Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

20. 10. 2009 21:05
Co pohledává tak často „svatý otec" v malé zemi, ......

......kde má nejméně stoupenců?

No, chtěl se podívat na ateistického blouznivce Streita !:-)

V davu ho však nikdy nezahlédl, tak zase odjel.

0 0
možnosti

daewoo

20. 10. 2009 20:09
Pámbíčkářům jste sáhl na ideál !

Jej, jakmile si dovolíte těm pámbíčkářům sáhnout na jejich neomylný, nedostižný, neprokazatelný a dokonalý ideál, to je najednou hromů, to je blesků, ponižování, zdvižených prstů a zatracování! Jako za starých časů... Ale nedejte se, je potřeba jim dát před sebe zrcátko a říct jim z plných plic alespoň pár pravd pěkně do očí ;-)

a karma za článek R^

0 0
možnosti
MP

admiral666

20. 10. 2009 20:53
Re: Pámbíčkářům jste sáhl na ideál !

Bravo! Vivat! Az dokoncite 1. level s panbickari ceskymi, to je takova rozcvicka, doporucuju zkusit panbickare polske nekde na Halicskem venkove a az se ti zahoji diry od vidli, jit na level 3:irak a pripadne jeste 4:saudskou arabii a finalni uroven - s ceduli "Buh je neprokazana modla" prejit Kabul.

0 0
možnosti
M

MIZ

24. 9. 2009 13:53
Souhlasím

Pokud by to byla státní návštěva, budiž. Tady ale nejvíc peněz bude stát vystoupení pro diváky. Ti by tedy měli platit vstupné, z kterého by to vystoupení mělo být uhrazeno. Vystoupení Madonny mi taky bylo fuk a z mých daní jsem na něj přispěl možná tak na policejní a zdravotní dozor. Nelíbí se mi tedy, že na jiné vystoupení musím přispívat mnohem více. Navíc v době, kdy peníze chybí i ve státní kase znatelněji než obvykle. ;-€

0 0
možnosti

Karel Řehák

23. 9. 2009 9:30
Skvělý článek DÍKY!

Pane Streite, snese se na Vás spousta kritiky od těch "mírumilovných" věřících. Kteří se nestydí bojovat za to, že je papež zástupcem Boha na zemi. To by mělo stačit na zákaz katolické církve za tmářství a totalitní ideologii. Ostatně nejzrůdnější politická ideologie je proti Katolické církvi lidumilný beránek. Věřící sami své pověsti škodí když nenávidí ty, kteří církev kritizují. Zavírají oči před nekonečným mamonem a shromažďování peněz (do vlastnictví hampejzů po obchody se zbraněmi).

Homosexualita v církvi je kapitola sama pro sebe, VĚTŠINA PAPAŽŮ JE HOMOSEXUÁLŮ (na toto téma vyšlo několik seriozních akademických prací), včetně toho současného a i toho předchozího. Homosexuály církev velmi přitahuje. V jaké jiné instituci by byli obklopeni samými muži. Díky špatnému svědomí se snaží odčinit své hříchy a vzniká tak perpetum mobile jejich snažení. 

SAMATNOU KAPITOLOU JSOU PODVODY PŘI SPORU O KATEDRÁLU, DOPORUČUJI TUTO KAUZU PROSTUDOVAT, PŘIJDETE O POSLEDNÍ IDEÁLY.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

22. 9. 2009 21:44
to je skvar

Rv

0 0
možnosti
VP

vilhaus

22. 9. 2009 21:07
Pan Streit je obyčejný český hňup

Jeho články jsou plné nenávisti a arogance. Co si ostatně myslet o člověku, který by ve vládě nejraději viděl výkvět té naší české arogance a egoismu ve složení Klaus, Bobošíková, Tlustý a Železný? Vždyť je to ta samá chátra jako Paroubek s Rathem! Jen řvou a řvou. Žádná náznak pokory a ochoty ke kompromisu. To jsou vzory pana Strieta. A až budete po někom šlapat, sám si vzpoměňte, kdy jste odložil rudý šátek z krku, vždyť na vašem přístupu je nejlépe vidět, jak se komunisti vyznamenali. Fuj!

0 0
možnosti
VT

hinny

23. 9. 2009 16:30
Re: Pan Streit je obyčejný český hňup

no zato vy jste prave internetove anonymni h..... (skot) :-P

0 0
možnosti
JD

gagaryn

22. 9. 2009 12:37
***

Přijede největší pohádkář a to vám vadí ? Je to jako byste dětem bral Michala Nesvatbu. Stejně tak chcete brát katolíkům papeže.Styďte se !

0 0
možnosti
AK

Alka.24

21. 9. 2009 22:29
Já taky

nebrblám, z čeho všeho se platí mé daně8-o. Tak Vy pro změnu nebrblejte teď, protože pro mne to je osobně svátek že přijede. Že třeba zavřou kus dálnice mi nevadí. Spíš mi vadí, že je ta dálnice o 1/3 dražší než v Německu.

0 0
možnosti
S

Semper2

22. 9. 2009 0:39
Re: Já taky

R^:-)

0 0
možnosti
S

Semper2

21. 9. 2009 19:00
Jste poněkud roztěkán...co se děje ?

v jednom odstavci (větě) se projevujete jako konservativec, v jiném jako liberál a v dalším zase  jako reinkarnát ss. Slánského a Gottwalda.

Jistě nečekáte, že Vám za tenhle inkoherentní výplod dám karmu.:-/

0 0
možnosti
FS

Fanuel

21. 9. 2009 16:15
Zdravím

Zdravím, článek plný zloby na přítele papeže je vrcholem hulvátství. Jestli autor ví o čem je řeč? On žil v systému, kde si nemohl moc vybírat a Hitler pro Němce znamenal ikonu. Asi takovou, jako pro naše soudruhy Stalin. A kdo byl horší, a

kdo zanechal za sebou větší spoušť?  V otázce lidských práv tak to je na pováženou! Jsem přesvědčen, že Hitler byl menší zločinec v porovnání se zločiny k Izraelitům než samotný Hitler. Jen se o nich nemluví, protože vítěz války bere vše i svoji pověst.

                                                 Stanek (Fanuel)

0 0
možnosti
FS

Fanuel

21. 9. 2009 16:17
Re: Zdravím

Zdravím, oprava: než samotný Stalin.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...