Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Podloženej Paroubek

6. 7. 2009 15:05
to je na Chocholouška....

;-D

0 0
možnosti
JL

J@kub17

24. 6. 2009 19:26
pane Streite

možná, kdybyste znal ustanovení týkající se počtu komisařů.. .) Po přijetí LS Rada může počet komisařů libovolně upravit a to jednomyslně (veto). Záruka Irsku je ta, že se právě státy jednomyslně domluví na takovém počtu, aby každý členský stát měl svého komisaře. Tedy je to přesně podle Lisabonské smlouvy.. Ohledně neutrality, Irsko má v SZBP jisté opt-out(y) a potraty LS nijak neovlivní... :o) Doufám, že Vám nově nabité znalosti pomohou lépe argumentovat ;-) Pokud moje argumenty vyvrátíte, budu Vám srdečně gratulovat.. Máte na to dost času a na internetu je spousty odborných informací. Diskutovat lze i bez urážek a hloupého napadání .)

0 0
možnosti
JJ

Yurek

24. 6. 2009 19:40
Re: pane Streite

Možná, kdybyste si všiml JAK se ta zhovadilost, co ji říkáte lisabonská smlouva, prosazuje... Ale to je zbytečné, vy stejně nic nechápete. Rv

0 0
možnosti
JF

jirkausti

24. 6. 2009 18:24
pane Streite

souhlas, karma

0 0
možnosti
JU

urbi001

24. 6. 2009 18:11
Pane, vy nebudete dobrý člověk.

Tolik zloby. Vaše litanie sice nepostrádají racionalitu a s mnohým lze souhlasit, ale ta horlivost a jedovatost je dost degraduje. Je dobře, že se Vy a vaši Svobodní takto názorově vyčleňujete, protože nedogmatická a neinkviziční pravice se tak bude moct ucházet i o hlasy těch, kteří by ji hlasy právě kvůli takovým ,jako jste vy, nikdy nedali. Nepochybuji o tom, že takový přírůstek bude větší, než úbytek, ke kterému jste přispěli vy svými odchody z důvodu "porušování ideálů VK" . Přeji Vám dobrý pocit z přežívání na okraji politického spektra. Hezký den.[>-]

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 6. 2009 19:02
Re: Pane, vy nebudete dobrý člověk.

Zlu se musí odporovat. Nejsem Ghandí, abych mu naivně čelil dobrem. :-)

0 0
možnosti
TT

tolan

24. 6. 2009 18:09
Autore, Vám by snad vyhovovala Varšavská smlouva?

Vaše články jsou jedna poplašná zpráva za druhou. Přitom v závěru diskuze vyhrožujete zavřením diskuze. Tak proč vnucujete svůj názor jako nejlepší a jediný správný. Snad proto, že je názorem Václava Klause musí být Vámi takto prosazován?

0 0
možnosti
S

SIDLSD

24. 6. 2009 15:35
I tentokrát souhlas.

R^R^

0 0
možnosti
S

SIDLSD

24. 6. 2009 15:36
Re: I tentokrát souhlas.

P.S. Zejména s posledním odstavcem. ;-D

0 0
možnosti
M

MIZ

24. 6. 2009 15:02
Otázka: LS? Možné odpovědi: Ano, ano.

Mnozí toto vše hodnotí jako "pro EU" vs. "proti EU", ale tak to

není. Já - a jistě nejsem sám - jsem proti EU, ale ve smyslu proti

současné podobě a proti současnému směřování EU. Tu původní myšlenku

naopak podporuji, bohužel se už vytrácí. EU nyní směřuje k centrálně

řízené federaci, což rozhodně neznamená ekonomickou prosperitu, právě naopak. Proto rozpad EU bude bohužel provázen její ekonomickou stagnací. Jižní Korea by se smála už teď, kdyby věděla, že by ji někteří viděli jako člena EU. Čína a Rusko se nám asi začnou smát až časem. Záleží na tom, jak velké sankce za vystoupení budou uzákoněny hned po LS.BTW Lidi, vám není ani trochu divný, že LS se předkládá ke schválení stylem "Můžete odpovědět ano nebo ne. Když řeknete ne, zeptáme se znovu."? "Odpovězte libovolně, ale NE je špatně."? "Kdo řekl ne, spletl se, kdo řekl ano, nespletl se."? Vždyť na hru s těmito pravidly neukecám ani malé děti!

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 6. 2009 15:04
Re: Otázka: LS? Možné odpovědi: Ano, ano.

R^

0 0
možnosti
K

kion1111

24. 6. 2009 14:55
:-)

:-)R^!

0 0
možnosti
JB

kašpar hauser

24. 6. 2009 14:46
Také si přeju, ať LS platí.

Článek vykazuje řadu slohových fines, po obsahové stránce je veskrze slabší. Autor tvrdí, že tzv. Irské garance mění Lisabonskou smlouvu, ovšem fakty to nedokládá. Není divu, ani to nejde, opak je totiž pravdou. Irské garance jsou pohříchu poněkud trapným byrokraticko-právnickým cirkusem, jehož cílem je přesvědčit irské voliče, že LS nemění nic na: irské neutralitě, irském právu na potraty, daňových úpravách členských států. Fakticky na těchto věcech LS nic nemění ani bez těchto garancí. Nadto tyto garance upozorňují, že podle LS (na rozdíl od v současné době platné smlouvy z Nice) má Evropská rada právo rozhodnout o počtu komisařů tak, aby za každou zemi zůstal jeden. Pan Štreit je podle všeho zastáncem principu, že komisaře mají mít polde smlouvy z Nice jen velké země - má právo na svůj názor. Že by měla být Lisabonská smlouva znovu ratifikována, to tím ale nedokazuje.

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 6. 2009 14:59
Re: Také si přeju, ať LS platí.

Smlouva, která nemá platit v plném rozsahu jen dokazuje, že

1) Je to cár papíru

2) Ať je tam napsáno, co chce, bude platit, co chcou ONI.

Rv

0 0
možnosti
MU

Mira UL

24. 6. 2009 14:23
Jen ať si Streit pindá,

on a Václav Klaus budou řídit celou EU. To bude mazec!

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 6. 2009 14:48
Re: Jen ať si Streit pindá,

Tak jste mě nevymazal? Už jste zjistil, že jste mi u minulého článku neprávem vytýkal, že neumím odpovědět?

Já řídím jen vlastní firmy a nechci, ať se mi kdokoliv (stát/EU) plete pod nohy. A EU to s tou regulací přehání.

Prezident Klaus také nechce řídit Evropu. On jen chce suveténní stát i pro takové naivy, jako jste vy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...