Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Beldor2

7. 9. 2011 14:10
Z

Z meho osobniho pohledu bylo v te dobe "50 ta leta" zabiti jakehokoliv komouse dobry skutek a oni nikoho jineho nze komou nezabijeli.....howg. + Komousi == Nacisti a tusim ze za svoje sluzby behem valky dostali od Benese cestne medaile...:-PRv

0 0
možnosti

Ondra Zima

2. 9. 2011 16:18
A hele

Tak jste se vychválil, no

0 0
možnosti

Olej Petrolejovic Naftenko

22. 8. 2011 16:54
Souvislost - nesouvislost

Podle me se do veci Masinu micha zbytecne moc souvislosti, ktere spolu (ne)souvisi, coz je i tento pripad. A protoze mam Vase blogy rad, tak jenom sem se k tomuto tematu vyjadruji. Pokud si pustite jakykoliv rozhovor s Masiny, tak oni porad s komunisty bojuji a potazmo ukazuji na to co rikate vy a jinak, tedy kontinuita komunistickych zakonu, stala cinnost KSC, uplne nevraceni konfiskovanych majetku komunisty, nepotrestani zadneho komunisty za zlociny a Havlova(Vas "oblibenec") domluva o prevzeti moci-neprobirate to take? Jak Masini resili svuj odboj by se melo resit v onom case-perzekuovana rodina a veskery okruh pratel atd..my si vubec uz neumime predstavit neco jako boj za vlast, protoze jsme uz moc zkuseni a vime, ze je s s nama a bylo manipolovano (coz rikate porad) - oni jeste meli idealy a poslani pro vlastenectectvi neco udelat, casem tohle stratili-kdyz zjistili, ze se obe velmoci dohodli na rozdeleni. Vedi, ze metaly jsou na nic, jejich problem tu porad je a bohuzel bude.

1 0
možnosti

Fikus 1

22. 8. 2011 11:53
Vidím to podobně

Raději bez komentáře vlastně jste všechno napsal...

0 0
možnosti

echo.3.

20. 8. 2011 16:35
Nechci vyvolávat různice

ale několik takových blogových "hrdinů-chlapáků" a velebitelů bych znal.

Kupodivu, jsou to všechno původem levičáci s pohnutou minulostí.

         :o))

Rudobijec a modroptáčník Pavouk-Paulczyňski (internetový latiník a stále hrdý soudruh), všeználek, moralizující ultralevičák a pseudodemokrat Matějka (přátelé od StB a šedá zóna), Šesták "Jeník" Kudrnáč (spisovatel a bývalý důvěrník StB). A další.

Tak nevím, má člověk žasnout nebo se jen divit?

1 0
možnosti

SID09

20. 8. 2011 17:43
Re: Nechci vyvolávat různice

R^!!;-D

0 0
možnosti

Světlonoš

19. 8. 2011 21:36
nazor na Mašíny

je asi jediná věc o které vím, kde se beze zbytku shodnu s Klausem i Streitem.

0 0
možnosti

komunista a nácek jedno jest

19. 8. 2011 18:32
asi bych nedokázal podříznout, jsem tedy poseroutka?

Já ctím včechny vrahy, kteří bojovali za svobodné Československo: proti nacismu i komunismu. Stejně, jako náckům vadí bratři Mašínové - bojovníci proti nacismu, chápu že komunistům vadí bratři Mašínové - bojovníci proti komunismu. Obě dvě tato levicová zla se dopouštěla hromadně zločinů proti lidskosti, vražda na tyranu není zločinem - viz "Vyšší princip". Takže já, který bych patrně dokázal zabít jen s nejvyšším sebezapřením, si vážím všech vrahů a teroristů ve válce se zlem, ať to byli bratři "vrazi" Mašínové, "teroristi" Gabčík s Kubišem, letci ze západu "rozsévající smrt i mezi civilním obyvatelstvem" nebo pěšáci od východu "vraždící od Buzuluku do Prahy"... Osobně si nejvíc vážím z bojovníků proti nacismu i komunismu plukovníka Pravoslava Reichla, ale i všichni ostatní byli důležití, nemuseli bychom diskutovat ze středu Evropy, nebo bychom nemuseli diskutovat v češtině, nebo by vůbec nebyla povolena diskuze...

1 0
možnosti

bkv

19. 8. 2011 21:12
Re: asi bych nedokázal podříznout, jsem tedy poseroutka?

A jak bratři Mašínové bojovali proti komunismu. Jaké odbojové akce za těch cca pět let aktivity provedly. Pokud vynecháme  akce pro získání zbraní a peněz, zůstane nám toho hodně málo. Jen zapálené stohy.

0 0
možnosti

Hoča

19. 8. 2011 12:27
nikdy nezapomenu

Žil jsem v komunistické státě a proto stále nemohu zapomenout na větu komunistů v médiích i filmech "vražda na tyranovi není zločin".

1 0
možnosti

defi

19. 8. 2011 14:13
Re: nikdy nezapomenu

hmm ten pošťák nebo policista byli tyrani?? Ne!! Byli to obyčejní lidi. Ale Mašíni byli a jsou vrazi a zmetci.

3 0
možnosti

tromi13

17. 8. 2011 18:23
vrah už se smaží v pekle

2 0
možnosti

Kolokol

17. 8. 2011 13:07
Kdo to vlastně jsou či byli ti komunisti?

Při té přiležitosti mě napadá otázka, kdo to vlastně jsou ti „komunisti“ kterými se mnozí ohánějí? „Oni ti komunisti to či ono …..“ Např, někteří diskutéři rádi uvádějí, že neexistuje žádný „bývalý komunista“. Fajn, tak co byla Zdena Mašínová? Jednou byla v KSČ (i když krátce), tak to byla na věky komunistka?

1 0
možnosti

SID09

20. 8. 2011 17:49
Re: Kdo to vlastně jsou či byli ti komunisti?

Já jsem se nikdy nekamarádil ani s komunistou, ani socialistou - byť u nich byl jen krátce. Kdo jednou zklamal a sedl na lep, může zradit znovu. To máte to samé jako s těmi osmašedesátníky - chudáčci, jak plakali, když je vylučovali - že sami posílali lidi do kriminálů a udávali ostatní, to si už nikdo z nich nevzpomněl :-P!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...