Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sobotka sem, Hašek tam. Především je třeba poděkovat panu prezidentovi: Pane prezidente Zemane, děkuji vám za vaše moudré a státnické kroky, které obyčejný člověk pochopí až zpětně. Kdybyste v létě jmenoval paní Němcovou premiérkou převálcovala by levice v jarních volbách, možná i ústavní většinou, parlament. Po vašem moudrém zásahu dosáhla levice v parlamentu pouhých 83 křesel. Pane prezidente děkuji vám za záchranu demokracie. Při vaší vrozené inteligenci jistě chápete, že má slova nejsou míněna ironicky.

1 2
možnosti
Foto

Nóóó.... ted byl šot v TV a Sobotka si nevedl špatně. Pokračuje tak, jak by měl. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Sobotka nemusí nijak silně tlačit na pilu. On totiž VĚDĚL, že se schůzka uskutečnila a jen čekal, až se provalí, což muselo nutně následovat. Teď už schůzku přiznali a Sobotka (kterého jinak opravdu nesnáším) si je vychutná a dá jim to pěkně zbaštit. Možná i nechá ostatní partajníky tlačit na jejich odvlání a pak je vezme milostivě pod svá křídla.

0 0
možnosti
Foto

To by právě udělal chybu. Plevel se musí zničit i s kořeny. Pokud neukáže "já jsem tu pánem a kdo jde proti mě, končí", budou další puče.

Jak říkám, slabý Sobotka mi vyhovuje.

Mimochodem, o schůzce VĚDĚLI všichni soudní pozorovatelé už dávno. 1+1 jsou pořád 2. Nedělejte z toho vědu a nehledejte v tom nějakou Sobotkovu exkluzivitu.

0 1
možnosti

M52í96l68a 40Š19u39l89a

30. 10. 2013 13:39

.. jsou to zme.. nepřijatelní politici oba .. jeden s plno funkcemi a plnou hubou žvástů, duhý jen s plnou hubou žvástů, pohříchu těch samých, jak kolovrátek .. jeden nechce s hardkomančema do holportu, druhý by klidně i šel .. 

.. situace je vážná, nikoli však zoufalá .. softkomanči (ČSSD) si projdou vnitrostranickým peklem, Zeman jim bude ochotně sekundovat s jízlivou radostí, estébák si ve své politické nahotě bude zase brousit zuby na nějakou tu prima funkci, která mu bude zajišťovat přísun dotací a přitom si bláhově myslet, že ovčani mu budou do nekonečna všechno baštit .. ANO se po posvícení .. no, však víte co?  .. 

.. ještě že je mi dění uprostřed softkomančské partaje naprosto egál .. stejně, jako v těch ostatních partajích .. teď se musíme o to víc snažit to dovést k nějaké smysluplné změně ..

.. a jako vždy, jako vždy Dušane R^

2 1
možnosti
Foto

Dobře se plácáte po ramenou, ale já myslím, že jste oba vedle. ;-)

2 0
možnosti

nerek bych. Ticha voda brehy mele. Pokud by Sobotka byl skutecne slaboch tak by stahnul krovky po puci a navrhu k odstoupeni a odstoupil.

2 0
možnosti
Foto

Jsou různé stupně slabosti. Do bouráka má daleko :-)

A taky si myslím, že se jen zoufale držel koryta. Teprve veřejná podpora ho posílila.

0 1
možnosti
Foto

Ještě nevíme, jak celá situace dopadne.

Pokud vyhraje Sobotka, tak s Haškem je konec. A pokud vymete i Škromacha a Tejce, tak ten "úklid" bude dostatečný.

Musíme si uvědomit, že ČSSD je trochu jiný případ než třeba TOP09. Sobotka není ve svojí straně diktátorem jako třeba Kalousek, který si svoji stranu od základů založil sám, všude si dosadil svoje lidi a nepřistí kohokoliv, kdo by měl jiný názor než on.

ČSSD je stranou, kde rozhoduje výkonný výbor, je tedy relativně demokratická, na rozdíl od Kalouskovy totalitní strany (ve svých řadách).

Pokud Sobotka utne Haškovcům hlavy, tak ostatní si dají pozor a Sobotkova pozice se posílí. A pokud v příštích volbách získá ČSSD více hlasů (což bude se Sobotkou v čele pravděpodobné), tak tím se Sobotka může stát hodně silným.

2 0
možnosti
Foto

Kdybych měl zájem mu radit, tak jen aby kul železo, dokud je žhavé. Hašek je po svém prohlášení za úplného šaška.

Myslím si, že ČSSD velkou část svého kreditu ztratila.

0 1
možnosti
Foto

Nepodezíráte Lenina se slabosti, že ano? A ten klidně ponechal Zinoněva s Kameněvem po celou dobu ve vrcholným funkcích.

1 0
možnosti
Foto

Nepřátele se musí zadupat do země. :-)

O situaci kolem Lenina si netroufám spekulovat, ani mě nezajímá.

0 1
možnosti

Situace v ČSSD otevírá cestu k rasantní obměně jejich vedení a tedy dává šanci, aby se nějaký silný vůdce objevil a prosadil.

Což nemusí být dobře.

0 0
možnosti
Foto

V ČSSD? Nevěřím.

0 1
možnosti

pane Streite,

dnes se dost pletete v hodnocení "slabosti" Sobotky. Měl byste vědět, že předseda strany nemá právo vyhazovat Haška a spol. ze strany. Vyloučit je může jen ústřední výbor.

Stejně tak byste si měl uvědomit, že síla ČSSD vychází z počtu jejích mandátů ve sněmovně. Sobotka tedy musí stranu sjednotit, protože tím sjednotí i poslanecký klub ČSSD. Pokud by se teď mstil, poslanecký klub by se rozštěpil a padla by šance na to, aby ČSSD měla premiéra.

Já osobně bych dal Haškovi s chutí přes držku, za to, co provedl. Ale Hašek je poslancem. A poslancem je i další pučista Tejc, takže Sobotkovi nezbývá, než situaci v ČSSD uklidnit a uzavřít s pučisty mír.

Předpokládám ale, že na sjezdu ČSSD budou pučisté potrestáni ztrátou funkcí. Stanou se z nich řadoví členové a následně pak nebudou nominováni na kandidátky do voleb. Trest tedy příjde, ale až za pár let. Teď ne.

1 0
možnosti

Ale Tejc byl zvolen socdemáckým šéfposlancem. No tak tedy nevím...

0 0
možnosti

P36a36v23e53l 20K34u16l21a

30. 10. 2013 12:06

To jsou ty české paradoxy: zbabělec nabádá k odvaze :-/;-D

2 3
možnosti
Foto

A sketa schovaná za monitorem nadává čestným lidem do zbabělců. ;-€

4 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...