Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21i66r68i 34K97u59b74i81s

14. 12. 2013 12:10

přišlo včera mailem:

5.11.podepsal Kellner dohodu se Španěly o koupi O2 za 64 miliard Kč- platba měla proběhnout v Kč, Španělé jí dali přednost před Eurem pro její stabilitu.

7.11. devalvovala ČNB Kč o 5 %, 8.11. proběhla směna Kellnerových Eur na Kč, dostal za ně o 5% víc- zisk 3,6 miliard se dělí na 2,5 miliardy pro Kellnera a miliarda pro členy rady ČNB, co hlasovali pro oslabení koruny.

Víc v tom není, další kroky ČNB budou následovat, až bude zase probíhat podobný obchod desetiletí.....

TOHLE MI OPRAVDU PŘIŠLO OD KOLEGY E-MAILEM,  NEZNÁM VŮBEC, ŽÁDNÉ POZADÍ, ANI TO NECHCI NIJAK KOMENTOVAT ALE KONSPIRAČNÍCH TEORIÍ NENÍ NIKDY DOST.

0 0
možnosti

M91í78l42a 27Š58u80l98a

13. 12. 2013 15:40

.. už to tak nějak chápu .. ČNB nakoupila x kg bezceného europapíru za y kg bezceného CZpapíru, přičemž váha y papíru > x papíru .. tomu se říká "dobrý kšeft" ..

.. jediným výsledkem této sqěle promyšlené operace je, že se v trezoru ČNB uvolnil prostor pro další kg bezceného papíru .. 

.. nebo se snad mýlím? 8-o

.. no a jako vždy, jako vždy R^

MKŠ

4 0
možnosti
Foto

Je to tak :)

Já vždycky jen tak přemýšlím, jak bychom se mohli všichni mít, kdyby nám to politici a bankéři nekazili :(

DĎS Po aktualizaci systému mi navíc nepochopitelně Bill Gates znemožnil používat emotikony. Google(Chrome) nechci používat, ten špehuje. Že bych musel přejít - jak říká můj kolega - na mozzarellu? :))

1 0
možnosti

Natištěné peníze na nákup eur - zminovaná devalvace jsou kryté právě nakoupenými eury.Po skončení intervecí a po pomalem rozpouštění těchto nadbytečných rezerv se tyto koruny nebudou pouštet zpět do oběhu. Tj to co jste popsal není pravda.

0 3
možnosti

Myslíte těmi eury které jsou kryty jen hodnotou papíru na nichž jsou vytištěny ?

1 1
možnosti

:-)  Napsal jste to velmi dobře !  Ač nejsem studovaný ekonom, selský rozum mi slouží kupodivu dobře a sleduji ten cvrkot po tomto aktu ! Většina autorů na netu bankovní radu proklíná a považuje to za svévoli a to už nechci uvažovat konspirativně, že někdo si pomohl ze dne na den ke 4,5 mlrd. ! Minulý týden jsem na R dvojce poslouchal prof. Hoeschla, ten vyčíslil ztrátu pro občany toho státu na 75 mlrd.  Je to šílené !    R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Dík, myslím si totéž.

2 0
možnosti
Foto

Karma a otázka: Domníváte se, že členové bankovní rady neposkytli předem vybraným lidem informaci o tom, že znehodnotí korunu? Nedokážu si představit, že by svoje úspory a úspory členů svých rodin a nejbližších rodinných přátel takto ohrozili.

6 0
možnosti

J93i63r53i 51K65u15c25e27r42a

13. 12. 2013 13:19

ptáte se jako I.T. ;-) jste v Čechách jen krátce?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...