15:34
.

Nemůžu si pomoct, ale poslední dobou musím stoprocentně souhlasit se vším, co pan Streit napíše. Díky za článek

0 0
možnosti

Nero

31. 5. 2010 13:30
Proč nás,kolotočáře,urážíte?

Co jsme Vám udělali? Vy snad nedáte vnoučatům nějakou tu korunu na pouť?A házíte k nám takovou špínu!!

Copak my jsme voliči Paroubka?Jen několik,pane Štrajte,jen několik.A vexlák je co?

0 0
možnosti

Streit

31. 5. 2010 13:50
Re: Proč nás,kolotočáře,urážíte?

Omlouvám se.

To mám za to, že jsem nechtěl jmenovat Paroubkovy přátele pany Kočku a Ďurička.

0 0
možnosti

Vlasta101

31. 5. 2010 13:02
Absolutně přesně

Výborně vystiženo. BRAVO ! R^R^  V[>-]V

0 0
možnosti

LukinoL

31. 5. 2010 12:43
Naprosto výstižné!

Ostatně - tomu nasvědčuje i ten kvikot níže. Holt někomu ještě pořádně nedošlo, že ten, který přivedl ČSSD tam, kde je (záměrně nespecifikuji - každý si doplní sám), spadl díky Bohu (a voličům) z dirigentského stupínku. Nicméně máte pravdu, že je potřeba mít se stále na pozoru. Tenhle typ člověka je jako bolševník (Heracleum mantegazzianum).

Krátký citát z wikipedie: "Je veden jako nebezpečný invazní druh, který je schopen ničit původní ekosystémy na daném území. Ovládne-li bolševník velkolepý nějaký prostor, nelze dost dobře předpokládat, že by se ho příroda v dohledné době sama zbavila a k jeho vytlačení je třeba lidského zásahu. Jeho porost vytváří prostředí nevhodné pro růst většiny rostlin, včetně semenáčků stromů a představuje zdravotní riziko pro zvířata i člověka. V porostu panuje silná úroveň kompetice, prosadí se jen silní jedinci."

Podobnost čistě náhodná? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...