Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gottfried

28. 3. 2011 13:53
Tydlitátová je odpuzující osoba

mnozí diskutující by asi mohli vyprávět. Pokud by však nebyli zlikvidováni

0 0
možnosti

andy_warhol

21. 2. 2011 13:22
S clankem v ramci souhlasim

Ale nesouhlasim s vasim hodnocenim humanitnich ved. Nelze na zaklade nekolika paved, ci spise paodborniku soudit celou skalu humanitnich ved.

Prave kvuli humanitnim vedam, jejich poznatky skutecne funguji a uvadeji se do praxe, jsme tam kde jsme. Chyba napriklad sociologie neni v tom, ze by to byla paveda, ktera nema pravo na zivot, ale spise to, ze se pomoci ni snazi elitari (a uznejme, ze casto velmi uspesne) spolecnost ovlivnovat smerem ke svym cilum. Kdyby ty vedy nefungovaly, nebo by to byly nesmysly, tezko by tu byla masa tupych ovci, kteri jsou programovani televizi. Nebyl by tu zadny problem, protoze by nebyl zadny zpusob jak k tomu lidi donutit. Ale ono to funguje a muzeme se presvedcit vsude kolem, ze i velmi inteligentni lide, se pomerne snadno nechaji zmanipulovat. Proto je naopak dobre, aby co nejvice lidi tyto vedy studovali, ne za ucelem jejich zneuzivani, ale za ucelem obrany vlastniho ja pred natlakem a utiskem takzvanych elit.

0 0
možnosti
VS

Astaroth

21. 2. 2011 13:26
Re: S clankem v ramci souhlasim

Jiste v tom pripade by tedy stacila pruprava na technickych VS a nikoli specializovane skoly humanitnich ved, jejichz absolventi sice vi, jak prokouknout manipulaci elit, ale krom toho nevi lautr nic.

0 0
možnosti
E

erth

15. 2. 2011 3:19
-

    z té ženské mám pocit, že by nejraději vymazala Čechy z mapy ( a fůru jiných národů). Pokud vezmete v úvahu totální odklon např v ČT od zpravodajství s co nejvyšší dosažitelnou pravdivostní hodnotou ke zpravodajství zdebilňujícímu s enormním výskytem cílených manipulací a dezinformací (i v běžném programu), pak si musíte položit otázku, které instituce (katedry)  připravují lidi prosazující poměrně sofistikovaně státní převrat, neboť nejde o nic menšího, než o státní převrat v režii těchto lidí a skupin za nimi. Tedy s cílem zničení národního demokratického státu a jeho nahražením postdemokratickým závislým územím s omezenou samosprávou.

   Ještě k té manipulaci. Přes to, že historici upozornili na nesrovnalosti v pořadech "Zabíjení po česku", dokonce že k interpretaci použité v tomto pořadu mohla Česká televize dojít pouze záměrným vynecháním nehodících se částí archívních dokumentů, tedy , že se jednalo o podvod, pak tuto  podvodnou manipulaci s neskutečnou drzostí navrhuje

0 0
možnosti
E

erth

15. 2. 2011 3:21
Re: -

  čeká televize na ocenění Tý Tý.

0 0
možnosti
V

Viki007

14. 2. 2011 22:49
Dušane,

dnes  R^R^

Jen žasnu, jak se tu do Tebe pouští známí rádoby antikomunisté kojotáno a echo - kristepane, to jsou ale mudrlanti :-(.

0 0
možnosti
DS

Streit

15. 2. 2011 21:40
Re: Dušane,

Dík R^R^

0 0
možnosti
C

cojanato

14. 2. 2011 19:27
Tezka podpasovka

pane Streite. Navic, Vase obhajovani komunistu je az neskutecne. Zrejme jste mnohym z nich nejak zavazan nebo s nimi bez ostychu uspesne spolupracujete.

Trapas.

0 0
možnosti
PK

pavel kula

14. 2. 2011 19:54
Re: Tezka podpasovka

R^R^R^

0 0
možnosti
T

tromi9

14. 2. 2011 17:56
to zase bude Tydlí vyvádět

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

14. 2. 2011 17:57
Re: to zase bude Tydlí vyvádět

ať se třeba přeskočí ....

0 0
možnosti
VH

vladys

14. 2. 2011 16:16
...

je mi smutno z textu a lituji autora (Tydlidánovou neznám), to nejsou slova k diskuzi ale ideologické blábolení, ale když už tak jen "Psi štěkají a karavana jde dál".

http://vladimirhrubes.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti
1

1absolutus

14. 2. 2011 16:54
Re: ...

:-)R^

0 0
možnosti
E

echo.3

14. 2. 2011 16:07
Streitovo šarlatánství a obhajoba komunistů

(cituji z článku)...

"Zpupné hlouposti je třeba se vysmívat. ...Grebeníčka bych nechal stranou....Dnes se jedná o folklór, který vyznává kolem 12% občanů. Mají na to právo, s touto podporou nejsou nebezpeční"....

"...V. Tydlitátová. Také učí na vysoké škole podobné blátivé nesmysly, které ve spojení s multikulturalismem a politickou korektností přímo ohrožují naši civilizaci. Tím je mnohem nebezpečnější než neškodný skanzen kolem Grebeníčka."

       :o((

Pane Streite, tímto jste pro mě jako o něco vzdělanější Matějka. Metody máte podobné. Vy jste jen více sofistikovanější.  Srovnávat Vás s dalšími, podobnými autory nebudu, nemá to smysl.

0 0
možnosti
MK

thunder-bolt

14. 2. 2011 16:29
Re: Streitovo šarlatánství a obhajoba komunistů

Chcete snad popřít, že Tydlitátová blbne ve státní škole za daně nás daňových poplatníků hlavy budoucí generaci?????

0 0
možnosti
DM

Aretta

14. 2. 2011 15:23
Tak dneska nic

Několika "absolutními" formulacemi jste mi zazdil ochotu pochopit zbytek článku.

0 0
možnosti
DS

Streit

14. 2. 2011 15:43
Re: Tak dneska nic

Máte sice nadpracováno, ale dnes nevím, čeho se chytit. Absolutně :-)

0 0
možnosti
VS

Astaroth

14. 2. 2011 15:20
socialni vedy

Vzdy pritahovaly pro svou ambivalentnost a mekky zaklad urcity typ nicmochru, na cemz by nebylo nic spatneho, byly by sveho druhu hladovou zdi pro tyto lidi, kteri jsou zacaste i manualne neschopni. Horsi je, ze vlivem probirane latky, profesorskeho sboru a intelektualskeho pocitu vylucnosti nabydou dojmu, ze jsou predurceni vest spolecnost k lepsim, objektivistickym zitrkum i navzdory jeji vuli, kterou dehonestuji jako napr. "malomestackou zaostalost" Rv

0 0
možnosti
VS

Astaroth

14. 2. 2011 15:35
Re: socialni vedy

Navic jsou si vedomi chatrneho zakladu svych "ved", proto o to vice baziruji na pofidernich terminech, ktere si zavedli jako tajnou abecedu sveho bratrstva a hystericky se na sve kritiky oboruji, ze pokud chteji argumentovat proti nim, maji se "doucit terminy".

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...