Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Lépe se toto téma již asi nedalo napsat.Velmi přesně Jste vystihl meritum daného problému.Nejvíc mne pobavilo přirovnání občanů k pasažérům letadla..Lépe by to nenapsal ani pan Werich. Děkuji Vám za výborný článek.

8 2
možnosti
Foto

Děkuji, s ostychem přijímám pochvalu :-)R^

1 0
možnosti
PS

Může stát vůbec za své peníze dělat reklamu produktu, kde veškerý zisk půjde soukromým subjektům a stát na něm bude tratit, jestli se to nakonec rozjede, mnoho miliard?8-o

19 5
možnosti
Foto

Vám R^

Státu Rv

Nečasovi ;-€

7 4
možnosti
DK

D80a14v41i29d 22K20r57á75l

17. 4. 2013 16:30

je to pouhé trapné a rozmařilé gesto zbohatlíka, který je již zajištěn jiným způsobem.

19 2
možnosti
Foto

Trapné gesto to je určitě. Ale ten Nečas je tak divný, že možná si myslí, že mu církve, důchodové fondy nebo Nagyová projeví vděčnost, která nakonec nepřijde, protože za pár týdnů po něm neštěkne ani pes.

Možná jsem bláhový, ale myslím, že Nečas na ty Seychely momentálně nakřečkováno nemá. :-/

6 3
možnosti

M18í75l53a 97Š70u14l70a

17. 4. 2013 16:05

.. tak, začal jste zvesela a pak to spadlo do tragédie .. 

.. rozvrat ODS nastal zvolením Topolánka do čela této strany, to jeho široké rozkročení bylo pro ODS smrtící .. dalo by se říct, že si nakopal do vlastních kulek .. Nečas to jen dotáhl do hořkého konce, po hříchu mu s tím hodně a rád pomáhal ten "jednička" Kalousek .. ale to je problém ODS, to je ta levicová strana, která se bez uzardění pasuje na stranu pravicovou ..

.. reklamní potenciál Petra Nečase je obrovský, něco jako strašítko na cukřence proti malým dětem .. pokud on má být tváří II. pilíře důchodového pojištění, pak ho ČSSD ani nemusí rušit .. zajde na oubytě sám .. 

.. je to stejně trochu divné, pro nízkopříjmové skupiny je naprosto nevýhoodný, pro vyskopříjmové zbytečný, ti se zajistí jinak a střední třída s odpovídajícími příjmy bude brzy nedostatkové zboží .. takže asi půjde jen o vysátí nějakých prostředků od těch tisíců střadatelů .. no tisíců, to jsem asi přehnal .. a pak Seychely, nebo jiná destinace ;-D ..

.. já si to zkusil spočítat na důchodové kalkulačce .. kdyby to ten počítač přes monitor uměl, tak by si poklepal na čelo mým směrem .. dokonce se se mnou vůbec nebavil .. no nic, jsem na to už moc v letech, ale žádná škoda :-) .. 

.. dnes v 16:04 letního času karma R^ .. (a stejně je 17:04 ;-D)

18 3
možnosti

M11í82l72a 96Š89u55l93a

17. 4. 2013 16:09

.. nebo 15:04? .. teď jsem z toho ouplně zhlouplý .. to je tou škodlivou změnou času ;-D

4 2
možnosti
DH

Jo, a včera byla sice jenom někde zveřejněná výborná zpráva STEM, že TOP 09 konečně klesly preference o 3%, stát se to ODS, tak už je novináři nahánějí, ale u TOP 09 ticho po pěšině, jak příznačné.!!

15 3
možnosti
Foto

Máte pravdu. Ale dlouho jim to ani přes přízeň médií nevydrží. Číro Karel taky vyčpí (vlastně už se stalo dávno ;-)R^

14 3
možnosti
DH

Nechápu Nečase, že se ujal propagovat tento paskvil z dílny TOP 09, Kalousek se může jen za zády smát hloupostí Nečase, že na to skočil. To nemají v ODS nikoho statečného, kdo by Nečasovi toto rozmluvil?

14 2
možnosti
Foto

Za stěžejní bych pokládal to, že Nečas nemá žádné právo využít 20 mio. z veřejných peněz na propagaci čehokoliv. Nechová se jako demokrat, ale jako diktátor. Ty peníze mu nepatří. Až věnuje ze svého 20 mega na jakoukoliv věc, neřeknu ani písmenko.

21 1
možnosti
Foto

Ano, ale totéž Špidla udělal v mnohem větším, když lámal lidi pro EU.

12 2
možnosti
Foto

Na druhou stanu, bodejť by táhla když ČSSD prohlašuje, že ji po volbách zruší.

2 1
možnosti
Foto

U nás v městě ČSSD před předmunulými volbami vykřikovali, že zruší stavbu Kauflandu v památkové zóně. Oni to udělali, jako, pak "jednali" a ... Kauland dnes stojí. Každé rozhodnutí politiků má svou cenu :-/

Ale hlavně si nemyslím, že by ta pohrůžka byl nejdůležitější argument. Snad lidi nejsou tak hloupí.

8 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...