Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

9. 3. 2010 21:16
Dnes jsem na Nově

viděl krajně korektní (ve skutečnosti nekorektní hnus) příspěvek, když Korangtey uvedl: "svými homofobními názory nechvalně proslulý odborář Jaroslav Dušek....". Tak to je fakt ukázka totalitního svinstva; nejdříve jej Nova tři dfny fest natírá, když zcela zkresleně informuje o jeho případu a pak hodí do placu jako hotovou věc "homofobními názory nechvalně proslulý". Co si to nemyslící stádo, sledující kraviny z Novy, pomyslí? Stejné stádo se pak podivuje, jak mohli jít Němci za Hitlerem? Jéžiši, vždyť celá ta goebelsovská propaganda byla úplným čajíčkem (navíc se opírala daleko víc o fakta) proti dnešnímu lhaní našeho mainstreamu.

0 0
možnosti
DS

Streit

10. 3. 2010 13:05
Re: Dnes jsem na Nově

Ano, Vy jste pochopila. R^

0 0
možnosti
E

eAA00

9. 3. 2010 9:20
Lotyšsko

Spousta lidí tady plácalo Pecinu po zádech, jak politicky "zatočil" s DS. Jsou to neonacisté,obdivovatelé Hitlera atd. Dokazovali to u soudu nějakými malůvkami a horko těžko hledali spojení na Národní Odpor. Co je NO ? Neonacisté. To nejstrašnější, co u nás může vzniknout.

   A teď čtu drobnými titulky na ČT24, že příští týden v Lotyšsku budou pochodovat veteráni SS. Veřejně. Lidé, kteří možná upalovali židy v koncentračních táborech, přinejmenším byli daleko horší zvěří než pravidelná armáda Wehrmacht.

   A já se ptám, kde je celá EU a její nacistobijci ? Proč premiér Fischer, jako Čech i jako žid, nežádá zpět námi vyplacenou půjčku státu, který podporuje PRAVÉ nacisty ?

Jakto, že se po Lotyšsku nežádá vysvětlení ? Mám pocit, že pan Streit má více pravdy, než si myslí. Honbou za pseudonácky skrýváme ty nacisty ORIGINÁL. Mně je 100x milejší kovaný člen NO než dědula s osvětimskou praxí!

0 0
možnosti
DS

Streit

9. 3. 2010 11:11
Re: Lotyšsko

Máte bohužel recht. Fašistická osa se bohužel skrytě formuje.: Maďarsko (nejen národní gardy, Horní země atd.), Rakousko (Benešovy dekrety), zemřelý Tudžman v Chorvatsku, Kosovo, Albánie...Nabývá to internacionální, ne úzce nacionální podoby.

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 3. 2010 22:13
Abych nezapomněl na klimatickou diktaturu

http://blog.idnes.cz/blog/3299/69366/uhlikova_diktatura.rtf

Když jsem psal článek o fašismu, nevěděl jsem, jak už jsme daleko.

0 0
možnosti
Z

Zapata

8. 3. 2010 20:08
Takové práce,

a přitom je to úplně na nic.

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 3. 2010 22:07
Re: Takové práce,

Vy mně taky. :-)

0 0
možnosti
M

majnun

8. 3. 2010 19:48
citace z wikipedie

"Fašistická ideologie vychází z nacionalismu", "nadřazuje zájmy celku (naroda) nad zájmy jednotlivce", "Stojí v opozici vůči demokracii, spolu s cizinci a přistěhovalci ji považuje za původce všeho špatného", "V čele státu požaduje silného vůdce (Klaus)", "Demagogicky zneužívá možnosti propagandy, manipuluje s fakty a idejemi (Streit)"

-----

Nechapu jak jste prisel na to, ze "multikulti" ma neco spolecneho s fasismem. Naopak, vy sam jste ocividne fasista a jeste k tomu demagog. Tezko rict, zda to delate z hlouposti nebo z naivity.

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 3. 2010 19:57
Re: citace z wikipedie

Přečtěte to ve Wik. celé a srovnejte s mou definicí.

