Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kopr13

4. 10. 2012 20:36
teprve teď jsem zjistil co chystá idnes za diskuze ...

RvRv takže i já končím ... všechny životy co na svých dvou nickách ještě mám věnuji fakt hustému hodnocení idnesáckých ******  a na zbylé dukáty jim kašlu (kopr13 jich má přes 10.000) ... než si od svazáků vzít dárek (navíc ty jejich trapárny) to bych si radši ruku useknul ... mějte se tu p.Streite i s Ghost Dogem pěkně ... :-)

2 0
možnosti

Streit

4. 10. 2012 22:08
Re: teprve teď jsem zjistil co chystá idnes za diskuze ...

Tohle bohužel neovlivním. Asi přijdu o více věrných čtenářů. Možná mě opustí i Ghost Dog....

Dík za přání a mějte se hezky. Hodně zdraví Vaší matce! R^

0 0
možnosti

Zani

4. 10. 2012 6:22
Genau!

R^

0 0
možnosti

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

4. 10. 2012 1:24
Odcházím z IDnes

IDnes je nejen hysterický lžipravicový dením, ale nyní se zapojuje i do špehování. Tak jako jsem odešel z Novinek, odcházím i z IDnes. Tentokrát na tyden.cz. Nebudu už proto karmovat ani komentovat Vaše blogy. Na shledanou.

0 0
možnosti

Streit

4. 10. 2012 10:09
Re: Odcházím z IDnes

Škoda.

Ale připravte se, že to bude brzy všude stejné.

Nashledanou a díky.

0 0
možnosti

sfs

3. 10. 2012 21:53
Ochranka nemohla "atentátníka" zastřelit,

i kdyby byla funkční, což evidentně není (zas banda zbůchdarma placená z nakradených daní). Pokud pokračuje komunistická tradice - a proč by némlich v této oblasti neměla? - nedostávají členové ochranky střelivo.

0 0
možnosti

Streit

4. 10. 2012 9:52
Re: Ochranka nemohla

:-)

Myslím, že právě měli zakročit BEZ střeliva.

0 0
možnosti

pouze svazák je dobrý člověk

3. 10. 2012 20:22
Tentokrát bez karmy pane Streite

Jestli ten komouš chtěl udělat Švejkovinu,měl jí dotáhnout do konce. Kdyby na Klause střílel z růžové pistolky žluté a zelené žvejkačky, mohla to být sranda. Kdybyste stál na místě Vácalava Klause, díval se na střelce v maskáčích, který do Vás pálí, co by se Vám honilo hlavou? Třeba: proč ještě ze mne necáká krev? Ještě žiju?

Můžete mi (nám) vysvětlit tu snahu bagatelizovat ten pofiderní útok? Vždyť se vlastně nic nestalo. My v Čechách neboxujeme, my se fackujeme.

Selhání ochranky nebylo žádným štěstím. Svoboda něco stojí a my jsme si jí zatím nezasloužili. Ke Kalouskovi se chováme jako Švejci,místo toho, abychom jemu a podobným nabančili. Proč? Protože pak každé ráno musíme vstávat s vědomím, že opět musíme prožít další den v tom nezodpovědném českém bordelu. Tomu žádný normální člověk nemůže přikládat pozitivní hodnotu.

Máme tady neuvěřitelný bordel bez hodnot. Samozřejmě, že se v něm cizinci ztrácejí. Horší je, že se v tom bordelu ztrácíme my sami.

0 0
možnosti

Streit

4. 10. 2012 10:20
Re: Tentokrát bez karmy pane Streite

Nepochopil jste. Já nic nebagatelizuji ani nehájím toho blázna, jen se ohrazuji proti tomu, že to byl atentát. Kdyby tam byl skutečný atentátník, tak při kvalitě té ochranky by byl prezident už po smrti. Proto jsem psal o popletovi (žádný Breivik to nebyl). Ale samozřejmě by měl být souzen po právu.

Nemáte pravdu s tím nabančením. V případě Kalouska sice opravdu tu chuť mám i já, ale: Jak vidno, voliči (občané) jsou ve velké většině manipulovatelnou masou. Nebylo by jich málo, co by chtěli nabančit Klausovi. A jeden z nich to amatérsky (pošvejkovsku) zkusil.

Buďme rádi, že se nevraždíme jako v Sýrii, že se u nás nestřílí ve školách jako v USA nebo i v Německu. O tento "pokrok" nestojím.

0 0
možnosti

Stanislav Ševeček

3. 10. 2012 17:09
"Klaus není ohrožen stejně jako Reagan"

Jak to víte, pane Streite?

1 0
možnosti

Streit

3. 10. 2012 19:23
Re:

Česko není velmoc.

0 0
možnosti

1absolutus

3. 10. 2012 15:46
Krátce.

Karma.

0 0
možnosti

meyla

3. 10. 2012 14:53
Zase mimo terč...

V normální zemi by se stalo toto: ten, kdo by v blízkosti prezidenta či premiéra vytáhl zbraň, by ji skutečně jen a pouze vytáhl. Poté by byl zavalen několika muži ochranky a násilně odveden bez použití střelné zbraně. Neposkytl by žádné interview médiím a byl by obviněn z pokusu o vraždu, za což by vyfasoval flastr a odseděl by si jej. Vy nám vašimi slovy předkládáte skutečně východoevropskou variantu. Podle vás to je popleta. A jeho kousek je švejkovstvím. Souhlasím s vámi v jediném. Byla to fraška, ale na téma jak to chodí v postkomunistické zemi, kde nefunguje policie, kde nefungují zákony a kde lidé a blogeři nepřemýšlejí. Vše tak nějak po haškovsku plyne, viďte? Jen tak matně si vzpomínám, že pan Hašek stačil v životě vedle notorika být i bolševikem. A tak je tpo u nás se vším.... Nebo se pletu?

3 0
možnosti

marek,voksay,blogidnes

3. 10. 2012 14:57
Re: Zase mimo terč...

pletete. předhazujete autorovi, co nikdy a nikde nenapsal .... asi chyba ve vaší interpretaci obsahu článku, i když podle těch plků o blogerech spíš bude příčina vaší nechápavosti hlubší.Rv

0 0
možnosti

modrénebe

3. 10. 2012 14:45
souhlas,

ale, začalo to tykadly, pokračuje to pistolkou a kdo dá ruku do ohně, že to nemůže (při mediální masáži) skončit špatně.

0 0
možnosti

Streit

3. 10. 2012 14:50
Re: souhlas,

No, před tím varuji. Každopádně u nás je skutečných fanatiků (všeho druhu) oproti jiným zemím opravdu málo. A Klaus je špatný terč. Leda že by se začali radikalizovat pravdoláskaři a místo humanitárních bombarďďáků by vyrostli humanitární atentátníci ;-)

1 0
možnosti

jamijam

3. 10. 2012 13:49
Lidi by si měli přečíst definici atentátu,

a neplést si dojmy s pojmy.

Atentát je útok na život, tohleto byl útok na rukáv saka...:-)

2 0
možnosti

Streit

3. 10. 2012 14:35
Re: Lidi by si měli přečíst definici atentátu,

Máte pravdu, na to stačí zdravý rozum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...