Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

uumaa

24. 1. 2012 18:52
Neuvěřitelné

Tak vedle v baráku se morduje.Ulice plná policajtů.Rychle do sklepa,pálit dokumenty.Myslel,že si přišli pro něho. A nyní po dvou dnech se otřásl a vytlačil pamflet proti EU.Neuvěřitelné.

0 0
možnosti

Ghost Dog

24. 1. 2012 16:30
karma, jako vždy :-)

.. žijeme si jako prasata v žitě, říkal Kalousek, když byl na nákupu v Lidlu a tlačil přeplněný košík s nákupem ;-D ..

.. dopady na obyvatelstvo nikoho nahoře nezajímají, takovými prkotinami se přeci nemůžou zabývat, když zrovinka mají tu starost, kdo vynesl informaci o vyplacení odměn koňům ..

.. ministr hrbatých dálnic nepřipouští snížení spotřebních daní na PHM, protože by si pumpaři nemravně zvýšili marže .. něco o těch nemravných maržích vím, ale za takové peníze by asi pan ministr nebyl ochoten ani hnout zadkem .. takže koňové rozhodnou a osli to ponesou na hřbetě dál ..

.. není všem dnům konec, dnes zdraží ropa kvůli Íránu, zítra kvůli vojenským úspěchům Lybijské armády (té legální, Kadáfího), která dobila město Bani Waled .. a Žužu s Rampouchem budou jen koukat, co na to Merkozy ..

.. hnus tahle EU ..

2 0
možnosti

Ghost Dog

24. 1. 2012 16:47
Re: karma, jako vždy :-)

.. dluhy se neplatí, říkal nejlepší diskutér světa a pověřenec vyšší bytostí božský Jyrka .. měl pravdu, nikdo dluhy neplatí, většina jich dělají nové a větší .. je to prorok! chce se mi zvolat ;-D ..

.. tak jsem to zkusil i v naší pobočce České spořitelny a kupodivu jsem se se zlou potázal .. musím platit jak mourovatej splátky, za vedení splátek za výpisy splátek a za něco, co jsem nepochopil .. no, VŠ nemám, tak to bude asi tím :-)  ..

.. ale Kalouskovi jsem přeci jen udělal čáru přes rozpočet, přestal jsem mu platit spotřební daň z tabáku (z alkoholu už neplatím dlouho, jsem abstinent) .. přestal jsem kouřit dřív, než nám moudrá EU zavedla ty samozhášecí cigárka .. nikotinu jsem se ale nevzdal a užívám ho prostřednictvím elektronické cigarety .. a ještě ušetřím tak okolo 2. litrů měsíčně .. no není to báječné?

0 0
možnosti

sfs

24. 1. 2012 16:02
Vidíte to špatně!

To zdražení není vedlejším výsledkem hloupého jednání politiků, ale cílem. Je-li vše dražší, vybere se přece více na daních! Proto také, i když klesla nezaměstnanost, stoupla kriminalita, jak jsem nedávno slyšel na čt24. Budou-li drobní kriminálníci vykrádat auta, budou si jejich majitelé pořizovat nová okénka, zámky, autorádia, rezervní kola, ... a při tom platit DPH. Řeknete, že zničením nějaké věci je společnost ochuzena o jinou, která by se mohla místo náhrady vyrobit. To ale stát nebolí, on si na své daně v tomto případě přijde spolehlivě a dokonce rychleji. A buďme klidní, daně jen tak hned nezákonné nebudou!

3 0
možnosti

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

24. 1. 2012 16:18
Re: Vidíte to špatně!

+1

0 0
možnosti

jendazmoravy

24. 1. 2012 15:06
Dá se to i vidět jinak

Eurokraté doufají, že bude propaganda kreslit Írán jako příčinu všeho zla, lidi tomu uvěří a neodmítnou válku. Nejspolehlivější cestou k "zneviditelnění" dluhů v každé době byla válka! Napoleon či Hitler by mohli potvrdit.

5 0
možnosti

Streit

24. 1. 2012 15:22
Re: Dá se to i vidět jinak

To mi připadá moc drastické (v této době). :-/

0 0
možnosti

petrph

24. 1. 2012 15:02
co by jste chtěl od EU?

Přece by jste nechtěl aby nějaký odbor či skupina v Bruselu, řešící vztahy s Iránem koordinovala svou práci s jinou skupinou co řeší problém zadlužeností EU ..I v kdyby v obou náhodou zasedali titíž lidé...:-)

0 0
možnosti

Streit

24. 1. 2012 17:04
Re: co by jste chtěl od EU?

Já bych to chtěl ;-D

Vlastně nechtěl. EU se musí definitivně historicky znemožnit.

0 0
možnosti

viet

24. 1. 2012 14:56
Jerevan

Připomínám dotaz na rádio Jerevan: bude třetí světová válka?

Odpověď: Něbúdět, ale bude taková borba za mir, že nezůdtane kámen na kameni!

Ono je to pořád stejná pakáž - Brežněv jako Barroso (event kdokoliv jiný z té sebranky)!;-D

2 0
možnosti

Jarcho

24. 1. 2012 14:50
doporučuji Vaší ctěné pozornosti

tuto pozoruhodnou informaci:

http://avocode.bloguje.cz/917942-politicky-namichnuta-senatorem-stetinou.php

0 0
možnosti

Martin Kavka

24. 1. 2012 14:48
Dušané

ono EU (její představitelé) někdy zajímalo, jaký dopad budou mít jejich rozhodnutá na občany EU?

4 0
možnosti

Martin Kavka

24. 1. 2012 14:48
Re: Dušané

a Karma

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...