Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tentokrát bych se Kalouska zastal, určitě toho moc nenaspal a protože artikuloval dobře, bylo to zjevně hlavně únavou

1 3
možnosti
Foto

Slyšel jste to co já? 8-o

3 1
možnosti

Když dojde k rabování je zpřísněná sazba ale když jde o cikány,tak je ticho po pěšině.4.6. v noci zmlátilo tříčlenné cikánské zlodějské komando do bezvědomí hostinského ve Svádově,Ústí který si z obavy rabování chtěl hlídat svoje zboží..Leží v nemocnici.

8 0
možnosti
Foto

Doufám, že neuniknou zpřísněné kvalifikaci ;-€

5 1
možnosti

Od člověka který se sám do profilu vyfotí se sklenkou v ruce, bch žehrání o alkoholu muc na těžkou váhun nebral...

4 11
možnosti
Foto

Jste ubohý:

1) Jak víte, že tam byl alkohol?

2) Nejsem ministrem.

3) Nebyl jsem v práci.

4) Nebyly povodně.

5) Neztrapňoval jsem se Zemanovou šavlí (Kalousek má vlastní). Ale ano, nejsem abstinent. Ale pokud bych měl veřejné vystoupení, určitě bych nebyl OPAKOVANĚ ožralý. A pokud bych byl přistižen a chtěl se přiznat, určitě bych nejdříve nelhal.Rv Vaše strana by do internetové propagandy neměla zapojovat lidi vašich "schopností"Rv

10 6
možnosti
Foto

Tak si zatím honem ten alokohol dopřávejte dál, hádám, že jste si právě dopřál...

5 4
možnosti

M78í96l92a 16Š50u40l43a

7. 6. 2013 13:41

.. ODS, ČSSD, KSČM, VV, TOP 09 jsem nevolil, koho jsem volil tam není .. mám snad právo představitele sociokratury kritizovat? .. no ano mám, ovlivňují můj život a pohříchu negativně .. 

.. já ty první čtyři vynechám a ačkoli je článek jen o Kalouskovi, budu psát o čtyřech nebezpečích naší země z TOP 09 ..

.. Miroslav Kalousek - pije, pije hodně, pije rád .. budiž mu to přáno, ale je to dobře, nebo špatně? .. alkohol ovlivňuje naše chování, nebo spíš uvolňuje zábrany a ukazuje na naši pravou povahu .. jakou má MK nemusím popisovat, jednoznačně bych si před ním ani neodplivnul ..

.. MUDr. Leoš Heger - tady platí, že cesta dlážděná dobrými úmysly vede do pekel .. určitě to není člověk morálně pokleslý, jen to dobro se nám neustále snaží vecpat dveřmi i okny .. osobně chci být svobodný (v rámci možností) ve svém rozhodování, nechci nesmyslné regulace, zákazy, příkazy .. chce naše dobro, nenechme si ho vzít ..

.. Jaromír Drábek - zde se snoubí křiváctví z vyčůraností (to bylo moc slušné, ale nechci být smazán) a naprostou absencí jakéhokoli sociálního rozměru .. kozel zahradníkem .. projekty jím vedeným ministerstvem zasrádly korupcí a zneužíváním jím svěřených prostředků ve prospěch  .. nu, koho asi? ...

.. Karel Schwarzenberg - kapitola sama pro sebe, kudy chodí, tudy škodí .. že mu není rozumět tolik nevadí, že maří v době hospodářského poklesu investice a obchody podnikatelům svými neuváženými (nebo že by naopak velmi uváženými?) prohlášeními, tak to vadí .. divné, že to asi nevadí předsedovi vlády ..  .. mohl by někdo namítnout, že jsem vynechal Ludmilu Müllerovou .. ta sice také škodí, ale vypadá na to, že to ani není z její vlastníé vůle .. u ní vždy hledám nějaký náznak anténky na dálkové ovládání :-) .. .. vám Dušane karma .. ať to stojí, co to stojí R^

11 8
možnosti
Foto

Na to, že jste abstinent, jste to napsal výborně. ;-)

Byl by z toho krásný blog, vše bych podepsal, i karmu dal:-)!!

A díky R^

6 5
možnosti
Foto

"Já se nebudu hloupě vymlouvat. Žádné francovky, žádné prášky. Tři noci jsem nespal a po oficiální pracovní době, byť připouštím, že ministři žádnou pracovní dobu nemají, jsem si dal dva panáky. A nezvládl jsem to s tou nevyspalostí a stresem posledních dnů," řekl MF DNES Kalousek.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/na-francovku-se-vymlouvat-nebudu-byl-jsem-opily-priznal-kalousek-

3 4
možnosti
Foto

Jen průhledný trik, u notorika nepřijatelný.

Sám sebe usvědčil, že je lhář, předtím tvrdil:

"Můžu říct jen tolik: už čtyři dny nespím. Vedle toho, že musím řešit povodně v rámci České republiky jsem taky sám vytopený,";-)

;-€

6 5
možnosti

Kalousek byl doma, po práci a ve svém osobním volnu se ožral. Chyba byla, že zvednul telefon od redaktorky. Nic víc nic míň.

7 8
možnosti

Jak píši nahoře. Mám dojem, že se pochlubil, že zrovna pracuje na úlevách...no možná to bral z dlouhodobého hlediska.;-D:-) je to vůl i když chlastá ve svém volnu.

4 2
možnosti
Foto

Jednotlivě budu reagovat jen v nejnutnějších případech. Ale tato diskuse níže (vč. používání mínusů) ukázala, že je mezi námi spousta šílenců, jimž politické preference zastřely rozum. Tady nejde o to, že Kalousek je politikem TOP 09, ale že je to opilec, a to notorický. V jeho stavu nemůže dobře spravovat svůj úřad a státní (tj. naše) finance. Myslím si, že v každé jiné zemi (vč. Tchajwanu:) by ve funkci nevydržel ani minutu. To si opravdu necháme nadělat na hlavu opilcem? 8-o;-€

Mýlí se všichni, kdo mi předhazují, že hájím Zemanovu "virózu". Kdyby použili odkazů na mé články, viděli by, že Zemana vůbec nehájím a je to pro mě křupan, někdy taky pod vlivem. Ale aby opilec, který hodí šavli v přímém přenosu, obviňoval z toho druhého, to už je hodno jen Kalouskovy arogance.

Ostatně soudím, že Kalousek je opilec, který měl být už dávno ze státních funkcí vypráskán!! Pokud nebude, asi si ho "zasloužíme"...

11 6
možnosti

Podívejte, v naší zemi je alkoholik snad každý druhý.....

2 6
možnosti

:-) Slyšel jsem ho....bylo to dílo ! " Nalitej, jak carský důstojník! "  Právě se přiznal na Idnesu. Pro autora : R^R^R^

9 1
možnosti

Je snad správné přiznat chybu. Nebo je lepší ubohé zatloukání, lhaní a výmluva na virus...?

4 8
možnosti
Foto

Že nám vládnou opilci by mělo být pro všechny občany alarmující! Na co čekáme? Až "ožrala" zmáčkne knoflík na na spuštění války?

7 7
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...