Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cato

6. 6. 2012 12:57
A

co ten eurotunel,co včera schválili,ten je větší než církevní a málokdo tomu věnuje pozornost. Ti co to schválili jsou vlastizrádci.

2 0
možnosti
DS

Streit

6. 6. 2012 12:58
Re: A

Souhlasím. Ale dočetl jste můj článek?

0 0
možnosti

Ghost Dog

6. 6. 2012 12:28
karma jako vždy :-)

.. sliby plní jen zbabělci, říkával jeden můj nadřízený, dej mu Pánbůh věčný klid .. a tak jste prokázal odvahu a neabsentoval jste ;-D ..

.. člověk by měl dělat něco užitečného, tak jsem včera ten debilizor (česky ho.novid) ani nezapnul, mohu říci, že jsem nejspíš vůbec neprohloupil .. poslouchat plky "politického" vězně (no ano, krást jako politik je přeci beztrestné), tak o to vážně zájem nemám ..

.. další z výtečníků, geniální spisovatel, který prý dokáže poslouchat i devět symfonických děl najednou, osoba pověřená posláním od vyšší bytosti, Jyrka Lví srdce, tak tohoto pingla z RaJe nechce poslouchat snad už nikdo, vyjma jeho geniální manželky spisovatelky ..

.. a zase ty církevní restituce .. asi se vám to nebude líbit, ale souhlasím s iacobau 11:51 (s první částí, druhá se restitucí netýká) ..

.. karma ..

1 0
možnosti
DS

Streit

6. 6. 2012 12:56
Re: karma jako vždy :-)

Předně dík za karmu, za níž vděčím Jyrkovi a Vaší velkorysosti. R^

Jsem přesvědčen, že ačkoliv vstup "iacobau 11:51" vypadá stravitelně i pro mě, při důkladném rozboru byste se s ním neshodnul ;-)

A jinak, jste vtipný, což konstatovat je nošením dříví sov někam :-)

S tím zbabělcem si trochu sypu popel na hlavu. Já jsem to skoro nesledoval. Ale zahlédl jsem kousek, a ejhle, Jyrka. Tak snad pochopíte, že otázku "církevních restitucí" jsem při takové zámince nemohl nechat ležet ;-D

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

6. 6. 2012 12:24
Styďte se Streite

Váš režim je totalitní a projev pana dr.Ratha to nepochybně ukázal !Rv

1 0
možnosti
K

kuchl

6. 6. 2012 11:43
Komunistický tunel končí

církevní začíná . Z historického hlediska je to spravedlivé a nenásilné . Již dávno nejsme husité a ktož sú boží bojovnící ví jen Pánbůh .

0 0
možnosti
DS

Streit

6. 6. 2012 12:58
Re: Komunistický tunel končí

Jenže za chvíli bude každý Čech holý jak Prokop ;-D

0 0
možnosti
B

barman

6. 6. 2012 11:19
Chtěl jsem se vyjádřit

k článku ale ještě nemám jasno. Schází mi tady zvolání od Marka: Dušane přesněR^"

1 0
možnosti
PH

modrénebe

6. 6. 2012 11:18
Aby lidé věděli, kdo prodává republiku

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=55930

0 0
možnosti
OK

iacobau

6. 6. 2012 10:55
Pane Streite,

k naší minulé diskusi o ateismu (resp. o tom, co je a co není náboženství) přidávám link na článek našeho předního religionisty Zdeňka Vojtíška: http://zpravy.idnes.cz/cesi-vira-a-polevka-s-jatrovymi-knedlicky-proc-tady-uspeji-lecitele-1pe-/kavarna.aspx?c=A100127_183332_kavarna_chu

0 0
možnosti
1

1absolutus

6. 6. 2012 10:53
Dnes to vůbec není špatné.

Rath sice nemlátil cepem prázdnou slámu, ale mlátil do Kubiceho. Jsem rád, že autor není v tomto případě naivní hlupáček, který s chutí baští mediální šlichty, ale zachoval si svůj názor. Lessy je "venkovský" polda z F-M, autorova bydliště, dokonce chodí celkem pravidelně skoro každý pátek s přáteli do nedaleké restaurace "na pokec". Škoda, že se autor nevěnoval stejně Kubicemu jako Paroubkovi, čtení by bylo mnohem zajímavější, ale uznávám, že tento článek má vyšší úroveň než ostatní články napsané za posledních 24 hod, takže Karma.

2 0
možnosti
PH

modrénebe

6. 6. 2012 10:49
Pane Streit,

k církevním restitucím (ač ateista) mám ambivalentní vztah. Horší je to s ESM. To je vrchol, proč? Protože nevěřím (i když bych si to přál) v rozpad EU. Potentáti sami od sebe toto nedopustí. Dokud lidé v EU nezačnou padat na hubu, tak to budou držet vší silou. Církevní restituce jsou dle mého nic proti ESM.

0 0
možnosti
DS

Streit

6. 6. 2012 11:58
Re: Pane Streit,

Nehádám se ;-) vlastně ;-(

0 0
možnosti
OK

iacobau

6. 6. 2012 10:44
Souhlas s prvními dvěma body,

nesouhlas s megatunelem církevních restitucí ;-)

6 0
možnosti
PP

harrypavel

6. 6. 2012 11:33
Re: Souhlas s prvními dvěma body,

O ničem jiném než megatunelu to není. Dokonce ve mě sílí podezření, že Kalouskova TOP09 vznikla jenom kvůli církevním restitucím. Když šla KDU-ČSL do kelu, nebyl tu nikdo, kdo otevřeně o takovémto svinstvu uvažoval. A tak si Kalousek postavil novou stranu a do čela si vhodně vrazil "švarcenegra", který prospí jednou i vlastní pohřeb. Obklopil se přitloublými lumpy, jako je třeba Drábek a bylo vymalováno.

O evropské RVHP nemá cenu ani diskutovat. To je totální destrukce všeho, co vedlo k založení Evropské Unie. Mohu se jen naivně domnívat, že se tento nefunkční moloch jednoho krásného dne sám zničí. Otázka je kolik za to do té doby zaplatíme.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...