Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Darien

5. 3. 2010 11:52
No jistě....asi bychom si měli lhát

a říkat, jak všem natrhneme prdel. A pak by měl Růžička na talíři, jak machroval (stejně to na talíři má) a jak to dopadlo.   Výkony našich borců odrážejí celý stav našeho hokeje a Růžička za to nemůže.  Myslím, že burcovat umí skvěle, ve Slavii nikdy nehrály žádné extra hvězdy a přesto ten tým byl 10 let v play off a dvakrát vyhrál mistra.  Tahle věc má mnohem hlubší pozadí v našem sportovním zázemí.

0 0
možnosti
MN

Mahas

5. 3. 2010 10:00
Po bitve kazdy generalem

ach jo, pane Streit, vy jste jak ten Paroubek. Taky vsemu rozumite a vsechno vite a hlavne jste typicky priklad generala po bitve....

Kdy uz si sakra uvedomime, ze momentalne hrajeme jak ve fotbale, tak v hokeji druhe housle???

A ze to Kral takhle prezentuje? A co kdyby rikal to, co chcete vy? Nepsal byste nahoudou, ze predseda, ktery ma ruzove bryle, nemuze vest, protoze nevidi veci realne.

Jste ubohy skrabalek a nemuzu vam vzit pravo na vas nazor. Ale muj komentar - jako cloveka, ktery to aspon hral - vas nazor je blabol, po bitve umi byt kazdy generalem.

0 0
možnosti
RBN

Rudý bolševický nok

4. 3. 2010 10:50
A jak to všechno zase skončilo?

prostě to vyhnilo... nikde ani žádný náznak, že by se o něčem jednalo, všude ticho po pěšině. Růžička prostě dělá, jako by se nic nestalo. Je to na zvracení...  

0 0
možnosti
O

olesian

28. 2. 2010 21:56
nadopovaný slov.tým dosáhl hist.úspěchu

jedna šokující zpráva z vancouveru pro pana streita,první dopingový nález zoh má slov.hokejista l.višňovský,ještě si myslíte,že je lepší být 4. než 7. i za takovouto cenu?skandál a hanba padá na celý slov.tým!raději být se ctí 12. než skončit 4. nečestným podlým způsobem!teď ukažte jaký jste moralista!vy jste tu dával za příklad slov.hokejisty,kteří dosáhli hist.úspěchu,hmmm 4.místo,hmmm,a nyní začíná být jasné jakým způsobem toho dosáhli!!!!!!nasazení a bojovnost pod vlivem drog,to je pro vás příklad hodný následování?pro nás slušné a hrdé fandy a vlastence ne!!!

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 2. 2010 23:09
Re: nadopovaný slov.tým dosáhl hist.úspěchu

Teď jste se projevil jako nepřející zapšklý trumbera. Pseudoefedrin je v každých kapkách proti kašli (viz Pospíšil) a na výkonnost nemá téměř vliv. Jinak dnešní vrcholový sport, vážený pane, bohužel není čistý. Hlavně individuální silové, rychlostní a vytrvalostní sporty (technické méně) jsou skutečným dopingem prolezlé. Ale takovým, který se bude testovat až po několika letech. Je to celé cirkus.

V případě Višňovského však určitě o žádný nečestný a podlý způsob nešlo.

0 0
možnosti
PP

pp.petrov

28. 2. 2010 17:43
povinnost uspět?

Tak to zase projeli (voni). Pokud by náhodou zvítězili, tak jsme mistři (MY). 7 zemí (CZE, SVK, USA, CAN, RUS, FIN, SWE) bojuje o 3 placky, takže vždy čtyřem zůstanou jen oči pro pláč, chcete-li. Nebo taky vědomí že je to jen sport, který má své vítěze a své poražené. Na víc (jsme) protentokrát neměli, ale nemám pocit, že nebojovali. Kdo se někdy věnoval sportu jinak než rekreačně tak dobře ví, že semtam to zkrátka nejde, i když se na hlavu stavíš, že soupeř je protentokrát zkrátka lepší, .... TAkže klid, úspěchy z přelomu tisíciletí nejsou pravidlem, ale spíše výjimkou, příště to třeba vyjde (lhostejno zda pod Vláďou, Lojzou nebo někým jiným) a když ne, tak zas můžete radit trenérovi, proklínat naše zlaté hochy/ty líný darmožrouty, sestavovat mančaft, ....

0 0
možnosti
VC

dobredo

28. 2. 2010 16:29
Zase

typické "pobitvogenerálsovství". Měl vzít Růžička víc útočníků? Nebo, že slovíci měli přstárlejší tým, a dotáhli to dál? Tak Růžička mohl taky vzít Haška, Šlégra, Reichela, Ručinského, Dopitu, Pateru atd....a třeba by to tahle přestárlá leč zlatá generace dotáhla dál třebha i k zlatu! Ale co z toho do budoucna? Postupná obměna týmu je třeba, navíc se ukázalo na tomto turnaji, že pár mladých hráčů (Krejčí, Fleishmeman, Plekanec) je příslibem do budoucna, snad se najdou i další. Fandím každému trenérovi, který to zkusí s novými mladými hráči, byt to ze začátku může znamenat další 2-3 roky bez medaile, ale někde se začít musí !

