Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M38í98l75a 17Š94u18l48a

5. 11. 2012 11:23

.. tak už konečně se nade mnou smiovali a povolili mi diskuzi .. kdyby sem to věděl, tak bych sem sem nechodil ;-D (Knoflíková válka) ..

.. ještě jeden den čekání a zrušil jsem účet .. 

.. k Johnovi nic, vše již bylo napsáno :-) .. a karma R^

1 2
možnosti
Foto

To jsem rád, že jste vydržel ;-)

A děkuji R^

0 1
možnosti

Tak tak, když nedokázal John nic jako ministr vnitra, třeba se mu to podaří aspoň takhle, že ano;-D

0 3
možnosti

Souhlas to je opravdu jen kejhání husí.

Co je proboha tady nebezpečné, politika a media odjakživa a všude žijí v symbioze, media potřebují sledovanost a politici popularitu.

To zřejmě zakážeme politikům vystupovat v mediích,  dávat rozhovory, psát knihy aby nevyzradili nějakou supertajnost z parlamentu.

Nebezpečné je jen a jen to když media kde tahají za nitky tajemné osoby pořádají normalizační štvanice na politiky a strany určené k likvidaci. Tohle je pro demokracii smrtelně nebezpečné, nechápu proč se tímhle nezabývá BIS. 8-o

2 2
možnosti

V zasade souhlas. Ovsem vadi mi, pokud poslanec vykonava jakoukoliv cinnost mimo svuj mandat. Rekl bych, ze politicka funkce je praci na plny uvazek ve prospech volice. Pokud nekdo mimo to chce pracovat jeste jinde, neverim, ze svuj mandat vykonava poctive. Neumim si predstavit, ze nekdo muze byt hejtmanem ci starostou a zaroven poslancem ci senatorem... Pokud ano, at si kazdy necha svou profesi a funkci dela dobrovolne a zdarma....

3 1
možnosti
Foto

Mi vadí ty dozorčí a správní rady a souběhy politických funkcí. Občanská profese naopak poslance udržuje v reálném životě.

4 1
možnosti
Foto

Ahoj Dušane..... naprostý souhlas ..... John je sice jak už někdo napsal taková "slepičí prdelka" .... ale mám takový dojem, že právě taková " slepičí prdelka" by mohla být teď to nejpotřebnější v parlamentu. Prostě jen proto, aby všechno vykecala a lidem se konečně otevřeli oči a aby viděli, co tam je za šmejdy.R^

6 5
možnosti
Foto

šmarjá ... "otevřely oči" ..... no já zase perlím ..... sveřepí šakali zavile vyli ;-)

0 3
možnosti

Nechci tu hodnotit žádného politika ani novináře, ale pořád se v duchu ptám : " proč některým politikům tak moc vadí  novinář v politice "  - že by strach z uveřejnění něčeho, co nemá být zveřejněno ?  Nebo strach z případné podjatosti novináře ? Černé svědomí ? Špinavé ruce ?  Osobně považuji Johna za špatného politika, ale za výborného novináře - možná proto se ho tolik bojí ....

6 1
možnosti
Foto

Tak John je trochu bulvární, však politici jsou také populističtí. Ale ten strach je příznačný...R^

1 2
možnosti

Vystihl jste to dobře, karma!

2 4
možnosti
Foto

To jsem rád, dík R^

0 2
možnosti
Foto

PERESTROJKA A GLASNOŤ

Zajímavé je, že Gorbačov chtěl hlavně perestrojku. Nasal knihu s názvem Perestrojka. Komunisti ani nekomunisti moc nechápali, co tím Gorbačov myslí a co chce. Tehdejší český vtip: "Víš, co to je perestrojka? Složitý způsob návratu ke kapitalismu." Jeden můj česko-americký přítel mi tehdy řekl, že Perestrojka mu připadá něco jako poloviční panna a že to tedy není možné. Já jsem namítl, že to možné je, že se to též často vyskytuje, ale nikdy to netrvá dlouho (pár vteřin, minut, dní možná měsíců). A měl jsem pravdu. Sovětských svaz během několika let přešel z reálného socialismu do jisté verze kapitalismu. To však nebylo díky perestrojce ale díky glasnosti. Pochopitelně bylo mnoho důvodů pádu komunistického režimu, jako ten, že systém byl ekonomicky neudržitelný. Proto vlastně chtěl Gorbačov a spol. perestrojku.

1 2
možnosti
Foto

Takže jsem pro glasnoť, avšak kombinace politika poslance a novináře se mi zdá být ošemetná. To si však také uvědomujete a v článku to zmiňujete.

3 2
možnosti

V89á15c77l68a35v 62R72o16d

2. 11. 2012 17:44

"Investigativní" John = manipulace s údaji, polopravdy, lži...Rv!!

9 6
možnosti
Foto

A myslíte si, že politici mluví čistou pravdu? 8-o John je proti takovému Kalouskovi studnice pravdy :-P

6 4
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...