Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

17. 5. 2011 9:26
Lojza má u mě 2+

Jednička se dát nedá, přece jen prohra se Švédy (Červenka + příliš pozdní nasazení Vampoly + neprosazení opatrnější hry) padá i na něho. Ale na čistou dvojku to taky není. Výběr hráčů, taktické pokyny, komunikace s hráči i médii, jeho běsnění po nepotrestání Arťuchina... Lojza se po těch letech viditelně naučil koučovat nároďák. Hlinkovi to taky chvíli trvalo. Jen se naučit hrát proti Švédům a bude to perfektní!

0 0
možnosti
DS

Streit

17. 5. 2011 10:29
Re: Lojza má u mě 2+

I u mě :-)

0 0
možnosti
MH

bathed

17. 5. 2011 8:55
Achjo...

zase.... Nejdřív Arťuchin, teď tohle. Nechcete radši zase řešit třeba tu politiku a tak? Červenka NIKOHO nezahambil, on jenom a pouze v posledním zápase začal dělat to, co měl dělat celý turnaj, ale bez jakýchkoliv pochybností TO NEDĚLAL! - tj. nestřílel góly. Je naprosto mimo jakoukoliv pochybnost, že první elitní lajna s Plekancem v centru a Jágrem na křídle, tady byla od toho, aby rozhodovala zápasy. Nedá se snad ani spočítat, kolik naprostých loženek, kdy mu puk jak do mechu přímo na čepel poslali tihle dva, Červenka doslova trestuhodně zahodil. Jediné co Hadamczykovi vyčítám je, že ho neposadil dřív. Třeba by se probudil.

A ještě k Vašemu poslednímu "výkřiku" - ano my Finy "porazili". Kdo ten zápas viděl, musí uznat, že jsme se i přes jejich velkou herní převahu doslova "probránili" k vítězství 2:1. A jsme asi zase zpátky u Červenky - to že máte hromadu šancí, vám zápas nevyhraje. Finové je měli a s náma prohráli jediný zápas na tomhle šampionátu. Titul je ve správných rukou!

0 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

17. 5. 2011 9:17
Re: Achjo...

Probránili, neporobránili, vyhráli jsme a gól dostali až těsně před koncem. Otázka ovšem je, zda bychom Finy dokázali porazit i podruhé.

0 0
možnosti
PH

RexT

16. 5. 2011 19:14
No a co

Možná bychom třeba s Červenkou postoupili a třeba i to finále vyhráli. Ale musí se to brát, jak to je. Vloni jsme vyhráli titul, ač tým nebyl nijak zvlášť silný - prohra s Nory apod. Za to jsme měli pořádnou kliku - vyrovnání Rachůnka se Švédy a následný postup, třebas podle někoho zasloužený, se jinak nazvat nedá. A tým pak zvládl všechny tři důležité vyřazovací zápasy. Letos byl tým silnější, ale dalo se čekat, že nebude mít takové štěstí. Takže když ve skupinách vše vyhrával, už jsem tušil, že to letos nevyjde. Tým byl dobrý, ale aby vyhrál devět zápasů v řadě, tak dobrý zase nebyl! Buďme rádi alespoň za bronz, já očekával průšvih už s Američany - mohlo to dopadnout i hůř. Pokud by se hrálo starým systémem, každý s každým jednou, pak bychom paradoxně letos šance měli, zatímco leckteré ze starších titulů bychom určitě při tomto starém systému nevyhráli - a Nagano asi také ne. [>-]

0 0
možnosti
DS

Streit

16. 5. 2011 20:34
Re: No a co

Já to tak beru!

Ale mohu mít i názor, co mohlo být jednou z příčin, ne?

[>-]

0 0
možnosti
PV

VerneP

16. 5. 2011 17:00
A jeje ...

... dalsi co hraje na povestne "kdyby". Tak ja si taky zafabuluju - kdyby Cervenka nesmyslne nefauloval za svedskou brankou, tak by nebyla svedska presilovka, Svedi by nedali gol a my postoupili do finale vysledkem 1:0. Ze je to blbbost? No asi takova, jako fabulace pana autora.

0 0
možnosti
DS

Streit

16. 5. 2011 17:25
Re: A jeje ...

Píšu, že se to nikdy nedozvíme.

Že výměna Červenky ničemu nepomohla, jsme však viděli.

0 0
možnosti
I

iruka

16. 5. 2011 16:40
...

