Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesně, Vladimíre ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tady bych si dovolil příliš nesouhlasit.

Slabá koruna pomůže našemu vývozu, takže by se měl zvýšit počet zakázek ze zahraničí a zvýšit zaměstnanost.

1 1
možnosti
Foto

Ještě bych podotkl, že Čína se díky podhodnocenosti svojí měny stala světovou velmocí. Těch faktorů samozřejmě bylo více,ale tento byl jeden z hlavních.

0 0
možnosti
MN

Já to pořád nemůžu pochopit, proč se bankéři a politici nezabývají skutečnými příčinami poklesu hospodářské aktivity v ČR a místo toho raději posypou celou republiku z práškovacího letadla kvůli budoucímu možnému výskytu škůdců.

Vždyť je to zcela jasné, proč lidé a firmy neutrácejí a neinvestují - protože se sakra BOJÍ a ČEKAJÍ!!! Ta absolutní nejistota v této zemi trvá už moc dlouho. Nevíme, jestli bude od ledna opravdu platit nový OZ se všemi zákonnými normami, jestli nový parlament schválí senátem odsouhlasená zákonná opatření, jestli se teda budou nebo nebudou zvyšovat/snižovat daně, jestli se zhroutí nebo nezhroutí zdravotnictví, jestli budeme nebo nebudeme mít nějakou legitimní vládu nebo nám bude ještě další rok vládnout SPOZ v demisi....

Proč v situaci, kdy si ČNB cynicky udělá z lidí této země pokusné králíky pro své akademické teorie, politici začnou rozdrbávat restituční zákon a 30 korun u doktora?? Koho to proboha teď zajímá? Vždyď tohle mohlo počkat, až se stabilizuje vláda a pomůže lidem najít pomalu alespoň nějakou jistotu a důvěru.

Do pytle, čert aby je všechny vzal....

2 0
možnosti
Foto

Hezky jste to napsala R^

Jen na tu novou vládu nevěřím :-/

0 1
možnosti
DR

Už jsem slyšel i názor a zdá se mi i pravděpodobný, že pravicové vedení ČNB se snaží zkomplikovat vládnutí levicové vládě ČSSD. To by mnohé vysvětlovalo.

1 1
možnosti
Foto

Pravice ještě v žádných vrcholných funkcích u nás ještě nebyla. Je to jedna pakáž, která lidem jen komplikuje život a zaprodává vlast.

0 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, je to neuvěřitelné darebáctví, za které by měli být zodpovědní činitelé okamžitě vykopnuti !!

1 0
možnosti
Foto

Měli by s ostudou odejít sami.

0 1
možnosti
Foto

Nechápu,jak můžou věřit tomu,že lidé budou více nakupovat doma. Já osobně to mám skok do Polska a za chvilku tam budu nakupovat vše,protože i když se kurz zlotého vůči koruně nepatrně zvedl,pořád se mi to tam velice vyplatí. takže doma neutratím skoro nic. Tal kde je logika ČNB?

4 0
možnosti
Foto

Ano, když vy jedete nakupovat do Polska, berete s sebou všech 10 mil. obyvatel.

Šikovná....

1 3
možnosti
Foto

Pokud sem někdo nakoukne a bere vážně autora i jeho sympatizanty, tak by se z toho musel zbláznit.

Ale jako pobavení je to dost dobrý. ;-D

1 4
možnosti
Foto

Tak se bavte, jako ta žába v hrnci, které pomalu ohřívají vodu ;-D

2 1
možnosti
JN

- další podvod

proto úsvit až více lidí pochopí[>-]

0 0
možnosti
Foto

Jistotě, s níž tvrdíte své "moudrosti", odpovídá snad jen vaše neschopnost reálné analýzy.

1 5
možnosti
RK

A vy tu schopnost máte? Mohl byste nám nevzdělaným blbcům prozradit, proč je dobré nás udržovat v umělé chudobě? Proč když se už konečně začalo dařit, zase musí přijít někdo kdo to zarazí? Do teď nás bral na hůl kde kdo. Jakmile se ceny začínají přibližovat k těm západním, už to někomu vadí. Proč? Ceny musí růst. Je k tomu nějaký důvod? Ano je. Je potřeba inflaci udržovat ve výši cca 25 %. Proč? Protože si to stanovila ČNB. A proč si to stanovila? Je to její povinnost z Ústavy. Tak pak ale nemá smysl tady žít a něco vytvářet. Je lepší odejít do civilizované země, kde nemají centrální plánování.

2 1
možnosti
PB

P64e94t86r 75B95u84k51a66l

15. 11. 2013 17:10

CNB se mela na cechy vy...., nechat tomu volny prubeh a nechat cesky narod vyhladovet. Dnesni udaj HDP ukazal, ze se ekonomika dale potapi, pripravme se na hlubsi ponor.

1 1
možnosti
JT

Nojo, pokles o 3% by byl uplne nestesti. To bychom se dostali na uroven pred 2 roky a to tu byl hladomor.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...