Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A130221_322691_blogidnes

Dnes Wagner-Holík-Absolutus-Poch má potřebu pochlebovat.

Tak jak vás dřív urážel, ponižoval, tak teď vás chválí. Pozítří vás prokleje.

Je to tak nechutně odporné. Lísat se a pak vrazit dýku do zad.

0 3
možnosti
Foto

Je to možné. Já nikoho nelustruju. Jste-li jistý, nahlaste to adminům, ať identitu prověří nebo zruší.

Když mě někdo pochválí, poděkuju, když je sprostý, vrátím mu to. Nijak se tím neužírám.

2 0
možnosti

P26e95t76r 62W60á55g97n60e18r

21. 2. 2013 21:56

Co si to ten Streit dovoluje! Mít větší karmu než naši VIP Polanecký a Kříž! Ještě, že máme výběr a těm našim vyvoleným pomůžeme. Chceš se Streite dostat taky mezi nás VIP? Tak to se musíš polepšit a psát, jak nám to vyhovuje a ne svoje vlastní názory.

KARMA! (Jsem zvědav, kdy mě zase za tohle smažou). ;-D

6 2
možnosti
Foto

Já jsem solitér, díky ;-)R^

5 2
možnosti

Zase karma!

Velmi dobré hodnocení vztahů v EU. Bohaté státy budou bohatší a chudší státy ještě chudší. Důležité je zamezit státní podpoře a budování konkurence v chudších státech a prohlubovat jejich závislost. Rovněž majetkovým převzetím jejich zbylých výnosných podniků. Ekonomická moc pracuje .....

7 3
možnosti
Foto

A ještě k tomu mají v rukou naše dluhy ;-(R^

3 1
možnosti

M14í49l67a 79Š57u98l44a

21. 2. 2013 19:59

.. pan Janský by vyšel do ulic a vzal si svá práva zpět .. tak jsem si vyšel na procházku a kupodivu jsem tam nikde žádná práva, která by se tam někde válela, nenašel .. asi to bude tím, že 1) na ulici se ta ztracená práva nenajdou, protože tam nikdy nebyla .. 2) na ulici se ta ztracená práva nenajdou, protože jsme nikdy žádná práva neměli .. 

.. je to zvláštní úvaha s těmi právy, máme právo svobodně platit co nám předepíší .. když nebudeme souhlasit a platit, máme právo otevřít dveře exekutorovi .. jen jsem nikdy neměl ten pocit, že by se ceny energií regulovali na ulici .. 

.. co takhle jít k volbám a konečně volit někoho jiného, než pořád ty stejné xichty, stejné strany a stejné sliby, které nikdo z nich neplní .. ale to ne, zase se půjde volit do ovčárny, protože nic než ovce tu asi nežijí .. 

.. jeden rok byl přenos MWh za cenu řádově desítek korun, jak plná sazba, tak zvýhodněná .. další rok cena u jednoho produktu stoupla o několik korun a u druhého desetinásobně oproti minulému vyúčtování .. distributor mě slušně odkázal na nařízení regulačního úřadu .. kdo si ale tuto zhovadilost objednal, mi neřekl .. 

.. tak, dneska jsem nic nechtěl psát, anóbrž se cítím nějak vyšťavenej .. takže jen ta karmička Dušane .. příště to snad bude o něco lepší :-)

5 1
možnosti

sakra, že já si na vás nevsadil.

1 3
možnosti

Kde asi udělali "soudruzi" větší chybu? Zlatokopové, nebo ti co nechtěli svítit petrolejem? Při zranění přichází vždy moudří, ale bolest zůstává. Investice se špatně objektivně provedenou analýzou zaplatí asi bohužel oba státy.

1 1
možnosti
Foto

V článku jde o víc než o elektřinu nebo o ČEZ.

3 2
možnosti

P28e41t41r 76J37a85n70s46k96y

21. 2. 2013 16:08

ze o nicem nerozhodujem je nase chyba.. je potreba vyjit do ulic a vzit si svoje prava zpatky

2 1
možnosti

P43a39v53e36l 23K11u60l75a

21. 2. 2013 14:05

Streite, zde jsou některé (vlastně skoro všechny) vaše starší články o ČEZu:

Ukousnu slepici hlavu, vezmu pistoli a jdu na odečetelektřiny, ČEZ se pojistil proti krizi, Nenažraný ČEZ obhajuje mlaskání, Zaplatil ČEZ a ředitel Roman za propagandu v HN?,Zmražme si zdražení - hibernace je in, Jaké ceny má ČEZ?, Bude nás na fotbalu „chránit“ ČEZ?, ČEZ nám byl Evropskou unii dlužen.

Nepřipadáte si tváří v tvář k nim nyní jako......no, naiva ?;-D

6 9
možnosti
Foto

Kulo, ty články jsou stále platné. Povedly se mi :-P

ČEZ je korporace, která bude klientům nakládat, co unese. A nevím nic o tom, že by si ČEZ v Bulharsku dovolil posílat na Bulhary svá zásahová komanda. Ostatně Bulhaři mají nižší sazby za kWh než Češi.

Článek, který se věnuje jinému principiálnímu problému EU a globálního světa, jste zase jako vždy nepochopil.

Ale asi jste jeden z mých nejvěrnějších čtenářů ;-D

8 5
možnosti

:-)  Napsal jste to perfektně! Už moje babička říkávala - žádný strom neroste do nebe! Honba ta HDP, o čem to vypovídá? Trh se nasytil, lidé nebudou nová auta nakupovat do nekonečna(prostě čím dál více lidí na to nemá), většina se bude uskrovňovat(náš národ je zvyklý se přizpůsobovat), ale jak to přesáhne určitou mez tak to bouchne i u nás! Potomci Turků mají podstatně jinou mentalitu, ti se moc ne.erou !  R^R^R^

6 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...