Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Streit

30. 3. 2010 23:28
Pod kterým článkem

ten důkaz najdu?

I když jsem si to vždy myslel. GN má nicků mnoho. A sám sebe chválí. Je to případ pro psychiatra.

0 0
možnosti
B(LW

Bruce ( Lee) Willis

30. 3. 2010 22:47
NOVOTNÝ JE TUGAN

NOVOTNEJ SE BRÁNÍ JAKO TUGAN, PÍŠE SI PŘÍSPĚVKY A ZAPOMĚL PŘEHODIT NICK...TO NENÍ TUGAN ALE TUKAN

0 0
možnosti
B(LW

Bruce ( Lee) Willis

30. 3. 2010 22:46
TAK A JE TO JASNÝ, NOVOTNEJ JE TUGAN

Re: kulinek   To: Ed28*

Tak vazeny pane - vy tedy chcete zkouset "stalking" i na me? Na rozdil od pana Novotneho, ktery je nekde na druhem konci sveta a vsechno resi  "civilizovane" a pres soud - ja si na tebe doslapnu osobne. Protoze si hodne, hodne blizko a tak hloupy, ze jsi to ani nepochopil.

Robert Tugan,   Los Gatos    CA     robert.tugan@yahoo.com   (Muzeme se setkat na GPD, 7301 Hanna St.)

 30.03.2010 22:30

geo.novotny

0 0
možnosti
D

derik

30. 3. 2010 19:58
A to jste jeste zapomnel na to jak podporil Paroubka

Ze pry by se mu s nim dobre vladlo.

0 0
možnosti
K

kaktusak

30. 3. 2010 2:14
Přesně tak

Ten Pánek by měl dárcům sdělit, na co přesně používá jejich peníze. Možná by se divili.

0 0
možnosti
DS

Streit

30. 3. 2010 11:29
Re: Přesně tak

Také si myslím.

0 0
možnosti
JP

apeppepa

29. 3. 2010 23:18
Jedovaté zvratky

A podle toho, jaký typ lidí napadáte bych dodal "Jedovaté zvratky zamindrákovaného bolševika Streita" .  Asi se nikdy nesmíříte se změnami po roce 1989, chápu, že Vám stejně jako dnešním komunistům tolik nevadí V.Klaus, který v roce 1989 šprtal ekonomické teorie v prognostickém ústavu a odmítl(bál se) podepsat Několik vět. A nebýt Havla , šprtal by tam možná dodnes. Když je Havel taková trapná nula, proč Vám stojí za to ho sprostě napadat a urážet? Nebo nemůžete přenést přes srdce, že Vámi nenáviděný Havel je náš jediný politik, který ve světě něco znamená? Přes svúj věk a zdravotní problémy dovede stále dobře formulovat myšlenky a má vizi, je to  pořád trochu jiná úroveň než vidíme na naší politické scéně. A co jste vlastně dokázal Vy? Napadat a urážet lidi, kteří v minulosti prokázali pevný charakter a odvahu je dost málo.

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 3. 2010 23:46
Re: Jedovaté zvratky

Nemohu být bolševik. Tehdy i dnes jsem byl v menšině.

A probuďte se. Havel a pevný charakter? 8-o Zeptejte se lidí, co ho znali. Někteří mi psali. Podívejte se, jak hrdinně snášel útrapy vězení:

http://www.euportal.cz/Articles/5793-havlovy-dopisy-olze-posli-vice-kaviaru-a-doutniku.aspx

Někteří lidé, kteří nic neuměli a neměli co ztratit, brali disent jako výdělečnou činnost:

0 0
možnosti
V

VašekIV

29. 3. 2010 20:28
Pane Streite,

jestli dovolíte, odbočil bych opět od Havla k Havlíčkovi. " ...stal se za své vytištěné ctnosti oudem přemnohých učených společnotí. našinec mu ty dekrety přece nezávidí, jen když není oudem v společnosti moudrých lidí"

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 3. 2010 21:03
Re: Pane Streite,

Díky, to jsem neznal. :-)R^

0 0
možnosti
MC

sualk

29. 3. 2010 16:53
Též bych nechtěl panu V.Havlovi ublížit,

ale vidím to tak, že hledí více na tu lidskou stránku která je sice krásná, ale z krize nás to nevyvede.Tím že dává přednost, jak on říká morálním hodnotám, tak by bylo vhodné, kdyby též přiznal, že je to s tou morálkou trochu složitější než-li ji viděl u svých blízkých spolupracovníků. Ta jeho jediná pravda není receptem na svobodu druhých. Nevšiml jsem si totiž nikdy, že by byl ochoten dojit ku kompromisu vůči svým protivníkům k čemu každého vždy tak vehementně vybízel.Nejvíce zřejmé to bylo po jmenování V.Klause do presidentského úřadu.Naopak V.Klaus po jmenování projevil V.Havlovi svým vystoupením patřičnou úctu, kterou kdo chtěl tak to viděl.

0 0
možnosti
MC

sualk

29. 3. 2010 16:53
Re: Též bych nechtěl panu V.Havlovi ublížit,

Proto nevím proč se snažil V. Klausovi nasadit psí hlavu pomocí skupin z jeho okolí. Kdyby byl tak morální, jak vždy říká musel by projevit trochu studu.R^Karma[>-]

0 0
možnosti
B

barman

29. 3. 2010 16:38
No konečně

že to ale trvalo! Já si naopak myslím,že nejste ve formě. Vždyť té nenávisti a zakomplexovanosti máte v sobě víc. Slabota

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 3. 2010 21:08
Re: No konečně

Jen jsem vám chtěl vyhovět. :-)

0 0
možnosti
RT

robert tugan

29. 3. 2010 16:35
Trochu vlazny clanek

A takove kopnuti do holene. Precetl jsem si vas starsi serial o Havlovi a tam jste si vubec nebral servitek. Tohle opakovani spise znehodnocuje vas pohled  a vyvolava pocit, ze jde o jakysi komplex vuci nemu. Ale mne by mnohem vice zajimalo, jaky je vas uceleny pohled dnes, s odstupem casu - na Balkan, jako celek. Spravne poukazujete na vladu v Kosovu, ze je vytvorena ze zlocincu. Jak pohlizite na byvale vedeni v Srbsku (Milosevic a spol.), na jejich politiku a jeji uplatnovani? Povazujete ideu byvale Jugoslavie za spravedlivejsi nez dnesni rozdeleni na samostatne republiky? Kterak pohlizite na neuveritelnou brutalitu vzajemneho vyrizovani uctu na Balkane a specielne na ulohu Srbskeho nacionalismu. Verim, ze by jste dokazal napsat zajimavy clanek - z uhlu vaseho pohledu.

Robert Tugan,   Los Gatos   CA      robert.tugan@yahoo.com

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 3. 2010 21:12
Re: Trochu vlazny clanek

Ano, článek je vlažný a napsaný jen jako malá provokace diskutérů asi za osm minut.

Pokud se týká Balkánu a Jugoslávie, odpověděl jsem vám při naší diskusi u pana Matějky. Asi jste mou poslední reakci nezaregistroval.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...