Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

_-1-_

30. 1. 2011 14:18
Moc se mi líbí požadavek pana Streita .......

.... aby se letištní kontroly dělali jen u podezřelých jedinců.

.

Dívám se na vaší fotografii (teď to nemyslím nijak zle) a zrovna vy byste byl pro mne podezřelá osoba. ... Předpokládám, že byste kontrolu přežil se stoickým výrazem, zatímco ostatní cestující by okolo vás procházeli se škodolibým úsměvem :-)

0 0
možnosti

mff-59

4. 2. 2011 21:25
Re: Moc se mi líbí požadavek pana Streita .......

Pan Streit neprozije v klidu ani to, kdyz jeho Mane zabavi kufr sminek a jeho diteti plastovy nuz. Tezko by rozdychaval, kdyby na kontrolu jako podezrely chodil pravidelne prave ON. ;-DR^

0 0
možnosti

pingu1

30. 1. 2011 13:56
..kontroly jsou zbytecna buzerace...

..:-P  na jedne strane jsem propasoval do letadla  kapesni nuz..:-P  na druhe strane jsem zazil israelskou kontrolu , bez osahavani a bez scaneru a klidne s nima poletim zase..;-)

0 0
možnosti

Camino

9. 1. 2011 11:09
No tak ja uz se loucim....

a urcite uz se sem nevratim a doufam, ze ani cook ani ffm, protoze to za to nestoji...

a jestli tam u nas doma temhle vejsplechtum pana Streita nekdo venuje pozornost...

dobre tak....it`s a free country....kazdy mame pravo tvrdit svoje ptakoviny, ze pane Streit?!!

0 0
možnosti

Streit

9. 1. 2011 10:49
Už i piloti se začínají bouřit

že i je někdo stále "kontroluje", zatímco početný letištní personál se na obyčejnou kartu dostane kamkoliv, i do letadla. Stačí se nechat zaměstnat...

Takže jde jen o demonstrativní cirkus.

0 0
možnosti

Camino

9. 1. 2011 11:02
Re: Už i piloti se začínají bouřit

KDE???

0 0
možnosti

mff-59

8. 1. 2011 14:47
A ted neco pro lidi ve vzduchu.

Pan Streit nastolil zajimavy problem, tykajici se kufru sminek, se kterym mela jeho pani potize.

Fajn, predstavne si zenu teroristku. Je ve stavu, ze kufr kosmetiky je to nejpotrebnejsi, co si na palubu potrebuje vzit. Semo-tamo nejaka sminka neni Dermacol, ale neco, z ceho jde nakonec smichat vybusnina. Ja bych pochopil postup bezpecaku sminky vyhazet a zaplatit mile dame plastiku abych ji uz alespon priste nemusel zase "buzerovat".

Ale pozor, v tom ma kolega Streit mozna pravdu. Co zmeni na cele bezpecnostne-politicko-prizdisracovske teorii fakt, ze dane sminky jsou presunuty do plastikoveho sacku a vpusteny i s tou damou na palubu? Je nejake rozumne vysvetleni takoveho postupu z bezpecnostniho hlediska?

Dekuji za nejake nazory a uz se loucim, tema je podle mne uplne vycerpane. Takze zase nekdy jindy! ;-)

0 0
možnosti

Streit

8. 1. 2011 16:40
Re: A ted neco pro lidi ve vzduchu.

Vy jste vidlák. Vy nepochopíte, že i ty dámy, které nepotřebují plastiku, běžně s sebou nosí nějaký mejkap? Všechny normální. Jste odněkud z Mongolska?

A propos, že si syn přibalil do batohu tu plastovou dýku (opravdu měkkoučkou), jsme nevěděli.

0 0
možnosti

mff-59

8. 1. 2011 14:24
Je to marny, marny, marny...

Jsou lidi ,co se letat boji a dalsi,co se letat "boji". Jsou ti, kteri tvrdi, ze "jsou ze skupiny ktera radeji zemre svobodne, dustojne a bezestrachu".

Jak se ukazalo, zemrou "beze strachu" podelani na zemi a "svobobodne a dustojne" zustanou doma. Z pohledu letajici skupiny jen maskuji "sve obavy" a do letadla nevstoupi, mozna na to ani nemaji, maximalne leti jednou za cas. Pozemni skupina hlaholi o "podelanych orlech" a povida o sve "svobode a dustojnosti" zustat si v jakekoliv kleci

Pravdu mozna maji vsichni, jak jsem si precetl celou diskusi. Pokud by byla duvera v leteckou dopravu, nikdy by k takovym kontrolam nemohlo dojit. Jenze to ti "svobodni a dustojni" na zemi svym zvanenim nezmeni. Mohli zacit masove litat po 11.zari (pokud se opravdu "neboji" a maji na to) a dnes jsme mohli lItat tak, jak jezdIme metrem. UplnE neviditelna ruka trhu ukazala, jaky "klid a dustojnost" pasazer chce a co za to hodla zaplatit. A to nejen penezi, ale i svou (z pohledu neletacu) ze sve dustojnosti.

0 0
možnosti

mff-59

8. 1. 2011 14:37
Re: Je to marny, marny, marny...

A protoze to nejspis zase skonci u "prizdisracu", nezbyva to z meho pohledu skoro uzavrit asi takto.

