Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

no nazdar ono se to zhoršuje,úroveň  brblavosti  narůstá ;-D

0 0
možnosti
JP

Terminologie a rasance článku je tak silná ("americký agent" apod.), že mi to připomíná předlistopadové Rudé právo. Radikální komunisté jako Semelová nebo Grebeníček Vám rádi zatleskají, mé názory a hodnoty jsou úplně jiné. Potvrzujete Schwarzenbergovo varování, že je opět třeba hájit právo, svobodu a demokracii před autoritářským stylem vládnutí.

0 0
možnosti
PK

Vy máte svérázné chápání práva. Viděl jste někdy ustanovení, natožpak v ústavě, kde by bylo napsáno musí jmenovat (navrhnout, odvolat...)? Kdo je odpovědnej za vládu a její složení? No přece předseda vlády. Prezident do toho nemá co kecat. Na tom se opravdu shoduje drtivá většina právníků. Opačný stanovisko jsem četl od Hendrycha a Koudelky, kterej se ovšem díky své politické angažovanosti snad ani nepočítá. Příklad Havel- Tošovský je mimo mísu. Šlo o úřednickou vládu (dokonce s důvěrou sněmovny) To byste ale nebyl vy, abyste tam nenamontoval pravdolásku:-) Prezident opravdu nemá působit jako záchraná brzda pro ne(jmenování) někoho ekonomicky silného. Od toho je tu sněmovna, která vyslovuje důvěru.

2 0
možnosti
JH

J58a52n 71H43o81r25a

9. 1. 2014 19:52

Rozhodně si myslím, že je lepší mít vládu legitimní s důvěrou Sněmovny, i když si o jejím složení nemusíme dělat iluze a obhajovat její kandidáty rozhodně nehodlám, než sledovat nelegitimní partu Zemanových zhýralců a jejich vládní učinkování. Považujete-li Zemanovy intriky za státotvorné, pak Vám doporučuji v reakci na jeden Váš diskusní příspěvek níže, pokud by jste se i čirou náhodou dostal k potřebné půlmiliardě a chystal se se svými názory nabídnout voliči nějakou karikaturu politické strany, pak to nedělejte, byly by to vyhozené peníze. Hermánků a Jarmilů Černých zas v republice tolik není, aby to nedopadlo jako u Zemanovců...

0 0
možnosti
MP

Všichni budeme do dvou let zklamání, realisté méně, idealisté mnohem víc. Nic se nezlepší, korupce bude přinejmenším stejná, dluh a nezaměstnanost poroste...

0 1
možnosti
Foto

Iluze si opravdu nedělám. Každá myslitelná vláda z parlamentní nabídky bude vládou pravdoláskařů. Kromě komunistů tam ani jiní nejsou Rv

1 1
možnosti
MC

Jedno je jisté. Budeme mít vládu kutilů, která vystřídá vládu "odborníků".;-(

0 0
možnosti
Foto

I ty "kutily" je třeba dát do uvozovek.;-(

0 0
možnosti
DF

Škůdce Schwarzenberg, pravdoláskař Dienstbier, agent Bělobrádek, bývalý šéf „ústavu pro přepisování paměti národa“ Herman.

Ohnout parlamentní demokracii kvůli tomu, že jsou Vám někteří budoucí ministři nesympatičtí. To je teda paráda. Hlavně, že volíte SSO.

3 2
možnosti
JZ

Ústav pro studium totalitních režimů je solidní vědecká instituce, nutná pro poznání nacistické a komunistické minulosti. Její dehonestací klesl autor na úroveň stalinistky Semelové a té nejhorší komunistické lůzy.

3 1
možnosti
ZB

Už není o čem diskutovat.Zeman jen dělal ramena a žvanil...potom vyměkl.Nebo spíš pochopil, že i prezident má své povinnosti dané ústavou, které musí splnit.

2 0
možnosti
Foto

Nechvalte dne před večerem. Je rozdíl mezi taktikou a strategií.

"Žvanit" bude Zeman teprve zítra a uvidíme, co má za lubem.

Napsal jem, v co doufám, ne co si myslím, že se stane. Pokud Sobotku jmenuje, bude mu stejně celou dobu házet klacky pod nohy, takže situace bude ještě horší, než kdyby mu to "hodil na hlavu" přímo.

2 0
možnosti
MK

M96i90l79a45n 94K59e42s32l

9. 1. 2014 16:49

Ještě k tomu Gutovi.Legenda?Snad.Nevím.Co však vím,že jako hráč měl delší distanc za ovlivňování zápasů zařazených do tipování Sazky.Zasloužil se také o výstavbu monstrhaly na mistrovství světa jejiž financování bylo jaksi všelijaké.

0 1
možnosti
Foto

Jste ubohý Rv

1) Gut nikdy nesázel. To hráči, které při tom chytili, se to snažili hodit na Guta, aby očistili sebe. Později se to prokázalo a Gut byl vyviněn.

2) Za zneužití financování Sazky byl zodpovědný Hušák, ne Gut! Ten chudák jen dělal vše proto, aby dostál závazkům ČR.

1 0
možnosti
Foto

U Zemana nikdy nevíte...

Třeba to chce zmařit v parlamentu :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...