Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A78l12e81n84a 70F35i37r72s21t

11. 12. 2013 17:36

Nikdy bych tomu nevěřila, ale je to tak .........!

Dnes souhlas a karma. ......Bláznivý svět?!

0 0
možnosti
Foto

No, tu karmu jste ušetřila pro jiný můj článek ;-)

Dík za souhlas.

0 0
možnosti

Od Zemanovy vlády jsme si slibovali, že nebude tolik odvádět peníze na konta anonymních firem, že nebude tolik plundrovat státní peníze a nebude dělat zbytečné hovadiny, že jsou to volové, nám tak nevadí, vždyť jsme národ volů,  ostatně, kdo všechno už tady vládl od Gottwalda?

0 0
možnosti

P63e16t84r 98P53á67l92k76a

9. 12. 2013 15:11

pokud si představím velkou firmu, kde bude představenstvo řešit splnění úkolu (účast na mítinku všech velkých firem na konci světa), do kterého se nikomu nebude chtít, bude taková debata plus minus podobná.

Pokud přijmeme Mandelu jako velký politický symbol (a bez ohledu na to, co si vy nebo já myslíme o "skutečném" Mandelovi, to podle mě platí), tak je účast na jeho pohřbu takovou nepříjemnou předvánoční protokolární povinností a pokládám za normální, že se platí z eráru (zástupce ČR tam nebude za sebe, ale za naši zemi).

Jediné, co mě na tom trochu udivuje, je to, že bych čekal, že krytí podobných výdajů bude řešeno v rámci budgetu, který je pro taklové věci určený a předem schválený (MZV?) a ne že se kluci budou předhánět, kdo je větší pašák, aby to teda pokryl. Jinými slovy, zřejmě je na MO dost financí k ořezání.

0 0
možnosti
Foto

Ředitel takové firmy by se hájil naplněností pracovního kalendáře, ne osobní nechutí.

Jinak souhlas.

0 0
možnosti

M29í87l69a 91Š89u17l30a

9. 12. 2013 14:17

.. jako vždy, jako vždy .. ale nenapíši co jako vždy, aby mě za to nějaký outlocitný admin nesmazal ..

.. R^ .. tohle můžu?

1 0
možnosti
Foto

Zlu a hlouposti se ustupovat nemá. Ona tady totiž existuje klaka pravdoláskařských trollů, kteří provokují tak dlouho, hlavně autory, až se ty oběti samy "vyfaulují". Nedávno se mi to stalo, tak jsem reklamoval, že mé mnohem mírnější a vyprovokované odpovědi byly smazány, zatímco sprosté provokace zůstaly. Odmítl jsem sám nahlašovat a očekávám po redakci, že bude hodnotit kontext. Pan Dvořák mi dal za pravdu, ale zároveň sdělil, že nejsou schopni to všechno uhlídat a že ty výmazy nedělají admini, ala jakási diskusní služba. Poprosil jsem ho, aby si na to dali pozor. Ale nezbude, než neoprávněné mazání reklamovat.:-/

Za co Vás vlastně smazali?Nedejme se odradit. Pak to vypadá, že jsou všichni proti a ti slušní nenapíšou ;-)

DĎS jako vždyR^

0 2
možnosti

Nečasův a Kalouskův kůň Picek to zaplatí, tak doufám ,že nyní již za všechno a napořád.

0 0
možnosti
Foto

Kéž by ze svého...

Ale nemyslete si, že socani jsou úspornější.

0 0
možnosti

Vláda zarudých nevychovanců a nenažraných, politických barbarů.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že Schwarzenberg nebo Kalousek nejsou v soukromých hovorech, někdy i na veřejnosti, slušnější.:-/

1 0
možnosti

Nedivte se! Přece normální....

Picek má peněz- těch lítacích!

No na na vola - můžeme třeba změni na TY KRÁVO UZENÁ !!

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, "normálními" se staly nenormální věci.

0 0
možnosti

No je vidět, že diplomaticky lze říci, že jsou letenky příliš drahé. Naši to řekli zase lidovějc s odkazem na Brusel a nevím proč a komu se Rusnok omlouvá?  Do Brusele se snad občas může poslat každého každý, aspoň to pochopí i ti méně chápaví.

 Každý, kdo používá hlavu k myšlení ví, kdo to ten Mandela byl. To, že ho USA úředně vyřadily ze seznamu teroristů ještě neznamená, že teroristou nebyl. U nás se hezky po bolševicku kádrujeme, kdo byl či nebyl v KSČ.  Že Mandela byl velký přítel SSSR  a extrémní komunista se nikde moc nezmiňuje a novodobým antikomunistickým kádrovákům to nevadí.  Tak to asi s našimi úředními politiky v demisi asi nebude tak špatné(???), když o tento pohřeb, i když tam přijede s. Obama s chotí a suitou patolízalů ze všech zemí světa, nemají zase tak moc velký zájem tam jet.

0 0
možnosti
Foto

Mandelu ani trapné omluvy jsem neřešil. Mě zaujalo, že se Rusnokovi prostě nechtělo. Neřekl, že by nestihl to či ono. Prostě večeře a obědy dostaly přednost. Dělá ještě něco jiného? Možná dobře, pokud ne.

Já bych mu nepřičítal k dobru, že nejel tam, kde to politicky "žije" na nejvyšší světové úrovni. Nikdo by si jej totiž ani nevšiml. Žádná sebeprezentace nebo prezentace ČR z toho nekoukala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...