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 2. 2010 16:44
Re: Zase

Nepochopil jste, že jsem nekritizoval, že nevzal ještě starší hráče, naopak. Já jsem kritizoval, že i když Slováci na tom byli věkově ještě hůře, že aspoň bojovali. A propos, těch mladších bych vzal ještě víc.

0 0
možnosti
FP

forhend

28. 2. 2010 10:52
Tady je nemocná celá společnost a od toho se

odvíjí vše. I sport. Takže nemůžeme v této společnosti aby mladí hokejisti byli poctiví a makali, až se z nich bude kouřit, když vidí, že bez práce jsou koláče. V jednom článku na podobné téma bylo napsáno, že sport stahuje děti z ulice. Není tomu docela tak. Kolik vidím mladých, kteří se potulují nebo sedí v hospodě se sportovníma kabelama s nápisy klubů za které nastupují. Jak je to možné? Tréninky stojí za houby a péče okolo nich asi taky.

Já sám jsem v minulosti prošel vrcholovým, tréninkovým, střediskem mládeže. Ráno trénink, potom škola, odpoledne trénink a potom domů se učit. Večer jsem byl rád, že jsem v posteli. Ráno mi trenér kouknul do žákovské a když tam byla 3, žádný trénink, mazal jsem se domů učit, talent netalent! Dneska cca 50% mladých propadá! A nejhorší na tom je, že je omlouvají rodiče i trenéři...Jak potom můžeme chtít vítězství na světových kolbištích?:-/

0 0
možnosti
VP

Profík

28. 2. 2010 11:01
Re: Tady je nemocná celá společnost a od toho se

No ono když se podíváte na naše drahé vůdce, nikdo z nich nedokáže vyvodit osobní zodpovědnost za nic. A ani nechce a ani nemusím. A to díky volyčům. Takže to je prostě povahou národa a chce to emigraci někam, kde ještě ve schopnosti úspěšně přežívat neklesli do takové žumpy ;-)

0 0
možnosti
LB

oticek

28. 2. 2010 10:48
Dušan Streit na Růžičkovo místo

Jedině tak jsou do budoucna zajištěny zlaté medaile.!!

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 2. 2010 12:30
Re: Dušan Streit na Růžičkovo místo

Při vší skromnosti, já nemohu dělat všechno. ;-D

0 0
možnosti
OH

free24

28. 2. 2010 10:17
souhlas

naprosto souhlasím, už když byla nominace, řikal jsem si, to buide průser a taky ano. Celé mužstvo je stavěné na jardoj, on tam nechal vše, na rozdíl od jiných...eliáš, havlát, erat..co tam dělaj? minulej rok nepředvedli nic na ms a v nominaci jsou zase? kde je Hudler, prospal??? myslím že máme hráče, kteří b a to maj, ale ružička je už mimo a řikat že není jinej trener, to je nesmysl. Je to jako ve fotbale, přišel šašek a prej zachrání český fotbal...blábol, dal na hlavního trenera bilka, to je proste pruser..

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

28. 2. 2010 9:57
Já to vidím jinak a přemýšlím, jeslti o tom nenapsat blog,

kritizovat Růžičku je hodně jednoduché, ale i když mám sám nějaké připomínky, např. k nominaci Červenky, tak prostě respektuju, že každý, i trenér repre, má právo na chyby. Pokud bych se na to měl podívat jako manažer, tak Růžičku v současné době vyměnit nejde, protože za něj není náhrada. Tak to prostě je, notabene v situaci pár měsíců před MS. Otázkou je, co příští rok.

Ale obecně si nemyslím, že problém našeho hokeje je v penězích, jak se tady často říká a jak řekl i Jarda Jágr. Podle mě je problém v tom, že hokej je náročný sport pro všechny. Pro kluky i jejich rodiny. Není to sport pro lidi, kteří chtějí vést pohodlný život. Vím, o čem mluvím. Dneska jsem vstával v 5:20, aby byl mladej v 7 na tréninku už na ledě. Včera to s ním absolvoval děda, ve čtvrtek jsem musel vystřelit dřív z práce, maminka si zase užívá přes týden.

Jestli chceme novou silnou genereaci, nesmíme být pohodlní. Malých hokejistů je čím dál míň. Jiných a dostupnějších a hlavně pohodlnější aktivit je spousta..

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 2. 2010 10:15
Re: Já to vidím jinak a přemýšlím, jeslti o tom nenapsat blog,

Napište, rád si to přečtu. A zamyslete se, kolik neúspěchů musí "manažer" mít, než je třeba vyhazovu.

Ty oběti rodičů mladým hokejistům byly přinejmenším stejné už za komunistů. Navíc tehdy nebyly motivací takové peníze.

Já nebagatelizuji problémy našeho hokeje. Je třeba je zlomit. Od mládežnických kategorií. Myslím tím v celé organizaci. Ale nikdy neuvěřím, že obnovu je třeba svěřit neúspěšným. Bylo by to potvrzením vyklízených pozic.

Vy jste neviděl apatii Růžičky i na střídačce? Nemá tam co dělat!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...