Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

strnadz1

6. 6. 2012 6:34
Typičtí politici

Toto je pro politiky typické. Celou dobu se ví, že záchrana eura tím, že budou lít nekryté peníze do zadlužených států je naprostá blbost, ale nedokážou veřejně přiznat, že jsou tupci a neposlechli hlas rozumu. Je to stejné jako takzvaná biopaliva. Tam se také už celé roky ví, že je to naprostá blbost, ale nikdo to nedokáže zastavit. Před x lety jsme si dali závazek, tak ho splníme, ať to stojí, co to stojí. EU skončí stejně jako Sovětský svaz a RVHP, protože tam, kde vítězí ideologie nad zdravým rozumem, tam to vždycky skončí katastrofou, jen politici a úředníci si žijí ve svém matrixu a nalhávají sami sobě, že toto je ta jediná a správná cesta k věčnému blahobytu. Jinak karma jako téměř pokaždé.

0 0
možnosti

Streit

6. 6. 2012 8:25
Re: Typičtí politici

Máte pravdu, ale zapomněl jste zmínit, že i na nebetyčné blbosti může insider vydělat...

A děkuji za přízeň R^

0 0
možnosti

petrph

5. 6. 2012 13:41
copak už snad Německo dávno neplatí?

Nebo si snad někdo naivně myslí-že veškeré půjčky, které kdy národní státy EU půjčily, jak Řecku, tak i ostatním potřebným státům, budou kdy splaceny? A Německo půjčuje určitě nejvíc. I němečtí politici dobře vědí, že tyto "náklady na integraci " už jsou dávno vydané.Jen si je mohou dosud schovávat v kolonce půjčky, tedy aktiva.  Až příjde ten den, kdy sen o EU náhle skončí,a budou muset národu přiznat že Německo je o několik bilionů chudší....tak to bude skutečně pro německé politiky Armagedon ze kterého se dlouho nevzpamatují

0 0
možnosti

Streit

5. 6. 2012 13:53
Re: copak už snad Německo dávno neplatí?

Jste úplně vedle. Půjčky jsou dávno doma složeným úrokováním. Teď se hraje o to, jak dlouho ten úrokový mlýnek na peníze ještě pojede. Německé, francouzské a belgické banky investovaly špatnými půjčkami, problémy si vykoledovaly. Tak se nad tím Německem nerozbrečte. Od zavedení eura vydělalo více než doufalo. A vydělává dosud, dokonce i na tom, co poskytuje euroval, MMF, ESF a jak se ty nesmysly jmenují... Chtějí do splátek zatáhnout i nás. A kolaboranti pro to hlasovali v Senátu a chystají se vlastizradu uzákonit i ve Sněmovně.

3 0
možnosti

ataknevim

5. 6. 2012 13:21
Zmizí-li euro, zmizí i Evropa ze světového politického jeviš

Je to jenom šaškárna tohoto přítelíčka nejhrůznějších teroristů a politického násilníka, jako všecko, co podnikal. Největší sranda ovšem je, že do tohoto stavu to uváděla jeho anarchistická politická koncepce. Co anarchistická, vyžírkovská.  Už očekává, že by mu z toho mohlo něco kápnout. Politická koncepce malá, respektive velká, domů se u tady těch individuí  nikdy nezapře.

0 0
možnosti

Streit

5. 6. 2012 13:55
Re: Zmizí-li euro, zmizí i Evropa ze světového politického jeviš

Ohledně Fischera s vámi souhlasím.

0 0
možnosti

Ghost Dog

5. 6. 2012 12:48
karma jako vždy :-)

.. zmizí li Euro, zmizí i Evropa ze světového politického jeviště ..

.. tak s tímto nemohu souhlasit .. 1) nezmizí Evropa, ale Evropská unie .. 2) Evropa prošla mnoha konflikty, počínaje třicetiletou válkou a konče II. WW (zatím), vždy měla sílu se znovu postavit na nohy a zaujmout ve světě svého postavení .. to, že kolektivisté nejsou schopni uvědomit sílu lidského myšlení a vůle po zlepšení životních podmínek, odhodlání znovu vybudovat fungující společnost, bohatou nejen hmotnými statky, ale i morálně, tak to mě nepřekvapuje .. oni potřebují to svoje "deus ex machina" v podobě Stalina, Hitlera, Evropské komise, Kim Čong Una a podobných zrůd ..

.. svobodný člověk se umí postarat sám, na něm bude i ta hlavní tíha znovuzrození Fénixe (svobodné Evropy svobodných států) ..

.. pro Joschku Fischera to bude Armagedon, pro nás nový začátek ..

OSTATNĚ SOUDÍM, ŽE EVROPSKÁ UNIE BUDE ZNIČENA, AŤ CHCE, ČI NECHCE .. a karma

4 0
možnosti

Streit

5. 6. 2012 12:58
Re: karma jako vždy :-)

Děkuji za toho Fénixe a nový začátek. V článku jsem na optimistické vyústění zapomněl ;-)

Fénix kontra "deus ex machina" - nádherná metafora

Ale neměli bychom zapomenout, kdo jsou strůjci popele, který se bude z EU šířit na celou Evropu.

Fakt je ten, že bez konce EU (alespoň té stávající) by nový začátek možný nebyl... Když jsme u těch metafor, katarze je nevyhnutelná...

A dík R^

3 0
možnosti

johnpeters

5. 6. 2012 12:08
Víte,

na co se já moc těším?Těším se na to,co a jak budete psát,jestliže-nedej Bože- dojde k tomu,o čem tak sníte: Totiž o konci jednoty EU,tudíž  Evropy.Pak totiž  budou tybohaté a silné státy ještě bohatší a silnější,a ty chudé a slabé(jako ČR)ještě slabší a chudší,navíc bez jakéhokliv ohledu bezcelního í vízového atd. těch velkých.Moc se na ty Vaše stesky bla,bla,bla-proklatí Němci,Slováci,Hůnové....fakt těším!! jinak-antikarma jak Brno!:-/Rv

1 0
možnosti

mountbiker

5. 6. 2012 12:13
Re: Víte,

Co?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...