Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Harry_sportsman

3. 8. 2009 12:43
Proč nevolit ODS

- především proto, že nechci, aby náš stát řídil Dalík a jemu podobní. Ne že by těch důvodů nebylo víc, ale tento považuji za  zcela dostačující. ;-)

0 0
možnosti

Karel Řehák

30. 7. 2009 21:38
K)

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

30. 7. 2009 9:17
Bohužel

i když se ve spoustě věcí neshodneme, bohužel máte pravdu!

0 0
možnosti
M

Marat2009

29. 7. 2009 19:33
Úvaha o generátorů blogů Paroubek a spol...

Tak mne napadlo, o o čem bude pan Steit psát, když mu vezmou pana Paroubka?! Co jeho MAXIKARMA?

Zjistil jsem, že dokola, dokolečka opakované blogy  pana Streita na pana Paroubka už nepíše pan Stret sám, ale má GENERÁTOR blogů, kde zadá jen několik klíčových slov (endorfiny, paní P.P., volby, daně...).  Potom stačí, když stiskne čudlík - "Paroubek" - a během minuty je blog hotov.:-)

 

Já jsem přesvědčen, že pan Streit se každý večer modlí: Bože zachovaj mi pana Paroubka!:-)!!

0 0
možnosti
V

veskawesi

29. 7. 2009 18:44
Tak hezke

mnoho vasich blogu jsme nedocetl, protze to neni muj salek kavy. s nekterymi nazory ovsem hluboce souhlasim. jen chci dodat, ze ani paroubek pro me neni duvod volit ODS. Libi se mi Top 09 a i za cenu "propadnuteho" hlasu mi stoji za to volit tuto stranu s nadeji, ze se dostane do parlamentu. Byla by skoda, pokud by to nevyslo. Duvody lidi, ktere vedou k volbe stran, jsou ruzne. Rad bych tedy rekl, ze obecne radeji volim strany, ktere stoji na pravo od toho, cemu my tady v CR rikame stred. 

0 0
možnosti
D

da.rock

29. 7. 2009 18:51
Re: Tak hezke

Já bych jen připomenul, že Kalousek chtěl jít do vlády se socany a komunisty, jakou máte jistotu, že toto nebude chtít udělal znovu? :-P:-)

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

29. 7. 2009 17:06
částečný souhlas

Topolánek prostě využívá toho, čeho dříve využíval Zeman. Ten si spočítal, kolik má váš názorový guru Klaus odpůrců a snažil se je zaujmout. Tím vyhrál dvoje volby za sebou (ty druhé paradoxně svým odstoupením). Stejně tak Topolánkovi vyhovuje soupeř typu Parouka (jak píšete), protože má podobně konfliktní potenciál, jako měl Klaus.

Kdyby se ale Topolánek choval tak, jak ODS doporučujete (to znamená, že by ji radikalizoval), jen by tím zvětšil možnosti menších stran. Obávam se tedy, že ODS v podobě, jakou si představujete vy nebo Klaus, by neměla šanci vyhrát volby. :-P

0 0
možnosti
NB

j@ck

29. 7. 2009 17:40
Re: částečný souhlas

presne tak. Klaus je senilni blb, kteremu uz o nic nejde, a zvanit muze co chce (o ideove vyprazdnenosti, zasadovosti a podobne kecy, kterymi se sam nikdy neridil).

Streit ma extremisticke nerealizovatelne nazory, ktere oslovuji jen mensinu obyvatel (ca 3%). Bylo jasne videt ve volbach, jak dopadli Svobodni obcane a podobna uskupeni zalozena na antievropskem populismu, antiekologickem populismu, konfrontacnim stylu.

ODS nema jinou sanci nez se cpat do stredu a byt proevropska.

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

29. 7. 2009 16:48
Nejhezčí je, když levá střeva začnou o přemýšlení

;-D

0 0
možnosti
D

da.rock

29. 7. 2009 17:26
Re: Nejhezčí je, když levá střeva začnou o přemýšlení

Jistě, to pravá střeva se s něčím takovým vůbec nezdržují. ;-D

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

29. 7. 2009 16:21
víš co je opravdový děs?

Takoví hlupáci jako seš ty.Lidi co nemyslí,zřejmě nemají čím,a dozblba opakují hovadiny co vypustil z huby modrý pták Topolánek.Jednou bys mohl zkusit zapřemýšlet,neboj se nebolí to a dát si tu práci.Pak poznáš,že tem tvůj guru,ten lhář Topolánek a jeho banda,tě jen využívají a s tebou další nemyslící trouby.Jste jim dobří jenom k tomu aby se dostali ke korytu,jinak jste pro ně nuly,povl chamraď.Nebo jak řekl premiér o národu který vedl -česká symulantská banda.

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

29. 7. 2009 16:26
Re: víš co je opravdový děs?

hm tak bud jste ten blog necetl nebo na vas plati nasledujici trefny popis od neznameho autora: "Takoví hlupáci jako seš ty.Lidi co nemyslí,zřejmě nemají čím,a dozblba opakují hovadiny..."

0 0
možnosti
B6

best 68

29. 7. 2009 16:01
Dušane

už před tím jsem ti říkal, bež si zaběhat a už neotravuj s Rokym a Topolem najdi si jiné téma .....

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

29. 7. 2009 15:17
EDITI

Ty utrápená kůže.......co Ti Puchejř slíbil?Že zavrhne tu svojí novou rajdu a nabalí Tebe?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...