Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sfs

13. 4. 2012 20:29
Že se nestydíte!

Před sametem byste už bručel. Hudráte na ubohého Kalouska, který je tak neschopný, že Vám tu basu zatím zařídit neumí. Máte jedinou kliku, že Vás čte jen asi 1000 ovčanů, jinak byste si už mohli o Kalouskovi vykládat tak nejvýš s Mrázkem. No uvidíme, ale kdyby se náhodou podařilo ve sněmovně vyvětrat, měl bych na Vašem místě dost stažené půlky. Už toho nechte, copak nevidíte, že jediný nevinný v ProMoPro kulišárně je Vondra? Kdyby bylo nejhůř, s Kalouskem to dopadne stejně.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

11. 4. 2012 10:56
Pane Streite,

jako vždycky - trochu mimo. Jarolím - toť jen domluvený herecká etuda. nedivím se, že na to spousta lidí skočí.:-)

0 0
možnosti

SID09

11. 4. 2012 12:29
Re: Pane Streite,

No, někdy mimo je, ale tentokráte jste trošku mimo vy. !!;-)

1 0
možnosti

802

10. 4. 2012 22:45
Souhlas

R^

Potěšující že se občas něco co není mediálně zmasírované soudruhy novináři z Mafry a posuzuje vlasním rozumem ještě  objeví.

0 0
možnosti

Streit

11. 4. 2012 9:39
Re: Souhlas

Dík R^

0 0
možnosti

Ghost Dog

10. 4. 2012 13:13
karma jako vždy :-)

.. Amen, pravím vám .. ;-D

.. trochu jsem si zapředstavoval, jak se do politiky dostanou ti aspoň trochu slušní a slušní, co jim jde o věc a ne jen o prospěch .. je to smutné, vzpomněl jsem si na rok 1990, volby do FS a ČNR .. v té době se tam dostalo docela dost těch "idealistů", kteří měli vůli změnit poměry k lepšímu .. všichni víme jak dopadli, postupně odcházeli z politiky zklamaní a s hořkou pachutí v ústech .. a zůstali nám zase ti stejní bezohlední, nebo se jen vezoucí diletanti vedení ještě bezohlednějšími šíbry ..

George Carlin řekl: "všichni víme, jak blbej je průměrnej člověk, a teď si představte, že polovina populace je ještě blbejší"

.. lidi chtějí slyšet sliby, trvá to dvacet let a pořád na to skáčou ..

.. a karma R^

3 0
možnosti

Streit

10. 4. 2012 14:23
Re: karma jako vždy :-)

Taky jsem přemýšlel nad tou bezútěšností a beznadějí. Jediná evoluční trajektorie vede nikoliv od jedné utopie k další, jak si myslí mesiášové všeho druhu, ale metodou pokusů a omylů od jedné nespravedlnosti a nehospodárnosti k další. Vtip spočívá v tom, že až pohár přeteče, dostanou se k moci nové struktury, kde zpočátku jde aspoň částečně o věc. A pak se v dialektické spirále všechno s obměnami a v nových technologických podmínkách opakuje. Marx však neměl pravdu v tom, že si myslel, že lze ty zákonitosti poznat, využít a naplánovat směrem ke světlým zítřkům. Takto to nikdy nebude. střety a omyly jsou neodstranitelné. Musíme ten boj vybojovat vždy znovu a znovu v každém uzlovém bodě. Nejhorší je se soustředit na holuba na střeše, který se ukáže fatamorgánou (viz třeba vzkvétající EU), zatímco vrabci z hrsti ulétají. Asi na to téma napíšu článek :)

A dík za karmu

R^

4 0
možnosti

kuchl

10. 4. 2012 12:33
Kalouska zavírat

je nesmysl . To už radši zrušit ODS s ČSSD . Jejich / zkorumpovaní / voliči to však nepřipustí ... Úroveň a schopnosti politiků vychází z morálky a inteligence občanů , kteří je volí , případně nevolí . Takže vše je v naprostém pořádku !:-P

0 0
možnosti

Halfunx

10. 4. 2012 12:42
Re: Kalouska zavírat

Musím důrazně odmítnout, současný volební systém je nastaven tak, aby zamezil jakékoliv demokracii. U moci zůstanou pořád jen ti stejní. V tomto systému se inteligence ani morálka občanů nemá šanci projevit. Nedovedu si představit, že většina z nás jsme takoví tupci jako ti loketní boxeři ve vládě. Jsme určitě mnohem lepší, jen nám není dovoleno se vyjádřit.

