Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PSS

pavouk se sítí

3. 3. 2010 10:58
fotovoltaika

milý pane Dušane,

 Vaše články se mi líbí, mám však výhrady k Vašemu názoru na fotovoltaiku, pokud je problém, že ČEZ musí tuto  energii dráž vykupovat a nahrazovat si ušlé zisky na ostatních, na kterých monopolem profituje (ano jsou zde i jiné "konkurenční společnosti") na občanech ČR, tak je problém jinde. Pokud někdo používá fotovoltaiku výhradně pro sebe jako soběstačný výrobce a odběratel nevidím v tom žádný problém, ani politický ani morální, sluneční energie je zadarmo a je ekologičtější než jiné zdroje.

S pozdravem Pavouk Lukáš

0 0
možnosti
KP

kvetla

19. 2. 2010 0:08
Vyděs lidi,byť i lží a po téhle důsledné masáži

...jim nabídni spásu z rukou své maličkosti.Zabaleno do jednoduchých líbivých rádobyhluboce intelektuálních myšlenek s výraznou podporou pravdoláskovců .A je vymalováno.Bursík a spol.jsou u lizu v parlamentu. A teď jakýsi p. Liška potřebuje nepropadnout sítem voleb,tedy musí požádat o tento mustr p.Bursíka. Za pouhých pár místeček na volitelných místech.

0 0
možnosti

Ghost Dog

8. 2. 2010 17:56
karma..

..OK, dávám karmu, je to napsané dobře a přesně..devalvuje to jen fakt, že Bursík se zelináři jsou dnes snadně cíle, i když naprosto zaslouženě..R^

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 2. 2010 15:50
najatý záškodník?

Kdybych chtěl eliminovat zelené z politického života země (teda jako parlamentu a senátu :-)) asi bych si nevybral lepšího agenta ničitele. To, co Bursík předvedl, už zcela jistě zkončí tím, že nepřekročí SZ magických 5%.

Naštěstí mě to jako eko-pragmatikovi (pokud si toto spojení slov troufnu použít) nijak nevadí, spíše naopak. Bursíku díky, za nás ekoskeptiky.

Pokud je v SZ někdo rozumný, pak je mi ho ale líto.....možná jindy, nebo jinde... :-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 2. 2010 15:51
Re: najatý záškodník?

překléééépy, sorry :-)

0 0
možnosti
M

marav

8. 2. 2010 15:34
Jen ke vztahu Zelených a ČT

již několik let se divím,kolik prostoru dává vřejnoprávní ČT právě "zelené" tématuce - dokonce mají samostané pořady, kde naprosto bez oponentů prezentují své návrhy - vzpomíńám si na zděšení, když jsem sledoval názor "prýekologa", který vyprávěl jak je nutné zrušit Dlouhé stráně-největší přečerpávací elektrárnu v Evropě-oceněnou dokonce jako významné a unikátní technické dílo. Pán zjevně ani netušil, že tato PE vlastně denně chrání ČR před blackoutem- protože jako jediná je schopna nárazově nahradit Temelín a korigovat celou přenosovou soustavu .

0 0
možnosti
VC

jezecek2005

8. 2. 2010 15:45
Re: Jen ke vztahu Zelených a ČT

Proč se divíte ? Zatímco mezi populací jako celkem má zelenáčská politika podporu maximálně ve výši jednotek procent, mezi zaměstnanci ČT má podporu přes 90%.

0 0
možnosti
M

marav

8. 2. 2010 15:29
Zelení se nikdy neměli dostat do Parlamentu

Je již všeobecně známo, že se tak stalo pouze díky podplaceným průzkumům a fingovaném zbití Jaujaužak . Dnes se Bursík jen pokouší najít "velké" téma, na kterém by opět zvedl jejich preference. Věřím, že lidé už nejsou tak hloupí a naivní,aby od Zelených čekali nějakou změnu, tak jako v ní doufali před posledními volbami. Takže věřím i v to, že tady u nás v UL Bursík propadne na celé čáře a historicky se znemožní . Hezký den

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 2. 2010 15:52
Re: Zelení se nikdy neměli dostat do Parlamentu

jsem rád, že tam byli. Dokázali, že tam nepatří a aspoň v tom voliči nemají nejasno. ;-D

0 0
možnosti
K

K-D

8. 2. 2010 13:51
Ukončit těžbu

je mnohem nákladnější a riskantnější, než prolomit limity. Loni v Německu se sesunula část obce do bývalého povrchového dolu (mimochodem také zde byla ukončena těžba na základě požadavků tamních ekologistů) a byli i mrtví. Uhelná sloj u povrchu může i hořet, jak by to dopadlo je vidět v Želénkách u Duchcova. Bursík by se tam měl podívat, z Jiřetína je to pár kilometrů.

----------------------------

Co se týče Havla, je dost mimo realitu. Loni loboval za zákon proti oteplování dřív, než byl předložen.

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 2. 2010 14:04
Re: Ukončit těžbu

Díky za doplnění.

0 0
možnosti
K

Krystof1234

8. 2. 2010 13:14
Dobre, ale...

Trefny blog, ale proc si Streite stale musite otirat hu.. o Pana presidenta Havla ? Uz jste tim trapny a i okoukany. Anebo jde o karmu u tech vasich vernych ? ;-)

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 2. 2010 13:18
Re: Dobre, ale...

Kdybych tam Havla nedal, karma by vzhledem k jeho fandům byla větší. Není to však samoúčelné, Bursík je Havlův favorit.

Vrána k vráně+ černý havran Schwarzenberg.

0 0
možnosti
P

parquin

8. 2. 2010 13:12
Pořád si myslím, že

jste gerontický lobotom, až bizarně zbižňující teplouše z hradu, který v žádném případě nepřipomíná prezidenta, nato pana prezidenta Havla - tak co teď dědku zase smažem?;-D

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 2. 2010 15:10
Re: Pořád si myslím, že

Prezident Klaus se s Vondrou tedy neválel:

http://www.euportal.cz/Articles/5553-opilec-vaclav-havel-svedek-vypravi-o-byvalem-prezidentovi.aspx

0 0
možnosti
S

snaduzdost

8. 2. 2010 12:58
Co máte proti panu Bursíkovi?

Copak jste si nevšiml, jak Česká televize ho uznává a váží si ho? Neustále slyším o pořadech, která Česká televize s ním připravuje,   velmi často ho vidím na obrazovce. To  o jiné politiky ČT takový zájem nemá. 

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 2. 2010 13:06
Re: Co máte proti panu Bursíkovi?

To je nějaký sarkasmus? 8-o

Že komouš Janeček má Bursíka rád, to je jen další z důvodů pro zrušení veřejnoprávní ČT.

Ono totiž je velmi nebezpečný relikt totality, že co je v televizi, je přece pravda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...