Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M67í39l44a 66Š16u73l73a

13. 7. 2013 17:49

.. já k těm návodům mám taky takový skeptický vztah, beru je do ruky až v případě, že deklarovaný výrobek má být šatní skříň a já zatím sestavil dvě židle a tři psací stoly .. divné mi v takovém případě přijde fakt, že jedna židle schází ;-D .. 

.. s čím jsem měl docela problém byl návod na funkce v Excelu .. až když jsem si nechal některé věci přeložit z ajtýčtiny do češtiny, pochopil jsem ty úžasné možnosti příkazů .. nicméně mi jeden ajťák sdělil, tedy pod rouškou nejpřísnějšího tajemství, že po týdením školení dokáže využít Excel tak z 20% .. takže jsem z toho celého vlastně pochopil asi tak 0,5%, a to si asi ještě hodně fandím :-) ..

1 1
možnosti

M81í76l35a 30Š81u58l64a

13. 7. 2013 17:50

.. zařadilo se to někam, kde to být dle logiky vůbec nemělo .. patří to pod Dušana 13:38 ..

.. asi Boží zásah 8-o ..

0 1
možnosti

M37í19l79a 91Š63u64l81a

13. 7. 2013 10:31

.. Bůh existuje! Mám důkaz :-) ..

.. tak aby bylo jasno Dušane, v tomto se, jako vždy na toto téma, mýlíte .. Bůh existuje, je žena a je Kanaďanka .. důkaz: dokumentárně vědecký film DOGMA od Kevina Smithe .. doporučuji všem nevěřícím, či pochybovačům, aby se přesvědčili sami .. 

.. v Bibli je psáno: já jsem váš Bůh (Jehova) .. a tady je v tom to nepochopení, on mluvil k lidu Izraele a ne k nějakým pohanům ze střední Evropy .. křesťanské církve se tedy obracejí na cizího Boha, který s nimi vlastně nemá co do činění .. proto může dvojice K + S v klidu klečet a nemusí se obávat nějakého božího trestu .. to, že měli klečet na hrachu je jiná věc ..

.. Perun, jsa jistě silně uražen odvržením, na to už kašle, co by se staral o někoho, kdo ho ani nezná a pokud ano, dělá si z něj jen šoufky .. stejně bláhoví jsou pomatenci, kteří v našich zeměpisných šířkách a délkách konvertují k islámu .. Alláh má správu nad územím obývaným Araby, zde nemá žádné pravomoce :-) .. 

.. pravdou ale je, že Bůh má nejraději atheisty .. oni ho s ničím neotravují ;-D .. 

.. karma? .. ale jistěže ano R^:-)

1 1
možnosti
Foto

Kdybych měl věřit ve stejného boha jako S+K, to bych raději propadl peklu a věřil na tu Kanaďanku. Filmům ovšem nevěřím rovněž ;-)

Když tak nad tím přemýšlím, já vůbec věřím málo čemu, co mi někdo k věření předkládá. Hotové návody neberu. Musím se k nim klopotně dorat vlastními smysly nebo úsudkem.

Jsem rád, že mi přičítáte aspoň to plus, že Boha neotravuji. Vždyť chudákovi musí jít hlava kolem :-)

A děkuji za karmu z opačné strany barikády ;-)R^

1 1
možnosti
Foto

bůh možná do včerejška nebyl, ale už je...a bydlí u sousedů....ženský hlas řval včera "oooooo Božéééé"...a mužský osvětil..."Už jsem"...asi jsem byl akustickým svědkem zrození Ježíše;-D

3 0
možnosti
MR

M54i95l49a34n 21R52a62d41e75k

12. 7. 2013 17:12

Boha jsme stvorili k obrazu svemu, proto ty cirkve tak vypadaji. A je to jen marna snaha si vysvetlit proc je zivot takovy nesrozumitelny. Kdyby rouhani bylo to  nejhorsim, tak to jeste jde. Ale ve svete se deje a delo tolika hnusnych svinstev ze ani normalni clovek se na to nemuze divat, ale buh kde nic tu nic.

2 0
možnosti
Foto

Profylaktický efekt, má i prostá chůze po ránu, zvláště pak v určitém věku. :-P

1 3
možnosti
Foto

Ráno dobře spím :-P Pak se oholím, zacvičím si a odjedu do práce. Sportuji odpoledne a večer. Jo, k obědu mám pivo, k večeři často taky. Je to dobrá profylaxe. Ještě něco chcete k mé životosprávě vědět?

3 1
možnosti
MM

Schwarzerberg a Kalousek neklečí před Mikuláši - biskupy z pokory, ale škemrají o správcovství církevních majetků;-D

4 3
možnosti
OK

To by si tedy pomohli:-(

1 3
možnosti
KB

Němečtí vojáci, páchající zvěrstva na okupovaných územích Polska, Běloruska, Ukrajiny a Ruska, měli na opasku vyryto "Gott mit uns". Pán Bůh k tomu mlčel. Představitelé katolické církve prokazatelně pomáhali nestvůrným nacistickým válečným zločincům utéci do Argentiny. Pán Bůh k tomu mlčel. Jan Pavel II. byl prohlášen za svatého ačkoliv za svého života blahoslavil i takového lotra, jakým byl válečný zločinec Stěpinac. Nic.

Co je to proti tomuto pokrytectví obou výtečníků...Schwarzenberga a Kalouska? I ti největší lotři v historii se uměli modlit.

V této souvislosti doporučuji scénu z filmu "Stará puška", jak Philippe Noiret zareagoval na sochu Panny Marie, poté co zjistil, jak Němci naložili s jeho dcerou a manželkou.

3 2
možnosti
OK

Stačí si v bibli otevřít Joba. Nic nového.

1 2
možnosti
Foto

čtu tuto diskuzi...pro mě příliž složitě vědeckou...zkusím zasáhnout obecně...pokud si neumím něco vysvětlit, přivítám vysvětlení...na tomto principu cirkev udělala lidský kapitál... a pak ho převedla do "odborné" roviny. Z tohoto pohledu je celkem jedno, jestli Bůh je a nebo neni.

1 0
možnosti
Foto

Vědecky se dá vést učená disputace i o tom, kolik andělů se vejde na špičku jehly. A to bez ohledu na to, zda nějací andělé vůbec existují. :-)

Viz má úvaha o měřítku:

http://www.scienceworld.cz/neziva-priroda/dopis-ctenare-proc-na-meritku-zalezi-1893/

1 1
možnosti
PK

Lidé věří v Boha, protože si myslí, že dává jejich životu smysl. Jejich život naplňuje, a proto ani nemají potřebu shánět důkazy o jeho existenci. Ateisti jsou rovněž spokojení, že nevěří, tak kde je problém?

0 2
možnosti
Foto

Já mám problém s politiky typu Kalouska a Schwarzenberga, ne s věřícími (pokud nejsou fanatiky). Ostatně pochybuji, že jmenovaní ve skutečnosti věří na něco jiného, než na statky pozemské.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...