Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

apeppepa

17. 2. 2012 22:41
Zbavme se těch deviantů!!

A budeš konečně vzkvétat národe český! Pryč s Havlem,chartisty,Halíkem, Svěráky, Hřebejkem,Pačesem a dalšími sraby a budižkničemi. Ať nám konečně mohou vládnout skuteční hrdinové a odborníci pod vedením V.Klause, kteří chodili odvážně do prvomájového průvodu a do poslední chvíle byli věrni své socialistické vlasti a pracujícímu lidu. Livie na Hrad, Klaus znovu premiér, Streit, Mach,Matějka, Hájek, Bátora do vlády!

Je velice ůsměvné, když socan a pravicový bolševik Streit nadává celoživotním bojovníkům proti komunismu do socanů. Ale klidně nadávejte a urážejte, je to asi jediné co umíte. Ulevte si , budete to potřebovat. Nečas to podepíše a Klaus se bude muset brzo balit ....a konečně se dostane ke slovu rozum .

0 0
možnosti
JW

georges

17. 2. 2012 19:40
Skvělé

Řecko náš vzor.Plány Eurohujerů zhatí naši vepři boubelatí!

0 0
možnosti
K

kion121

17. 2. 2012 10:33
Karma

R^

0 0
možnosti
DS

Streit

18. 2. 2012 12:10
Re: Karma

Dík R^

[>-]

0 0
možnosti
EP

pokaseda

16. 2. 2012 14:40
Je to realita,

že je mezi námi jisté procento geniálních. S podobnou přesností zjištěných debilů a idiotů. Jakési procento alkoholiků, gemblerů, deviantů, kriminálníků a jim podobných. Víme, že jistou menšinou jsou gejové a lesby, poměrně přesně je známý počet bezdomovců.

Víme přesně kolik je voličů i  kolik lidí volilo na př. v parlamentních volbách, kolik bylo zvolených z jednotlivých stran a jaké je složení parlamentu. Celkem obecně vzato dle statistického úřadu víme téměř vše.

Bohužel jen nevíme kolik máme osobností. V poslední době se stále hovoří o výzvě  premierovi, kterou podepsalo tři sta osobností. Dovolím si několik otázek: NĚKDO JE OSOBNOSTMI JMENOVAL , ZVOLIL, URČIL, NEBO SE TAK OZNAČILY SAMY ? JE POJEM OSOBNOST URČENA NĚJAKÝM ZÁKONEM, NĚJAK DEFINOVANÁ, ČÍM SE VYZNAČUJE, ČÍM JE SPECIFICKÁ ? Byl bych moc rád, kdyby některá z těch osobností na otázky odpověděla. Jinak bych musel mít dojem, že je to dosud nedefinovaná deviantní menšina. Předem děkuji za vysvětlení pojmu.

0 0
možnosti
DS

Streit

16. 2. 2012 17:50
Re: Je to realita,

Je to deviantní menšina, která se s pomocí médií "jmenovala" sama ;-)

0 0
možnosti
PH

RexT

15. 2. 2012 11:17
Jediné co mi těší

je, e ti pravdoláskaři jako by znovu prožívají rozpad OF. Očekával jsem, že vyskočí z krabičky nějaký nový vlajkonoš a hle, oni se momentálně nemohou shodnout ani na kandidátovi do prezidentských voleb ... Mnoho povolaných, ale málo vyvolených.

Samozřejmě karma, slabina té "petice" je definována přesně. Co takový exsenátor Mejstřík, ten tam není? Ten už je asi odrovnaný natolik, že už ho nechtějí ani oni ...

0 0
možnosti
DS

Streit

15. 2. 2012 11:44
Re: Jediné co mi těší

Máte pravdu R^

Teď si uvědomuji, že jsem si nevšiml, jestli je tam Vaculík ;-)

0 0
možnosti
J

jonas3

15. 2. 2012 9:31
Asi tak, pane Streite, karma

Dobře jste tu chásku pojmenoval. Snad se nedožijeme doby, kdy se tato "elita" dostane znova i k moci politické a kdy jí budou stačit jen 4 ministerstva (pramini, lamini, hojmini a mirmini).

PS z podobného soudku: Tenhle děsivý orwelův svět pěkně plíživě přichází do našich životů. Praktickou ukázku doublethinku si zkouším poslední dobou docela často. Snažíme se koupit nový byt, a jeden ze základních parametrů pro nás je, jestli se tam poblíž vyskytují, nebo by mohli v budoucnosti, naši "sociokulturně diskriminovaní" spoluobčané. Říct na plnou hubu to nemůžeme, ale zajisté všichni víte, kdo to je. Stejně jako to vědí makléři a také to neřeknou.

Ale newspeak nedovoluje použití onoho správného pojmenovaní, které je navíc vehementně onou třístovkou "elit" (a nejen jimi) vytlačováno z normálního jazyka.

4 0
možnosti
DS

Streit

15. 2. 2012 10:05
Re: Asi tak, pane Streite, karma

Tak já to taky povím zaobaleně ;-) Vedle Cikánů bych také nechtěl bydlet. Není to můj problém, ale problém image té komunity. Jaká je pravděpodobnost, že narazíte na slušného člověka? Žádný rasismus v tom není, ale statistika! Přece mi za moje peníze nebude nikdo diktovat, na co se při výběru bytu nebudu ohlížet.

Jinak dík R^

1 0
možnosti
LB

Krystof1122

15. 2. 2012 7:37
Uz jste smesny, Streite,

Vsadte se, ze pan Dr. Necas nakonec podepise. Co rikate na milosti pana prezidenta Prof. Ing. Klause, CSc ze dne 14.2.12 ? ;-)

2 0
možnosti
G

Gašpo_3

15. 2. 2012 8:08
Re: Uz jste smesny, Streite,

Stojí to na podpise prezidenta. A Klaus bude mať určite dostatok rozumu aby to nepodpísal.;-)

2 0
možnosti
PK

ahaswer

15. 2. 2012 6:40
Osobnosti

Ta petice je nedůvěryhodná a manipuluje lidmi.Jednoznačně se to pozná z toho,že mezi sognatáři nění žádný bloger z iDnes...A nebo že by......?

0 0
možnosti
DS

Streit

15. 2. 2012 9:23
Re: Pane Streite, jste citován

Děkuji za upozornění. Citace zrovna od Václava Vlka staršího mi udělala radost. To je totiž jeden z pravých intelektuálů.

1 0
možnosti
JV

sfs

14. 2. 2012 21:15
S Řeckem přitvrzujete!

A to jste ani neglosoval včerejší pořad o kolaborantech na ČT2. Voni ty řéci už maj s germánama zkušenost a už si 3 roky po válce užili jednu občanskou - nejspíš je budeme muset preventivně humanitárně zbombardovat. Je to asi reálný scénář pro zahájení příští evropské války. Bohužel si jen matně pamatuji, jak to bylo dál, a jak tu občanskou válku ukončili. Vzpomínám na nějakou vojenskou juntu, ale hledat se mi to nechce.

3 0
možnosti
DS

Streit

14. 2. 2012 21:51
Re: S Řeckem přitvrzujete!

Nestrašte mě mými vlastními obavami ;-);-(

R^

OT: S tou temnou energií (nikoliv hmotou) máte pravdu ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...