Mozna maji pravdu obe skupiny. Ale ta nahore je na tom (z meho pohledu, protoze mam nalitano opravdu hodne) o neco lepe. Ti co se na letisti dokazi chovat, prohmatavani a scanovani opravdu masove nejsou. Pokud nejaky vidlak leti jednou za cas, nedivim se, ze je pobouren, ze si pastiku, kafe a nuz (byt jako hracku) nesmit vzit na palubu a povida o buzeraci.

Pokaleni, vzdy z pohledu te druhe skupinu, jsme zrejme vsichni. Jenze ten "mysim na zemi" jeste navic vykaly padaji na hlavu od tech "orlu nahore". A nebo z pohledu autora, statecnym "lvum na zemi" spadne obcas vykal do oka od "podelaneho vrabce" ve vzduchu.  ;-D;-D

0 0
možnosti

corrado

7. 1. 2011 13:47
Dotaz k panu Streitovi

a ke všem, kteří s ním souzní :

Co tedy navrhujete ? Žádné kontroly ? Nějaké selektivní ? V jiné podobě ?

Prosím o věcné, neuhýbavé odpovědi.  Musíte samozřejmě předpokládat, že ne všichni  Vaši spolucestující sdílí Vaše názory.....

0 0
možnosti

Streit

7. 1. 2011 14:03
Re: Dotaz k panu Streitovi

Kontroly zavazadel po rentgenem, při pochybnostech otevřít.

Osobní kontroly jen podezřelým. Těch, co chtějí zemřít, je mezi normálními bělochy zanedbatelně. Při pochybnostech bez buzerace zdůvodnit a zkontrolovat.

Žádné šaškárny typu nápojů a manikur.

Stále zdůrazňuji, že je jednodušší vyhodit třeba zanedbatelně hlídaný TGV nebo ICE.

0 0
možnosti

jam123

7. 1. 2011 13:16
byl ten puvodni clanek spravne pochopen?

byl clanek na ktery reagujete spravne pochopen? myslim konkretne tu cast kde rozkosna mazleni chtiva blogerka pise o falesnem humanismu. myslim ze zde jste oba za jedno. Stepanka zde take zehra na to ze "zakazat skatulnovani cestujicich podle nebezpecnosti" je zbytecne a falesne, ze je naopak rozumne prisneji setrit jen ty cestujici kteri spadaji do nebezpecnych skupin.

jinak vice mene souhlasim a jsem ze skupiny ktera radeji zemre svobodne, dustojne a bezestrachu.

0 0
možnosti

Streit

7. 1. 2011 13:26
Re: byl ten puvodni clanek spravne pochopen?

Myslím, že odpověď lze najít v jejím titulku :"Raději osahaná a naskenovaná, než mrtvá...".

Na to jsem oprávněně reagoval: "Falešné dilema: Osahaný a naskenovaný, nebo mrtvý".

Ten zbytek je folklór. Paní Bergerová očividně tápe a lavíruje.

0 0
možnosti

captain cook

7. 1. 2011 8:38
starostlivi a ohleduplni rodice

pribali diteti do jeho batuzku na cestu letadlem nejakou hracku, aby se cestou zabavilo a neotravovalo spolucestujici... Lego, auticko, knizku, elektronickou hru a podobne. Nikoliv autor. Jak napsal dole, jejich dite melo v batuzku pribalenou plastovou dyku. Fantasticky vyber na cestu letadlem! Ani napad ze by se s tim milacek posadil a tise hral. Dyka je akcni hracka a to chce behat. Tak si predstavte takoveho milacka jak lita po letisti a pak po letadle a mava plastovou dykou. Dobre, ze mu to bezpecaci vzali, aspon neotravoval pasazery.

Dale si predstavte bezohlednost ke spolucestujicim kdyz rodinka ignoruje (zrejme umyslne, aby se bezpecakum "pomstila" za "bu*eraci" na letisti) predpisy a spotrebuje kvuli tomu vic casu pri kontrole, nez je treba na radoveho pasazera.Jak se asi citi vsichni cestujici, kdyz kvuli nejakym bezohlednym hlupakum musi dele cucet ve fronte. A co teprve ti, kteri maji drivejsi spoj a potrebuji projit kontrolou co nejdrive!

0 0
možnosti

corrado

7. 1. 2011 9:05
Re: starostlivi a ohleduplni rodice

Ztrácíte čas. Vy a několik dalších diskutujících jste dostali pana Streita do defenzívy,

ve které se už nezmůže na nic jiného než na osobní urážky. Je to podle mého názoru egoista, žijící v zajetí svých manter, typický představitel lůzovitého politického diskurzu (terminus technicus V.Bělohradského). Tedy v té sofistikovanější podobě...

0 0
možnosti

wiki5

7. 1. 2011 5:57
zkusil

jste se zeptat pilotu a letusek co oni uprednostnuji? Ti musi litat denne. Nemaji narok na aspon primerene bezpeci v praci?

0 0
možnosti

Jan.Vesely

7. 1. 2011 10:35
Re: zkusil

Asi mají, jenže když pan Streit je takový "svobodo"myslný. Okované botky, plno cvočků v jeansech, mladá paní kufr šminek na palubě a dítě v zavazadle nůž. Sice měkkej, z plastu od Vietnamců, ale co by pro synka neudělal, aby ho zabavil.

No a v rámu pak zvoní a zvoní, paní nechápe, proč nemůže mít Diora i Russkie puchi zároveň no a když nebohé dítko přijde o nůž, tak tatík už jen mluví a mluví a mluví o buzeraci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...