A pak hlavně myslete.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 3. 2010 17:02
míval jste relativně dobré články

....celkem mi nevadí, když s někým nesdílím názor. Zde ani nemám tak zásadní rozpor s obsahem, ale ta forma mi na Vás fakt nesedí.

Na blogu platí, čím rozporuplněji a útočněji napsaný článek, tím větší karma. Oni extrémněji naladění čtenáři častěji a raději klikají.

Multikulturní směřování EU (ale i např. USA - on to není žádný původní výmysl EU) mi taky nevoní, ale srovnávat to s fašismem, celý článek degraduje.

Škoda. Přeji Vám, ať se Vám příští článek podaří napsat s menší "nadsázkou".... :-)

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 3. 2010 17:08
Re: míval jste relativně dobré články

Díky, ale myslím, že zase tak agresivní není. Ale pozor, v USA také přece došlo ke sjednocení! Jenže tam nebyla žádná novodobá historie a angličtina k tomu pomáhala.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

8. 3. 2010 17:01
Ja jsem Vas nazval

sovinistou,nebot rozlisujete vlastenectvi na to dobre-coz je treba ceske,muze byt i slovenske-,Slovaci byli vzdy vice sovinisti,naz vlastenci-,a to spatne,treba americke-vzdyt oni si pri hymne kladou ruku na srdce,fanatici!!!,pri hokeji fandi Americe-no fuj!Nejak tak jste popsal ve svem clanku Vas pohled na toto tema.A v jinem blogu jste nenechal nit suchou nad egoismem a touhou po moci atd.na panech Berlusconim  Sarkozim,ale stejna natura pana Klause Vam nebrani ho zboznovat a vychvalovat az do nebe.Pokud tedy neumite merit vsem stejne,povazuji Vas i nadale za fanatika a sovinistu,ktery,jeste ktomu,si neumi udelat objektivni nazor na vec.Ani na tu o Evropske Unii.

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 3. 2010 17:05
Re: Ja jsem Vas nazval

Nezbožňuji nikoho, tím méně politika, ani Klause.

0 0
možnosti
B(LW

Bruce ( Lee) Willis

8. 3. 2010 16:10
Fíha, já nějak nechápu...

"DOSEL JSEM K ROZHODNUTI -- ze potom, co pan Dusan Streit ZNOVU ve svem poslednim clanku skrytymi narazkami neprestava vuci me utocit a vymyslet si - existuje pro me jedine vychodisko. Sve konecne rozhodnuti uverejnim v jiz sepsanem clanku , ktery na svem blogu zverejnim zitra:  9. brezna 2010, ve 14:00

Dekuji.

George Novotny"?

Může mi někdo vysvětlit, kde že pan Streit útočí na toho Američana?

Tento článek je pravdivý, fašismus zmutoval, neplést prosím s nacismem, jak mají někteří ve zvyku. Ale ať koukám, jak koukám, nějaký atak nevidím...

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 3. 2010 17:06
Re: Fíha, já nějak nechápu...

Ani žádný nebyl míněn. V článku jde o více než o nějakého blogera. R^

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

8. 3. 2010 15:49
Začíná se z Vás stávat fanatik ...

... což není dobře ... halíte své články do vlasteneckého a nacionalistického hávu ... což taky není dobře .... protože není dobře si zahrávat s tak nebezpečnýma myšlenkama, jako Vy v tomto článku, hraničícíma se snahou manipulovat lidmi, kteří neprohlédnou pravý účel Vašeho článku a tím je propagace fašismu pod rouškou vlastenectví a obrany proti multikulturalismu ... Fašismus byl především zločinný systém, který zničil životy miliónů lidí ... na počátku byly stejné "zasvěcené" články, jako je ten Váš ... Můžete mi laskavě napsat, jak cokoliv, co se děje "v době globalizace" v zájmu spolupráce národů, nikoliv jejich porobení silou nebo jakékoliv totality, k tomuto byť jen vzdáleně směřuje? ... Myslím, že si koledujete tímto článkem o žalobu za šíření fašismu, drahý pane kolego ...

0 0
možnosti
AB

[eT]

8. 3. 2010 15:57
Re: Začíná se z Vás stávat fanatik ...

Pravda bolí, že?:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...