Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po delší době čtu na blogu - a jsem zaskočen, protože musím dát svému častému odpůrci velkou karmu.

1 0
možnosti

Člověk si říká, je to vůbec možné?, mohou být informace pravdivé?, když ten člověk chodí po ulici a hýká, že má málo. Že by další sociopat, trpící stařeckou ztrátou soudnosti.

1 0
možnosti
Foto

Byl zvyklý na standard, že má všechno zadarmo. A myslel si, že tomu tak bude pořád.:-(

2 0
možnosti

Typický "sociální" politik ,který nikdy nepoznal, co je to bída. Jestli mu nestačí deset tisíc, jak mají vyjít s důchodem ti,kteří mají osm tisíc?

4 1
možnosti
Foto

Taky nemám rád socany, co nemají sociální cítění a svými voliči vlastně pohrdají. Dokonce se dá říci, že oni chudé "vyrábějí", aby je volili.:-/

3 0
možnosti

M87í85l75a 49Š15u33l69a

3. 5. 2013 15:42

.. Miloš Zeman, ekonomicky vzdělaný důchodce z Vysočiny, t.č. prezident České republiky .. že to nesouvisí a píši mimo téma článku? .. já myslím, že ne .. tak jedeme dál, člověk, který zaujal svým katastrofickým projevem půl milionu posluchačů na Letenské pláni, kde se také dostal do povědomí široké veřejnosti .. no, v těch dobách kdo to o režimu uměl říci tak, že dav pochopil nutnost konečně opustit jeskyně, zhasnout louče a jít nakopat zadele komoušům, ten měl cestu k politickému úspěchu otevřenou .. do nejvyšších pater se ale dostal jen málokdo .. 

.. je mi však záhadou, jak se mohl takový glosátor a mistr bonmotů obklopovat takovou squadrou, jako Grégr, Fencl, Palas, Gross a jako bonbónek i Kató Kavan .. 

.. takový Jyrka Paroubek je dosud odporná postava naší politiky, dnes pohaslá hvězda hvězd nejzářnějších, ale Kavan, to je naprosto odporný a slizký tvor, před kterým každý vypadá jako poctivost sama ..

.. a ještě bych chtěl upozornit, nedávejte ho prosím do tepláků, přišlo by nás to dráž, než ten důchod :-) ..

.. Dušane jako vždy, no vždyť vy víte, jen jsem to slovo "karma" nechtěl psát, aby to někoho neiritovalo ;-D ...

7 1
možnosti
Foto

Inu vrána k vráně... Jednak to s tou prudkou Zemanovou inteligencí nebude tak žhavé a jednak je to člověk, který se ve svém zájmu spojí s kýmkoliv (Šlouf, Hojdar) a udělá cokoliv (Olovo, Bamberg), pokud je to v jeho zájmu. Také opustí kohokoliv ze stejného důvodu (zase Šlouf a věřme, že i Kavan). Zemanovi záleží jen na vlastním egu.

S hodnocením Kavana souhlasím. Málokdo je mi odpornější než Paroubek, ale Kavan ano.

Já bych ale byl rád, kdyby lumpové souzeni BYLI.

Mílo, díky za komentář a za ..... ;-DR^

5 1
možnosti

To on v té emigraci nic nedělal, nebo proč nemá důchod z Anglie? Mnoho anglických důchodců se stěhuje na důchod za sluncem třeba do Španělska nebo jižní Francie a důchod jim chodí tam (většinou na nějaký mezinárodní účet). Proč by ho měl platit český daňový poplatník, když do systému nepřispíval?!

3 0
možnosti
Foto

Možná, že se jen o zahraničních důchodech nezmiňoval. 

Nechce se mi věřit, že by ani OSN bývalým předsedům nic nevyplácela :-/

Lítost by fakt nebyla na místě ;-)

6 1
možnosti

Krásně sesumírované jedno nepěkné období ČR s levicovou mafií v čele. Kavan je opravdu odporný člověk a jeho důchod 10 500,- je naprosto nezasloužený. Zasloužil by si tak 1 300. Karma:-)

7 0
možnosti

A za čím si zasloužil těch 1300 ?:-/

3 0
možnosti

Velmi dobře napsáno, karma R^ Je neuvěřitelné, že se Zemanem a jeho lidmi se pojí tolik kauz, že by to normálního politika dávno položilo. Ne tak Zemana. Jeho přesvědčovací schopnosti a charisma jsou neskutečné.

7 1
možnosti
Foto

Já nevím...na mě to nepůsobí. Spíš má mimikry, které z něj před hospodskými příznivci z něj dělají jejich kumpána :-/

Vám děkuji R^

8 1
možnosti

Já si pamatuji, když vypukla kauza Srba, že Kavan odněkud přiletěl a když mluvil s novináře, hrozně se klepal a potil. Asi nikdy jsem neviděla, aby se politik takhle bál.

7 0
možnosti
Foto

A je neskutečné, jak z toho nakonec vybruslil ;-€

7 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...