Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BI

Brkoslav IV

17. 1. 2009 18:42
...no jo no...

...ja bych pana Topolanka tak neprechvaloval. Co umi, stale ukazuje na domaci scene, a to zase neni nic svetoborneho, ze ?...protoze ze sveta nemame tak podrobne informacni toky, nemuzeme posoudit, zda to co dela, by uplne stejne zvladl jiny kandidat ci devitilety Honzik by si vedl mnohem sikovneji... jinak proti panu Topolankovi vubec nic nemam, je mi ukradeny....

0 0
možnosti
KV

rybizek

17. 1. 2009 9:05
Karma!

Topolankovi se vratila puberta v momente, kdy se verejne prosakla ta jeho milostna afera. Od ty doby jede jenom na sebe.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

15. 1. 2009 18:53
Mirek si vede zatím na jedničku

Jestli někdo Mirkovi Topolánkovi vyčítal neohrabanost v domácí politice, pak, jestli je soudný, musí uznat, že v nynější funkci sledované celým světem je Topolánek více než dobrým reprezentantem ČR i celé Evropy!

To prosím netvrdím jen já, to píší novináři a myslí si to i zahraniční tisk. Zahraniční politika mu velmi svědčí a dokazuje, že je velmi schopný politik především v krizových situacích.

Pana Streita neberte vážně, pana Topolánka nenávidí a nepochválil by ho ani kdyby mu třeba náhodou zachránil život či zdraví. Nenávídí ho stejně jako ho nenávidí Paroubek.

1) Gaza - to je dlouhodobý konflikt, s kterým si neporadil ani Clinton v nejlepších svých politických letech! Vyčítat Topolánkovi, že tam po 50 letech bojů nezajistil mír, je hloupé a ubohé, a nikdo soudný to taky neudělal (ani Paroubek!)

2) Gaz -Topolánek se ukázal jako skvělý a rozhodný politik nežvánící, ale konající. Udělal maximum, co bylo v lidských silách z hlediska jeho kompetencí -klobouk dolů.

0 0
možnosti
LL

Lemrit

15. 1. 2009 19:16
Re: Mirek si vede zatím na jedničku

R^

0 0
možnosti
YY

Yeback

15. 1. 2009 18:16
Karma, jak jinak.

Doufám, že další předsednictví bude až za hodně dlouho, aby se na tuhle Topolánkovu trapárnu zapomnělo... Kde je  ten plyn, který údajně v Moskvě vyjednal??? :-P

0 0
možnosti
VH

cvlad

15. 1. 2009 17:50
DEEP PURPLE

To byl poslední dobrý článek od Vás.Připadal jste mi jako normální chlap.Ale styl kterým píšete o politice kde jen spojujete věci které spolu vůbec nesouvisí /např.Topolánek a mrtví v Gaze/ nebo používáte svůj názor na někoho jako tu jedinou možnou a přijatelnou pravdu.Já si samozřejmě nedovolím Vám upírat právo na to aby jste si myslel že všichni lidé okolo Vás jsou blbci kteří dělají vše špatně anebo  jen hrabou pro sebe.Ale opravdu jsem ve Vaších článcích jediné jméno člověka který by Vám nevadil.Jestli se takhle zlobíte na všechny lidi kolem sebe tak s Vámi musí být veselo.Pište o muzice to Vám jde ale o politice to dle mého názoru není nic moc.P.S.netvrdím že v některých věcech s Vámi nesouhlasím.

0 0
možnosti
DS

Streit

15. 1. 2009 20:02
Re: DEEP PURPLE

Pod fotkou vysvětluji: "Kritiku prosím nezaměňujte s pesimismem nebo se škarohlídstvím, naopak. To se jen pošetile snažím v rámci možností ovlivnit svět, v němž žiji."

Takže momentálně je spíše vzhledem k dění v Evropě i doma na místě kritika. Pochvalami se žádný problém nevyřeši. Je třeba problémy pojmenovat a překonat setrvačné myšlení některých naivních lidí. O to se snažím.

Pokud bych chtěl chválit, tak mě momentálně ze všeobecně známých politiků napadá jenom Klaus. Stojí osamocen a nese celou tíži hlouposti naivity nebo zištnosti oponentů. Čili bod za vlastenectví, jež není přežitkem.

Topolánek je tragická figura. Proto, co nyní předvádí, jsem ho opravdu nevolil. Zradil voliče a zrazuje vlast podpisem Lisabonu. A to Kosovo, to byl hnus na zvracení. Je na něm vidět, jak se vyhřívá při své "důležitostí". Za to by podepsal i zrušení ČR.

[>-]

0 0
možnosti
TT

tolan

15. 1. 2009 17:07
Autore, už jste byl dnes vykoat velkou potřebu??

Zřejmě ne a snažíte se vyprázdnit formou blogu. Jak nechutné ................

0 0
možnosti
S

Shob34

15. 1. 2009 14:44
odporny hnus

Takoveto nesmyly pise jen nemocny clovek.

0 0
možnosti
KD

fifi16

15. 1. 2009 16:12
Re: odporny hnus

Ale kde¨pak hnus. Má naprostou pravdu.Topolovi už jde jen o masírování si svého bezbřehého ega.

0 0
možnosti
MS

Mats Sundin

15. 1. 2009 12:57
Nuda

Asi nejhorší blog co jsem dnes četl a to jsem toho četl hodně....Ale snaha se cení, když už nic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...