Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Přeji všem dobrý večer.

Vrátím se k důchodové reformně. Asi před rokem jsem si spočítal na základě dostupných informací, že kdybychom si byli všichni před zákonem rovni, tak by odvody na důchod byly v přebytku nebo přinejhorším vyrovnané (ročně se údajně vyplácí kolem 400mld Kč na důchody, při prům. mzdě 25 t. Kč /měs by tak mělo na důchody jít cca. 408 mld Kč).

0 0
možnosti
PK

Hlas ¨¨kriminálníka ¨¨ byl stodruhý,argumentujete socani.Škoda

1 4
možnosti
Foto

Jen u církevních restitucí. Ale i tak těch prvoinstančně odsouzených má koalice víc. Rv

5 2
možnosti
ML

M28i43l30a94n 32L74u27k56e65š

12. 11. 2012 12:39

Pokud podle vás „stále častěji část zoufalých lidí hledá spásu opět v komunistické ideologii“, pak to přece není vinou současného předsedy vlády. Je to stejné, jako kdybyste chtěl postulovat, že díky problémům první republiky (a díky Mnichovu a válce a osvobození ČSR Rudou armádou a já nevím, čeho všeho ještě) se lidé u nás rozhodli volit komunisty (a volit je ještě v 99% dalších 40 let). Abych nemluvil za ně, jen vám sděluji, že mé názory netvoří ministerský předseda, nejsem zoufalý a nehledám spásu v komunistické ideologii, neb se domnívám, že přece jen takový idiot nejsem, abych si ty komanče chtěl zopakovat. A když už vám ten předseda vlády tolik hýbe žlučí, zkuste označit v následující řadě někoho výrazně lepšího: Klaus – Tošovský – Zeman – Špidla – Gross (to byl zážitek) – Paroubek (to byl ještě větší zážitek) – Topolánek – Fischer.

4 11
možnosti
Foto

Problém je v tom, že u nás ještě nevládla pravice. A žlučí mi hýbe Nečas, Kalousek a spl tím, že se za pravici vydávají a dělají přitom levicové kroky. Avšak pravici tím diskreditují. Že část premiérů byla ještě horší, není omluva.

Klause ovšem mezi ty babráky neřadím. Ať je, jaký chce, je to jiná liga. A na České republice mu záleží, i když si při tom pěstuje pragmaticky své ego.

9 4
možnosti
SN

Pane Streite......! NO..............Vy si koledujete ! R^R^R^

6 1
možnosti
Foto

Doufám, že jen o ty tři Vaše palce ;-)R^

4 1
možnosti
RG

R20u83d18i 18G75a10š32p67a14r

12. 11. 2012 11:41

Není co dodat, všechno je to pravda...ovšem bohužel. Pro vás karma, pro téměř všechny občany je to megahnus co si tahle vláda nechala schválit.

11 3
možnosti

Není skoro co dodat, dá se souhlasit s každým vaším slovem,

Snad jen si dovolím dodat, že premier po oglosování přijatích zákonů. klesl až na samé dno. Doufám, že po projevu plném lží . se mu ze sebe udělalo šoufl.

11 1
možnosti
Foto

Neudělalo :-(

Vám dík R^

4 0
možnosti

M30í93l57a 16Š41u97l80a

12. 11. 2012 11:23

.. DPH - tak jsem ani netušil, že dohoda s "rebely" o DPH bude ten kompromis "za 15 resp. 21% DPH teplá místečka" .. to je špinavost, která by se měla trestat nejen propadem preferencí ..

.. II. pilíř důchodové deformy .. k tomu jen odkaz: http://www.novinky.cz/ekonomika/284345-na-druhem-piliri-nevydelaji-ani-bohati-zisk-budou-mit-jen-fondy.html .. matně si vzpomínám, že jste to nějak tak komentoval už dlouho před schválením ..

.. výměna vyscánků za korupčníka smrdí na dálku zase jen korupcí ..  chce se z toho normálnímu člověku zvracet .. strašné na tom je, že ve volbách budou ovčani tyto politické zrůdy zase volit .. 

.. nákupy začnu řešit po Vokšayovsky, tedy aspoň ty velké .. stejně do Vokšayova jezdíme třikrát v týdnu, tak proč bych si nezajel 5km do reichu a nenakoupil levněji a kvalitnější zboží .. že to škodí naší ekonomice? no a?   mně to prospívá ..

.. a karma, jako vždy :-)

12 1
možnosti
Foto

Myslím, že je to celé protiústavní. Skončí to u Ústavního soudu. A jsem zvědav, jak se zachová prezident. Zjevně ho Nečas přečůral...

Vyhánět zákazníky za hranice, to jistě naší ekonomice "pomůže" :-/ Pro ty lidi pochopení mám. Pro vládu ne ;-€

A děkuji R^

9 0
možnosti
PH

K důchodové reformě, jestli se nemýlím, tak přeci už existovala dohoda tehdejších parlamentních stran na ní a když to šlo do finále, tak socialisté ucukli. Já si neumím představit, že by se na něčem smysluplném dohodli.

1 5
možnosti
Foto

O žádné dohodě s opozicí od počátku nebylo ani řeči. Naopak, druhý pilíř znehodnocuje třetí pilíř, který mezitím získával na významu a měl podporu i socialistů.

8 0
možnosti
MT

M57i11l94a60n 97T30o88m74e82š

12. 11. 2012 10:15

Přiznám se, že s jednou věcí v oněch reformách souhlasím - zrušení slevy na dani pro podnikatele, kteří uplatňují paušál. Uplatňují ho, protože je to pro ně výhodné tzn. snižuje jim to základ daně. Já osobně bych byl daleko tvrdší - zrušil bych paušály kompletně.

2 1
možnosti
Foto

Článek je sice v zásadě o něčem jiném, ale ani to není tak jednoznačné. Ti skutečně drobní živnostníci, kdyby si ještě měli platit účetní a daňového poradce, tak by se na to vykašlali.

4 1
možnosti
Foto

celý život strávil politikařením, žije v úplně jiném světě, než který se snaží řídit. Proto má jiné priority, proto koná tak, jak koná. :-(:-/Rv

6 1
možnosti
Foto

Máte sice pravdu (i B. Sobotka je takový případ), přesto si myslím, že špinavost zůstává špinavostí a že je to věcí morálky každého.

11 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...