Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fandím lidem jako jste vy, kteří dokážou nazývat věci pravými jmény a ještě tomu dát i patřičnou formu. Souhlas a karma. R^R^R^

4 0
možnosti
Foto

Těší mě Vaše uznání R^

1 0
možnosti
JL

Článek ze seriálu. Hrrr na ně!!! ....a  Uhři běží! Rv

4 8
možnosti
RH

Naprostý souhlas - jako vždy !R^[>-]

10 5
možnosti

M20í21l57a 10Š76u42l90a

19. 2. 2013 12:24

.. rovnoprávnost mezi muži a ženami je chiméra .. sice některým mužům narostou prsa větší než leckterým děvčatům, mohou být obdaření břišní vypouklinou hodnou sedmého měsíce těhotenství. a přes tvrzení, že bude mít malé slůně, anžto mu z trenek kouká chobot, nikdy rodit nemohou .. stejně tak jen těžko uvidíme vyfárat z šachty partu ženských havířek-údernic, stavebních dělnic, kopáček výkopů už jen z toho důvodu, že by to bylo púorušení Zákoníku práce, bo ani ten tyto dvě pohlaví nezrovnoprávňuje, ale dělá mezi nimi rozdíly .. 

.. v mém oblíbeném filmu zastřelí gangster policistku, druhý mu to vyčte s tím, že to byla policistka .. odpověď byla rychlá "chtěly rovnoprávnost, tak jsem jí zrovnoprávnil" :-) ..

.. pořád nechápu, kdo je vlastně chráněn tím, že si v černé kronice přečtu, že skupina "mladíků" atd., že jakýsi JH zmrzačil Anežku Hodinovou a svědek Antonín Vzpurný to dosvědčil .. tu oběť asi ne, jen nevíme kdo je ten JH .. že mladí delikventi, kteří jsou nebezpeční svému okolí jsou chráněni tak, že okolí ani neví, že je ohrožováno .. 

.. stejně tak mě nejde na rozum, když v nějaké cizí zemi "Češi" kradou, aby se ukázalo, že to byli Chánované, Janované, Krásnobřezňané a Magneti .. oni přeci žádní Češi nejsou, oni jsou ti, o kterých se nejde korektně vyjádřit, aby člověk nebyl označen za rasistu, xenofoba, nebo nacistu ..

.. pojmenovávejme lumpy a chraňme oběti, či svědky trestných činů .. nazývejme věci, činy a lidi pravými jmény .. stejně tak špatné je preferovat velmi přispůsobivou menšinu proti většině, která vzhledem k politické korektnosti nedobrovolně pracuje na tu menšinu .. solidaritu jen k těm, kteří opravdu nemohou .. jinak nas..t!

.. a karma Dušane :-)R^

13 7
možnosti

" oni přeci žádní Češi nejsou" no pokud o jakemkoivli obcanu CR reknete ze neni cech, tak snad nejste nacista, ci rasista nebo xenofonob, ale spis je to na par facek nemyslite? 8-o Kdo je tedy Cech, dle ceho se to urcuje? Je cech jakysi pruziniskij narozeny kdesi v Halici? Nebo Paulczyňski s predky nekde u mazovskych jezer? Ze se k necemu takovemu s tak krasnym prijmenim propujcujete

2 11
možnosti
PP

P86e90t45r 35P35á91l92k73a

19. 2. 2013 12:00

buďme adresní - nestačí říkat, že se pár lidí ožralo pod obraz, je potřeba uvádět i jejich národnost. Pokud je to tedy Dán, protože ti, jak známo, chlastaj jak Dáni a protože to každý ví, měl by si tudíž slušný Dán dát bacha a ožrat se míň, už jen proto, že je Dán. 

Pokud dojde ke krádeži železa, je potřeba uvést, že že Fero je nejen zloděj, ale cikánskej zloděj, protože to stejně jako u toho Dána líp vyzní a všichni přece víme, kdo krade železo.

Kromě národnosti je pak třeba kvůli statistice v rámci boje s tou odpornou politickou korektností uvést i číslo bot, sexuální orientaci a jména 30 nejbližších příbuzných.

Pokud nejde o opilství a drobné krádeže, ale jakýkoliv jiný přečin, je pak třeba najít nejbližšího Žida nebo cyklistu, dát mu po hubě a preventivně ho označit žlutou hvězdou, ať všichni slušní politickou korektnost hrdě odmítající lidé vědí, s kým mají tu čest.

Tak jako budou za ten blábol tleskat vám, protože jste přece ten slušnej člověk, tleskali ve třicátých letech i slušným lidem z Der Stürmeru. R^

2 19
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...