Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mtis

11. 4. 2008 11:46
To by mne fakt zajímalo, jak byste si představoval

... že by mohli advokáti vzřešit problém ochrany majetku soukromé společnosti ČEZ, poškozované jejími klienty černými přípojkami, provedenými pokoutně kdesi uvnitř jejich nemovitostí.

Nebo se domníváte, že PČR je natolik charitativní organizace, že přestože nemá kapacity na vyšetčování závažné kriminality, tak přesto poskytne ĆEZu na neomezenou dobu desítky policistů, kteří budou jezdit s advokáty ČEZu a prošetřovat podezření na černé odběratele? 

Kdepak to žijete? :-):-):-)

0 0
možnosti
DS

Streit

11. 4. 2008 12:08
Re: To by mne fakt zajímalo, jak byste si představoval

Nikdo nesmí mít výhody, jen díky své síle, které ostatní subjekty nemají. ČEZ postupuje nezákonně. Nikdo nesmí nadřazovat své zájmy právu. Nikdo nesmí porušovat domovní svobodu. Nikdo nesmí vydírat. Právo vymáhané svépomocí je protizákonné nebo mimozákonné.

Kde to žijete? Ve fašismu? :-(

Navíc zaklínadlo, že ČEZ je "soukromá" společnost, nesedí. Pseudosoukromá, kvazisocialistická, paramonopolistická - jak se to hodí.

Vy jste lobbista ČEZu?

0 0
možnosti
T

tromi

11. 4. 2008 10:11
co článek to pravda

R^

0 0
možnosti
DS

Streit

11. 4. 2008 10:13
Re: co článek to pravda

Není nad inteligentní čtenáře. ;-)R^

0 0
možnosti
D

deravec

11. 4. 2008 9:54
Bezpecnost

At si svuj soukromy byznys hlidaji soukrome fotbalove kluby samy. Kdyz to neuhlidaji, necht neprosperuji. Problem je v tom, ze kdyz dojde k trestnemu cinu, musi stejne policie zasahnout. Cili je otazka, jestli neni lepsi kdyz uz ta policie uvnitr bude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...