2 0
možnosti

Halfunx

10. 4. 2012 12:21
Zrdcadlo

Provázanost současné mafánsko-politecké struktury je nezranitelná. Prokazují to VV, kterým nebylo povoleno se zapojit. A to ani přes ukázku, že mafiánství taky ovládají. Kopáním kolem sebe nastavili zrdcadlo tak, aby i národ viděl o co vlastně de. Za to jim vlastně můžeme poděkovat. Občané zdrogovaní mnohaletou mediální masáží si pomalu uvědomují, že jsou závisláci na tomto systému vládnutí a už se chtějí vyléčit. Silná závislost se léčí těžko a dlouze. Omítání, přiznání, abstinence, náhradní plán a nový život. No doufám, že to zažiju a nebude recidiva.

Jsem ve fázi přiznání a je mi líto odmítačů. Těším se na systém bez politiků a doufám, že přímá demokracie se plně osvědčí i když zpočátku bude nutné snést nějakou náhražku na půl cesty.

1 0
možnosti

bomich

10. 4. 2012 12:22
Re: Zrdcadlo

Konečně jeden rozumný názor bez průpovídek typu pravice kontra levice a bez ideologie. Díky.

0 0
možnosti

asi tak

10. 4. 2012 12:10
je to o lidech

kalousek je řádně zvolený politik.

86% lidí nesouhlasí se současnou politikou (prý). kolik z nich si je schopno připustit myšlenku "JÁ JSEM TEN BLBEC CO JE ZVOLIL"?

kolik z těch nadávajících v příštích volbách zase zvolí jednu z parlamentních stran (počítám parlament 8 let zpět)?

0 0
možnosti

Halfunx

10. 4. 2012 12:32
Re: je to o lidech

Přiznávám: "JÁ JSEM TEN BLBEC CO JE VOLIL (VV)"  Už se to nestane, žádná strana mě nedostane.

1 0
možnosti

třešeň japonská

10. 4. 2012 11:56
Dnes končí další část vládní tragedie.

Za chvíli se dohodnou na nerušeném pokračování dalších rozkrádaček a budou vymýšlet pro znechucené ovčany další zábavné divadlo. Za článek karma. :-/R^

3 0
možnosti

Streit

10. 4. 2012 11:57
Re: Dnes končí další část vládní tragedie.

Myslím si totéž a děkuji. R^

0 0
možnosti

strycek-Joe Ltd.

10. 4. 2012 11:53
Pan Kalousek pracuje pro imperialistický režim

ODS pracuje pro imperialistický režim a pan Streit též pracoval pro imperialistický režim. Proč tedy na sebe vzájemně sočí, to fakt netuším.

0 0
možnosti

sůva z nudlí

10. 4. 2012 12:04
Re: Pan Kalousek pracuje pro imperialistický režim

Dobrá. Kdo tedy podle vás NEPRACUJE pro imperialistický režim?

0 0
možnosti

VLAKR

10. 4. 2012 11:46
Jarolím je opravdu exot !

Před časem v televizní diskuzi (proti němu tam byli Kalousek a Němcová) místopředseda VV Jarolím tvrdil, že sponzoři VV jsou známí a veřejní, on s nimi prý několikráte osobně mluvil. Když se jej pak moderátorka Drtinová zeptala, zda může prozradit jejich jména, tak Jarolím odpověděl, že jejich jména už zapomněl. Kalousek k tomu jen jízlivě podotkl, že toto byla názorná ukázka toho, jak probíhá jednání s VV.

Teď zas Jarolím vyzval příznivce VV, aby v příštích volbách "vykroužkovali" Kalouska !!! Tedy Jarolím vyzval příznivce VV, aby v příštích volbách volili TOP09 !!! Ještě bych rozumněl tomu, že voliči mohou kroužkováním protlačit někoho ze zadní části kandidátky do sněmovny. Není mi ovšem jasné, jak mohou voliči někoho "vykroužkováním" dosáhnout jeho nezvolení. Jarolím snad musí být Kalouskem úkolován, aby zcela rozvrátil a pohřbil VV - jiné rozumné vysvětlení není.

1 0
možnosti

Streit

10. 4. 2012 11:55
Re: Jarolím je opravdu exot !

Že Jarolím je exot, se nevylučuje s tím, co píšu. Diskusi jsem slyšel rovněž a věřím, že se sešel se sponzory, jejichž tváře osobně nezná, připadali mu seriózní, a jejich jména si nezapamatoval. Nu což, není to typ, který by byl na jedné lodi s lobbisty.

A tak mu odpouštím i verbální zmatečnost. Na rozdíl od zavedených politiků nic neukradl. A v boji proti Kalouskovi mu fandím. Já se přidávám aspoň prostřednictvím klávesnice.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...