Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M57í63l68a 30Š39u43l79a

10. 9. 2013 11:45

.. nic se mi o tom nechce psát .. dělá se mi z nich nevolno, tělesně i duševně .. 

.. vážně nechápu, kdo je může vůbec volit, to je tady v této zemi tolik duševních naháčů a bezmozků? .. 

.. v ostatních parlamentních stranách (tedy těch, které tam zatím působily) jsou také vykukové, ale v této straně recyklovaných politiků to byla snad podmínka přijetí :-P ..

.. jsou to takový TOPiči v letním kině - v zimě se nepromítá a v létě netopí, ale chechtáky se vysávají pořád .. 

.. tak jen ta karma a naděje, že se objeví nějaký státní zástupce, který to náležitě rozjede (hlavně ne ten mamlas Ištván, to by to zase dopadlo) ..

0 1
možnosti
Foto

Mi se o tom taky nechtělo psát. Beru to jako svou občanskou povinnost. Třeba nějaký prokurátor potřebuje povzbudit :-)

Ale díky, že jste se přemohl ;-)R^

0 1
možnosti
LN

...aniž bych nějak chtěl obhajovat topku či drábka.....cíl vaší snahy by měl být zaměřen poněkud jinam.....a to sice na úředníky .....stejně jako v evropské unii vládne gang nikým nevolených ouřadů...kterř se jen občas schovají za takzvaný europarlament...tak na všech ministerstvech ve skutečnosti vládnou nikým nevolení páteři josefové (nebo možná nám bližší siři huphreyové - Ano pane ministře....nagyová je v tomto případě právě ta pověstná špička ledovce)...kteří si v podstatě dělají co chtějí...neb jsou prakticky neodhalitelní, neodvolatelní....a v mnoha případech (bohužel) také nepostradatelní.....jsou to oni...a žadej nastrčenej politickej panák (z jakékoli strany)...kteří rozhodují o všem...a za nic nenesou odpovědnost.

..a jestli si myslíte...že nějakej ministr nebo náměstek je toto schopen nějak...pod dvou, třech měsících ...odhalit...ovlivnit...či dokonce odstranit.....pak jste těžce mimo.....

0 0
možnosti
Foto

V případě toho Drábka a Šišky se mýlíte. Šiška měl vše pod osobní kontrolou.

0 1
možnosti
DD

R^ Moc dobře napsané!

Stejně ale je fascinující, že za tuhle evidentní, donebevolající zlodějnu už někdo vyšetřován a připravován do tepláků, jak rád říkává pan Kalousek.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. Snad se dočkáme i toho R^

0 1
možnosti
Foto

Nevolte TOP zloděje!!!!!!

1 0
možnosti
Foto

Ani by mě to nenapadlo :-)

1 1
možnosti
DH

Volební heslo TOP 09 - ušetříme tisíc korun, i kdyby to mělo stát milión. A přesto voliči topky jsou z takového šetření u vytržení a právě z těchto důvodů ji budou volit. 8-o

1 0
možnosti
Foto

O ty úspory nejde. "Úspory" jsou jen vějičkou na naivní voliče, kteří si myslí, že volbou TOP 09 získají lepší společenský status.

Přesně tak fungoval řecký model. Nejbohatší mysleli, že rostou stromy do nebe a mohou si dovolit všechno. Účet ovšem budou muset zaplatit ti chudší.

1 1
možnosti
Foto

Je to neuvěřitelné - zatímco na jedné straně z mnoha invalidů a starých nemohoucích lidí udělali zdravé a soběstačné (znám dva zoufalé příběhy z okolí), na druhé straně prošustrovali tolik peněz, zřejmě k radosti svých kamarádíčků. To má být ta "skutečná svoboda - ta, která je podmíněna odpovědností"? Kdepak jste to, co jsem dala do uvozovek, četl?

6 0
možnosti
Foto

Je to otřesné a trestuhodné!!

Opravdu nechápu voliče TOP 09. To musí být genetická vada :-/

Představte si, že ten text z uvozovek mi při tom rychločtení unikl, takže jsem si paní Kolářovou musel vygůglovat ;-D

1 0
možnosti
MT

Snad jedna faktická připomínka: Microsoft opravdu neutrží 2 miliardy za software pro výplatu dávek. Z ceny tohoto SW připadá na licence cca. pětina. Zbytek jde tedy pravděpodobně na účet dodavatelského propletence firem.

3 0
možnosti
MT

M53i46l45a76n 74T95o27m61e38š

10. 9. 2013 12:23

Předpokládám, že jsme s p. Streitem vycházeli ze stejného článku na iDnes.

0 0
možnosti
FS

Jen si poslechněte Kalouska, s jakou drzostí vypráví o "úspěšnosti" bývalé vlády.

6 0
možnosti
Foto

Ten, kdo ještě dnes věří Kalouskovi, je opravdu zralý na psychiatra.

5 1
možnosti
JR
VK

Vždyť to je pouze špička ledovce , z které  vyčuhuje činnost Drábkovi mafie na MPSV. Stejné problémy byly např. na ministerstvu dopravy financí nebo od obrany. Je ,,úsměvné" , že ministerští úředníci plýtvají miliony na externí spolupracovníky na práci , kterou by měli zvládat sami. Tak šetříme a šetříme a všichni jsou spokojeni. Ministerští úředníci dřou jako koně, aby splnily požadavky svého šéfa který pokud se něco ,,provalí" čestně odstoupí a upadne do ,,zapomnění" dějin  s mnohamilionovými škodami , ale ,, čistý jak Gross ,pardon myslel jsem jak lilie.;-)

5 0
možnosti
Foto

Je třeba to připomínat. Jednou se ucho utrhne.

4 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...