Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste pane Dušane hlavně malej českej upocenej demagog,

kterej miluje tuhle blogařskou exhibici.

Věřím, že za klik na karmu jste ochoten plivnout i na vlastní matku...

0 1
možnosti

M25í26l77a 34Š40u86l43a

26. 1. 2013 11:59

.. poslušně hlásím, že jsem splnil slib .. takže pokud to ten jeden vyhraje o ty tři hlasy, tak jsou to ty naše ;-D .. 

.. to je kosa, co? ..

2 0
možnosti
Foto

My 4 ;-)

U nás je jen minus 4,5.

1 0
možnosti

Nevážit si svého majetku?? to snad může jen komanč ,protože mimo ideologie má většinou velké ...............

1 2
možnosti
Foto

Ani nevíte, jak jste ubohý a navíc úplně mimo :-P

Kromě toho, já mu nevyčítám majetek, ale že se touto prioritou uchází za hlavu státu.Rv

3 0
možnosti

Pánovi Streitovi pomaly, ale isto stúpna sláva do hlavy. Jeho článok svedčí len o jedinom - že ho od závisti ide poraziť. Keby niečo on alebo jeho predkovia nahospodárili, tak by vedel, že majetok je predovšetkým o zodpovednosti.

A že sa Schwarzenberg vrátil kvôli reštitúciám? Už vidím Vás pán Streit, ako by ste na jeho mieste veľkodušne povedali,že o majetok nemáte záujem.

Tento článok je najväčšia stupidita, čo som od Vás čítal.

4 6
možnosti
Foto

Nečítajte. Nemáte na to :-PRv

2 0
možnosti

Moc dobrý článek. Jako vždy. Utvrzujete mně v tom, že jsem Vám ten hlas na blogera roku dala právem!R^

5 4
možnosti
Foto

To jsem rád, děkuji R^

Stejně jako u prezidentské volby, ještě bude finále ;-)

2 0
možnosti

Ano, když byl jmenován ministrem zahraničí, odpověděl na dotaz, zda je mu to zapotřebí, když má tolik majetku, že je to dobré mít v rodokmenu. Prostě představuje staré dobré konzervativní pravicové hodnoty. Bydlím blízko Orlíka, "Karel" dokázal rehabilitovat pojem šlechta v široké veřejnosti, což je po husitství a bolševickém vymývání mozků neskutečný úspěch. Nyní tam "vládne" jeho syn a zdá se, že není tak oblíben jako "Karel". A postoj k restitucím - naplnění práva, představuje ten rozdíl mezi skutečnou pravicí a "pravicovými bolševiky", kteří restituce odmítali, ale o to pilněji "privatizovali".

2 4
možnosti

M48í75l73a 33Š81u52l74a

25. 1. 2013 12:22

.. schraňování a rozmnožování majetku je co? .. je to přednost, nebo vada? .. buď tedy nemám tu přednost, nebo nejsem defektní :-) .. 

.. ale každému co jeho jest .. tedy pokud tím nebude nijak zásadně zasahovat do života jiným .. rubáš kapsy nemá a myslet si, že to všechno dělám pro své potomky je trochu mimo moje chápání .. potomkům máme umožnit co nejvyšší vzdělání, dát jim dobrou výchovu a vést je k samostatnosti .. on nějaký ten materiální základní kapitál je také nutný, anžto s holým zadkem se prosadit je velice obtížné ..

.. z vašeho  článku by toho Káju člověk i politoval, kdyby tedy zrovinka nekandidoval na post prezidenta, ale nějak v kloubech od rána cítím, že ho tím vůbec šetřit nechcete .. ;-D

.. moc se mi ten článek líbil R^ , takže karma jak Schwarzenbergův majetek  :-)

7 5
možnosti
Foto

Zase máte v kloubech správné loupání ;-)

Klaus původně byl proti restitucím obecně a měl pravdu. Byl však převálcován Havlem (který se také přiživil) s našeptávačem Schwarzenbergem v zádech.

Schwarzenbergovi majetek nezávidím. Má poslání, no. Nic ve směru k němu ve zlém. Ale na prezidenta se už jen proto nehodí.

Jsem rád, že se Vám článek líbil. Hnedle snesu  dalších deset Čunderlíků ;-D

Dík jak OrlíkR^

9 4
možnosti

P21e73t28r 53P42á72l33k51a

25. 1. 2013 12:05

souhlasím s panem Krausem, starost o rodový majetek mi přijde jako naprosto legitimní věc. Nicméně, pokud je mi známo, tuto starost už předal KS na syna a "na vejminku" se věnuje věcem, které ho baví - tj. politice (té se ostatně věnoval celý život). Pokud ho chcete očernit, doporučuji tedy spíš upozorňovat na to, že kníže má kandidaturu jen jako koníčka a vrtoch, to by taky mohlo zabrat a bylo by to přesnější.

Mezi vlastnosti, které ho motivují, jistě patří i ješitnost. Koneckonců, nikdo, kdo není ješitný, by se o takovou funkci nikdy neucházel. Osobní prestiž (to souvisí s tou ješitností) je určitě taky jedna z motivací - stejně jako u všech ostatních kandidátů.

Myslím, že primární motivace KS je sobecká, ale primární motivace každého člověka na světě je sobecká. Nebo myslíte, že Zeman chce na Hrad z altruismu? To byste mě rozesmál. Chce tam proto, že si ješitně myslí, že je ten pravej proto, aby tam byl. A je to tak dobře.

4 5
možnosti

M60í40l16a 68Š48u77l94a

25. 1. 2013 12:24

.. no já nevím, jednoho vrtošivého staříka jsme na Hradě už měli .. dodržet tradici, nebo raději změnu? ;-D

5 3
možnosti
Foto

vy jste přesně ten případ, kdy se ptám sám sebe, zdali je úcta vyjadřovaná starším lidem tím správným způsobem chování... předpokládá to krom jiného i to, že starší člověk má již rozum a nadhled, což ve vší úctě k vám svým textem popíráte, více než rozum a nadhled totiž z vašeho textu čiší zapšklost a zapšklí lidé to mají v životě složité... proto místo úcty cítím ve vašem případě spíše lítost...

6 10
možnosti

z vaseho prispevku cpi stejna zapsklost, navic toho rozumu jste nepobral o moc vic, nez autor clanku ... ale klidne si to o sobe muzete myslet ;)

4 7
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...