Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

R41u49d16i 88G34a97š80p72a85r

11. 6. 2013 21:13

Blog pana Bartoně sem s velkým sebezapřením dočetl, z toho co sesmolil je evidentní, že on váš inkriminovaný článek na blogu evidentně nečetl, přečetl si nadpis a zřejmě první odstavec. Mezi muškařema říkáme takovému člověku Jantar, víc netřeba dodávat!!

Protože se kolem vody pohybuju hodně často, tak vím, že naši pradědové by si s prevencí poradili úplně nejlépe!!! Máte ode mne karmu, pač to co se děje nyní je naprosté ignorantství a hovadismus.

9 0
možnosti
Foto

Děkuji, vážím si, že jsem nepropadl u člověka od vody. R^

Ve stranických sekretariátech mohu být klidně na černé listině ;-)

2 0
možnosti

M97í43l15a 53Š10u19l36a

11. 6. 2013 20:59

.. no jo no, pan Bartoň je spjatý s ODS dost silně, skoro by se dalo i uvažovat o jakémsi fundamentálním nahlížením na svou stranu .. tací tvorové jsou ve všech stranách, či stranických příznivcích a každý pokus o kritiku vnímají jako útok proti životu a jediného správného vedení .. 

.. buďte shovívaví, ne vždy se najde téma pro zžíravou kritiku .. nyní jste v hledáčku vy, zítra to bude někdo jiný .. no a jestli se tím pan Bartoň nějak nervuje, tak to mu asi nepomůžeme nikdo, pokud se tím uklidňuje, přejme mu pevné zdraví :-) ..

.. vám Dušane karma a také přání toho pevného sportovního zdraví R^

6 0
možnosti

M36í43l98a 43Š54u31l46a

11. 6. 2013 21:01

.. prosím, opravte mi tam ve slově shovívavý to "ý" ;-D ...

1 0
možnosti
Foto

Jak rychle stavět přehrady.

Bělomořsko-baltský kanál, rusky Беломорско-балтийский канал) nebo pouze Bělomořský kanál je kanál, který spojuje Bílé a Baltské moře. Vede přes Oněžské jezero, řeku Svir, Ladožské jezero a Něvu. Tato stavba, jež byla dlouho považována za neuskutečnitelnou, byla postavena převážně vězni stalinských gulagů v rekordním čase v letech 1931-1933. http://en.wikipedia.org/wiki/White_Sea_%E2%80%93_Baltic_Canal

Jenom 12 000 až 25 000 mrtvých. A to se vyplatí.

1 5
možnosti
Foto

Zaprvé, můj článek není o přehradách. :-/

Zadruhé, to už je paranoia Rv

Chcete říct, že přehradu nelze postavit bez tisíců mrtvých? 8-o

8 1
možnosti
PP

P47e73t52r 56P33á25l46k78a

11. 6. 2013 13:28

komunistou proto nejste, podle závěrečného odstavce spíš tipuju, že jste kádrovák.

Pán napsal kritický blog na na vaši původní úvahu, tak jste si ho jako správná hysterka vygooglil, abyste mu to mohl vosolit. Zní to podobně jako "jak mě může kritizovat někdo, kdo na prvního máje nevyvěšuje vlaječky?"... ;-)

Mimochodem, chválíte Budapešť, jak zvládla povodeň. Možná, ale Praha v tomhle porovnání rozhodně obstála.

6 10
možnosti
Foto

Ne, nevygůglil. Pan Bartoň má na svém blogu odkaz: http://www.janbarton.cz  :-P

5 0
možnosti
AK

Jediné v čem snad máte pravdu, tak že komunisti by se s nikým nepárali. Kdyby se rozhodloo postavení přehrady nebo protipovodňovky, tak by se stavěla a nebrali by se ohledy na to, že tam má někdo soukromý majetek. Asi by se sice vykoupil, ale za poměrně směšnou cenu danou nějakými tabulkami, které byly mimo realitu normálních cen.

A k těm protipovodňovkám, je na každé obci proti jaké vodě si vybuduje ochranu.

1 1
možnosti
Foto

Malá obec nemůže mít dost prostředků, aby se sama ochránila. Zvlášť, když jí tam pouštějí vodu, kterou regulují kvůli Praze nebo jiným velkým městům.

11 1
možnosti
FS

Autore,máte to marné,lidi, jako pan Bartoň,Švadlenka,kteří budou mít tu svou "jedinou pravdu", tak takové nepřesvědčíte i kdybyste měl stokrát pravdu.Pokud ukážete na současné nešvary,korupci,zlodějnu atd., tak jste okamžitě komunista,voláte po starých časech a nabídnou Vám vystěhování do KLDR.Takoví jsou to demokrati.

15 3
možnosti
Foto

Ano, potvrdilo se mi to několikrátR^

Bude to tím, že mají špatné svědomí, tak osočují druhé :-(

10 2
možnosti

A to ještě netušíte, že během komunistické diktatury bylo mnohem méně povodní a žádné takto masivní srážky, jako zažíváme v posledním dvacetiletí. K tehdejším silnějším srážkám tedy postačily přehrady, které vybudovali, ale proti srážkám z posledního dvacetiletí se ukázaly jako značně nedostatečné. Zdá se mi tedy, že porovnáváte hrušky s jablky. A pokud si myslíte, že i komunisté by dnešní povodně zvládli lépe, tak to opravdu vypadá, že

voláte po silné centrální vládě a omezení osobní svobody, což usnadní budování dalších přehrad, hrází, suchých poledrů či čehokoli ještě, zatímco dnešní liberalismus, kdy každý může použít maximálních zákonných prostředků k odmítnutí omezování svého vlastnictví, kdy se vyjadřují obce, kraje i stát, vše velice zpomaluje. Takže jak to tedy máte?

6 8
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...