Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano - účetní schodek se navýší.  Ono to bude stát letos státní kasu jedinou korunu?  Jedná se (porovnám-li s firemním účetnictvím) pouze o účetní (nefinanční) odpis budoucích ztrát (zde budoucích výdajů).

   Co zaplatíme celkem víme zhruba již od dob Topolánka, to není nic nového.

   Proč jsem pořád přesvědčen, že to významný rozdíl dávno víte, že se jen nehodil do vyznění článku?

2 5
možnosti
Foto

Daně se taky platí z hospodářského výsledku, ne ze stavu pokladny nebo účtu. Takto se i hodnotí výsledky a úspěšnost subjektů. Ta pětiprocentní sekyra všechny kolem pěkně vystraší.

Navíc, peníze to bude stát, až Kalousek zmizí. Pak budou chybět prostředky, i kdyby rozpočet byl nakrásně vyrovnaný.

4 0
možnosti
Foto

Pěkně trefněR^

5 4
možnosti

M62í72l95a 81Š22u34l24a

29. 11. 2012 12:08

.. no jo, Sauron je proti Kalouskovi sympaťák, skoro by se dalo napsat, dobroděj ;-D .. 

.. na Kalouska jsem psal názor už tolikrát, že by to bylo jen opakování .. 

.. karma jak Lysá hora s okolím R^:-)

7 2
možnosti
Foto

Já ten film neviděl ;) Moje asociace spočívá v tom, že včera jsem viděl částku, která odpovídá těm 59 miliardám jako výnos Pána prstenů :-)

V případě Kalouska je opakování matkou moudrosti. Jsou totiž i hlavy dubové... :-(

Dík. Zítra jsem na cestách, tak mi držte palce, ať nenasněží jako na Lysé hoře R^

4 1
možnosti

Jako ekonom a starý praktik jsem žasnul nad tím, když kalousek (ani to velké K ve jménu si nezaslouží) v TV tvrdil, že v účtování o cirkevní restitucích prý dodržuje metodiku EU.  Mohl bys říci kalousku jakou?, pokud tvůj chemický mozek pod vlivem C2H5(OH) má nějaké ponětí o účetní metodice a vykazování. To už si totálně dělá z lidí (_!_)

9 2
možnosti
Foto

Dělá si z lidí přesně to, co jste uvedl R^

5 1
možnosti
Foto

Pýřím se, děkuji ;-)R^

6 1
možnosti
Foto

Velké R^, superministr chemik by měl být označen za škodnou  ;-D. Bohužel, spousta lidí si to stále neumí spočítat. A co se týče zdravotnictví - zatím mi nikdo nedokázal odpovědět, kde že je nadbytek péče, když v srpnu objednávaná ortopedie měla volný termín v půlce listopadu, v listopadu objednaná neurologie - nejbližší volný termín v polovině února....... No asi proto se mohou rušit nemocnice, anžto se toho polovina pacientů nedožije 8-o

9 2
možnosti
Foto

Děkuji R^

Kapacity nemocnic vláda nepřizpůsobuje potřebám pacientů, ale ochotě pojišťoven hradit náklady léčby. Obleženost lůžek je přitom u nás vyšší než třeba v Německu. Přitom se platí stále víc... ;-€

9 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...