V NHL občas nechá trenér sedět i hvězdu týmu, aby se sebrala, je to osvědčená strategie. Nechápu, co se vám nezdá na podobném kroku u hráče, který i přes hvězdné spoluhráče v útoku byl prakticky neviditelný a zkazil vysoké procento tutovek... Skoro bych řekl, že i v Červenkově případě se žádaný psychologický efekt formou hattricku potvrdil :-)

0 0
možnosti
DS

Streit

16. 5. 2011 17:28
Re: ...

Je to možný pohled.

Ale já si myslím, že cena byla vysoká. Podle mě neměl Hadamczik nasazovat nerozehraného Vampolu (anebo jej zapracovávat dříve). Podle mě to prokaučoval.

0 0
možnosti
PB

Barkynson

16. 5. 2011 15:47
Prosím pana Olšera,

aby zareagoval na základě té spousty nepřesností a výmyslů a napsal nějaký štvavý článek jako odvetu proti tomuto autorovi, aby si uvědomil své počínání až do posledního důsledku.Pane Olšere prosím...:-))))

0 0
možnosti
K-MN2

Kubrt - milovník nálevu 2

16. 5. 2011 15:42
Proč zahanbil ?

Druhý pohled může být takový, že ho posazení uvedlo v obraz, že nemá své jisté a nakoplo ho to. Hattrick bych bral s drobnou rezervou, protože první gól jste snad viděl .... Souhlasím, že bylo dost velkým riskem udělat až tak výraznou změnu. Já bych zkusil Č. v jiném útoku už dříve. Černou práci tam pořádně nedělal, kontaktům a dohrávání se pečlivě vyhýbá, střelba mu taky nelepila.... Prostě být v útoku ten třetí s další hvězdou Plekancem není parketa pro něj a není to první turnaj, kde se to ukazuje. Časem by si to třeba sedlo lépe, ale turnaji ten čas prostě není. Vyloučení Červenky nebylo přísné, bylo především z Červenkovy strany značně hloupé (je rozdíl faul a faul - podle situace) .... Jako faul to bylo jasné. Arťuchin s Havlátem neměl nic společného, Havlát se zranil s Německem ....

Když Růžička loni prohodil Michálka s Červenkou, pomohlo to oběma útokům, tak bych to patrně zkusil na Aloisově místě taky .... Ale to jsou rovněž jen kdyby...

0 0
možnosti
DS

Streit

16. 5. 2011 16:27
Re: Proč zahanbil ?

První gól bylo štěstí, které střelec potřebuje. Pak se to protrhlo.

Můj článek je stejně spekulativní, jako vaše úvahy: Co by bylo kdyby...

0 0
možnosti
VJPN

Veska je prostě nesmrtelný

16. 5. 2011 15:40
Sice občas ustřelím i já u blogu

Ale udělat tolik informačních chyb, to můžou buď redaktoři na mobil.idnes a Novinkách. Zdá se, že jim v tom úspěšně sekundujete.

0 0
možnosti
DS

Streit

16. 5. 2011 16:00
Re: Sice občas ustřelím i já u blogu

Kajícně jsem opravil s odkazem na diskutující, kteří mě na chyby první upozornili. Myslím, že neodlišujete novináře, který má čas si data ověřovat, a blogera, který článek píše ve volných chvílích.

Ale na mé úvaze ty statistické chyby nic nezměnily.

0 0
možnosti
G

graifer4

16. 5. 2011 15:39
Tady

se zase vyrojilo antislávistů! ;-D

0 0
možnosti
DS

Streit

16. 5. 2011 16:11
Re: Tady

Klubově se na to nedívám. Ale někteří diskutující možná ano.

0 0
možnosti
TKVD

Ten kdo viděl dozadu

16. 5. 2011 15:31
No to je pěkná blbost

Na Švédy jsme neměli naprosto v ničem. Spalovač šancí našeho týmu by na to neměl lautr žádný vliv. Házet tohle na trénéra ja naprostá blbost.

0 0
možnosti
PB

Barkynson

16. 5. 2011 15:35
Re: No to je pěkná blbost

jenže ono to je moderní a silně populistické a autorovi zajišťující vysokou karmu, jenže spravedlnost není slepá a tentokrát ve své štvavosti spáchal šíleně mnoho nesmyslů a namísto souhlasného pobrukování znalců hokeje z páté cenové, sklidí posměch...a jupí kdo s čím zachází tím také schází....;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...