Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gambri

30. 6. 2009 10:27
Před evropskými volbami

jsem napsal, že Gajdůšková tím brutálním útokem na vlastního prezidenta prohraje ČSSD volby. A stalo se. Teď se to opakuje a dalíci se musí tetelit blahem, že za minimální náklady opět vyhrajou.

0 0
možnosti
SH

Sir Humphrey

6. 7. 2009 9:56
Re: Před evropskými volbami

Gajdůškové může tleskat jen typický volič SNKED - MRDQWERT MACURA

0 0
možnosti
JN

5alfa

29. 6. 2009 19:10
Pane jo rybízku....

Tak nás docela promázli...

Takže co si vyzkoumal ohledně Sira, za jak dlouho od prvního pošťouchutí vzal zpátečku?

0 0
možnosti
JN

madqwert

29. 6. 2009 20:18
Re: Pane jo rybízku....

rybizek uz ti nenapise ;-D

0 0
možnosti
JN

madqwert

29. 6. 2009 18:47
rybizku, jestli si myslis, ze EP je instituce, kde se haji

narodni stanoviska, tak jsi opet dokazal, ze EU nerozumis a udelal bys lepe, kdybys misto dalsiho ztrapnovani se na diskusi si vzal nejakou knizku o EU a neco si nastudoval, jenom by ti to prospelo ;-D

0 0
možnosti
KV

rybizek

30. 6. 2009 7:04
Re: rybizku, jestli si myslis, ze EP je instituce, kde se haji

vuci tobe, kterej ma jako svoje zamestnani byt placenej CSSD diskuter, se rad budu ztrapnovat a nerozumet nicemu:-P

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 6. 2009 15:16
A tady...

rovnez souhlas a karma, ac mnohdy s panem prezidentem nesouhlasim, uznavam jeho vykonnou pravovmoc, aby rozhodoval o zalezitostech tykajici zahranicni politiky teto zeme, protoze se mi rozhodne nelibi, ze soc dem poslanci na sebe csto berou roli, ktera podle me jiz presahuj hranice teto zeme, o cemz jsem ostatne napsal i svuj vcerejsi clanek http://kram.blog.idnes.cz/c/90614/Muze-poslanec-Paroubek-obchazet-prezidenta-republiky.html Ano, prestoze muj nazor na LS je spis neutralni, domnivam se, ze rozhodnuti o teto veci je v kompetenci pana prezidenta nikoliv radove poslankyne CSSD....

0 0
možnosti
JN

madqwert

29. 6. 2009 9:10
Re: A tady...

nejedna se o pravomoc, ale povinnost, krome toho vykonna moc je povinna se ridit rozhodnutimi moci zakonodarne ;-D

0 0
možnosti
JN

madqwert

28. 6. 2009 12:11
vaclav klaus k povodnim:

Co žiju, tak každý rok se rozvodní několik potoků, říček, řek. Myslím, že přesně to se stalo teď. Je to standardní a velmi lokální věc. Měl jsem tu před chvílí ministra vnitra, který mi detailně popisoval, co a jak se stalo.

PS: omlouvam se za prispevek mimo tema, ale krasne ukazuje, co je kikina zac RvRvRv;-D

0 0
možnosti
JN

madqwert

28. 6. 2009 10:09
humprey sir

jak jsi prisel na to, ze rozhodnuti parlamentu nejsou pro vsechny zavazne? cesko neni parlamentni republika? ;-D

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

28. 6. 2009 12:47
Re: humprey sir

a hele, zmizla mi odpověď

0 0
možnosti
JN

5alfa

27. 6. 2009 22:41
Poslední vyzva autorovi...

Takže mr. Streit z Vašeho "VK bude možná donucen ratifikovat" soudím, že moc nevsadíte na jeho čest, že podle svého vědomí a svědomí a PRO své přesvědčení se zachová jako chlap a neratifikuje, i když "si počká na Němce, Iry i na bláznivého Pšonka"

Já myslím, že pokud to dojde tak daleko a bude poslední, tak zbaběle podepíše PROTI svému přesvědčení. Tím se bohužel nedovíme řešení našeho sporu, zda pak podepíše v souladu s ústavou (podle mne) a nebo v rozporu. Pokud nemá termín, může teoreticky přece čekat až do konce svého mandátu, nebo ne?

Jste tedy ohoten něco vsadit, že až pragmatik okouká, že to nikomu dalšímu nevadí, tak zbaběle (podle mne) vyleze zpoza sukně Lývie, Němců, Irů a Kačinského a ratifikuje?

Šance, že to zastaví někdo jinej tady stále je, tipuji na 20%. Pokud to nezastaví nikdo jiný, bude to na tom, zda náš pragmatik tam připojí a nebo nepřipojí podpis. Nic tím odmítnutím nezíská, pravděpodobně dokonce mnohé ztratí, ale zbude mu čest a získá můj obdiv a úctu zpět. 

0 0
možnosti
JN

5alfa

27. 6. 2009 22:47
Re: Poslední vyzva Sirovi...

Ani jsem se nedověděl, zda by u Vás Sire VK naopak úctu ztratil, když by ji u mne získal a nebo by ztratil Vaší úctu, když by nakonec pragmaticky rezignoval a podepsal.

Tak co vy? Vsadíte, proti názoru, že VK nakonec, pokud se dočká a pešek dorazí až k němu, tak zbaběle podepíše a bude vyžadovat uznání (jak kolega Streit píše  eufemismem "že byl okolnostni přinucen")?  :-)

0 0
možnosti
E

elverano

27. 6. 2009 20:12
a

Diskuze o tohmle tématu jsou asi zbytečné. Každý zastává určitý postoj a necouvne z něj ani o píd. Já mam za to, že Klaus se nechová zrovna v souladu s ústavou a osobuje si práva, které prezident mít nemá. Toto tvrzení podporuje i řada právníků, tvůrců ústavy nevýjimaje. Proč si tady dvě skupiny předkládají různé argumenty, když stejně každý jde do diskuze s tím, že se  nenechá přesvědčit, je to zbytečné.

0 0
možnosti
JN

5alfa

27. 6. 2009 20:38
Re: a

Jenže tady nejde o přesvědčení, ale prostě se pobavit.  V

Občas se najde srandovní výrok individua, které ostatním nadává do idiotů a bezmozků, ale bezelstně prohlásí, "že český prezident má právo čekat na rozhodnutí německého ústavniho soudu"... A místo "sorry to jsem přehnal" přijde tak zuřivá obhajoba téhle ptákoviny a takové kličkování o nejlepším vědomí a svědomí čekat na Němce, jako bychom byli zase v protektorátu... :-)

Jen čas ukáže, zda VK zbaběle ratifikuje PROTI svému přesvědčení, pokud se to nezadrhne jinde a nebo bude dál pokračévat ve svém vědomí a svědomí a odejde se ctí.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

27. 6. 2009 18:06
Chyba

Chyba Ústavy je v tom, že počítá s normálními politiky a ne s narcisistími agenty KGB !!

Mimochodem, po 90tých letech, musí Klause za zastánce práva považovat jenom graduant zvláštní školy !!!!!!

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

27. 6. 2009 18:03
Irské referendum není pro jeho vládu závazné?

8-o

0 0
možnosti
JN

madqwert

27. 6. 2009 18:07
Re: Irské referendum není pro jeho vládu závazné?

rozhodnuti ceskeho parlamentu neni pro klause zavazne? 8-oRv;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...