Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F1

Fikus 1

15. 6. 2011 11:10
Naprostý souhlas

Také nejsem fanouškem odborů, ale jak přesně říkáte situace v zemi vyeskalovala natolik, že tyto protesty považuji za legitimní. Naprosto souhlasím s vaším názorem. Domnívám se,  že současné tzv. reformy jsou jenom buzzword, které kryjí nové penězovody. Stačí se podívat na reformu zdravotnictví a na to kdo jsou její architekti. nebo na důchodovou "reformu". To co provedli stím soudem je lumpárna první třídy a je to smutný obra toho jak naše justice funguje. Prostě si zavolají a řeknou hele potřebujem to a to a soud zařídí. Neskutečné.To tady bylo v 50. letech. Lidi mohou namítat že protesty povedou odbory, ale upřímně tady není jiná síla, která dokáže zorganizovat masovější protesty.

0 0
možnosti
G

Gambri

14. 6. 2011 21:40
Kdyby Jakeše napadla Kalouskova finta

0 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

14. 6. 2011 10:27
IDnes mě kadí

Do výběru dá tu modropopulistickou blbost od Kolářové. Tohle tam patří!

0 0
možnosti
RS

Rostislav S.

14. 6. 2011 9:57
Souhlas a karma

Zatímco s pondělní stávkou jsem nesouhlasil, tak potom, kterak se v pátek předvedla vláda a poslušný soud, tu čtvrteční stávku již plně podporuji!

P.S. S tou pondělní stávkou jsem nesouhlasil nikoli snad proto, že bych stávající vládu a její počínání viděl nějak růžově, to právě naopak. Ale proto, že jsem považoval za nerozumné, aby byla veřejnost "obtěžována" problémy v dopravě. Jak je ovšem vidět, věci se zkrátka musí dát do pohybu...

0 0
možnosti
RG

gasparru

13. 6. 2011 12:55
Přesně tak

Mluvíte mi z duše, z odborářů se mi chce zvracet, ale v tomhle odporu k vládě s nima musím, byť strašně nerad souhlasit, ta vláda si žádnej soucit nezaslouží.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

13. 6. 2011 12:08
Souhlasím.

Napsal jste to velice dobře.

Jen mám dojem, že to nebude ČSSD, kdo bude z této situace politicky profitovat.

A také si myslím, že Kalousek to dělá schválně - vždyť už před časem chtěl do vlády KSČM a nedošlo k tomu jen pro okamžitý zuřivý odpor v jeho straně (tehdy to byla jiná strana). Takže když to nešlo po dobrém, chce to zkusit po zlém - naštve lidi tak, aby si ty komunisty v příštích volbách zase zvolili.

Pro by to jinak všechno takhle dělal?

0 0
možnosti
B

Beldor2

13. 6. 2011 10:22
To..

To je podobny problem jako to , ze CSSD nema zadnyho ekonoma. Kterej normalni ekonom by sel prosazovat jejich politiku kdyz vi ze jsou to blbosti a v normalni ekonomicke sfere by tim skoncil . To je pak kseft do "konce" zivota. A kterej normalni charismaticky vudce by se sel zasit do konce zivota do odboru?

0 0
možnosti
PM

petrik1960

13. 6. 2011 9:19
nevím, nevím

za současnou situaci může vláda nebo chybující voliči ? Ulice je svinstvo, politika v zemi kde je možné svobodně volit na ulici nepatří. Na ulici je anonymní dav, ktery za nic neodpovídá.

0 0
možnosti
DS

Streit

13. 6. 2011 9:24
Re: nevím, nevím

Máte sice pravdu, ale žádné volby ve stávajícím systému a při členství v EU nic nemohou změnit.

0 0
možnosti

lubossula

13. 6. 2011 8:56
naprosto

s vami souhlasim

0 0
možnosti
CSZ

cinklá státní zakázka

13. 6. 2011 8:27
Přijde mi, jako by to Kalousek chtěl.

Jako by chtěl lidi zradikalizovat natolik, aby došlo ke krveprolití. Nejen už dlouho štvou politici a média lidi proti sobě (důchodci, cikáni, odbory), ale pořád přilévají oleje do ohně. A sami jsou se svou miliardovou korupcí a rozkrádáním z obliga. Lidem stále utahují opasky a podněcují mezi nimi nenávist. To přece není z hlouposti nebo nevědomosti. :-P Za článek karma.

0 0
možnosti
DS

Streit

13. 6. 2011 8:31
Re: Přijde mi, jako by to Kalousek chtěl.

Obávám se, že jejich arogance jim jen zatemnila rozum.

Dík za karmu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...