Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdo nikoho neobloudil. Ti nahoře s námi hrají komedii, jejíž jediným a nepřetržitým cílem je bohatnutí menšiny na úkor většiny. Funguje to tak od nepaměti, jen co se lidé dali dohromady a zvolili náčelníky a šamany. Jen se podle stoupající duševní úrovně davu upravují kulisy.

2 0
možnosti
Foto

Moc pesimistické, ale většinou to platí :-(

1 0
možnosti
Foto

smutne,ale pravda

3 0
možnosti
Foto

Chtěl jsem původně napsat něco moudrého. Ale co? Pane Streite, není, co dodat. Nic víc mne nenapadá. R^

3 1
možnosti

Naprostý souhlas - jako vždy !;-)R^[>-]

3 1
možnosti

D44a71v36i30d 16K86r40á83l

6. 12. 2012 13:57

mne by zajímalo, zda-li někdo vím jestli může být peaková ministryní obrany, když má za manžela cizího státního příslušníka. Potřebují ministři bezpečnostní prověrku?

Osobně v tom vidím velké bezpečnostní riziko.

6 1
možnosti
Foto

Uvažujete LOGICKY R^

Nečas "logicky" ;-(

3 1
možnosti

:-)  MLuvíte mi z duše !

 Včera jsem ve stejném duchu napsal dva diskusní příspěvky. Kubovi protečou přes ruce miliardy. Pokud se nějaká desítka mlrd. ztratí, Kalousek zvýší DPH a  příjemci z odkloněných jsou bohatě sanováni. Tato vláda se už přestala stydět, je to absurdní divadlo, jaké by ani Havel nebyl schopen napsat. A kobylí hlava? Hanba pluť, jak se praví u nás!  JE to prostě šílené a je jen otázka času, kdy to bouchne!   R^R^R^

6 0
možnosti
Foto

Proč jen to tvá tak dlouho...?

R^

4 0
možnosti

Karolína Peake bude dělat třeba ředitelku silážní jámy, když jí to něco vynese.

Je to klasický plukovní kůň : jak se zatroubí, hned se žene do čela.

10 0
možnosti

Jenom doufám, že po obsazení ministerstva obrany paní Peak nepustí křeslo vicepremiérky pro boj proti korupci. Bude tam konečně moct zavřít sama sebe.

5 0
možnosti
Foto

Chce si udržet šéfku Legislativní rady vlády (v rozhovoru neupřesnila, zda jen pro LIDEM nebo pro sebe). :-(

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den.

Už jednou se model s nekompetetní "pipkou" osvědčil. Panimáma kráčí s kabelkou a s botama na štoklách před nastoupenou jednotkou drsňáků s Afghanistánu. A náměstci z ODS a TOP 09 zatí vesele hospodaří s Pandury a Casa.  Karma.

13 1
možnosti
Foto

Ano, tak to bylo.

Dík R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...