Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan.Veselý

30. 6. 2012 13:16
Jinak dnes budu fandit Italům.

Protože pokud by vám nevyšla ani vaše poslední "fotbalová provokační předpověď", tak už s vámi nebude vůbec k vydržení, milý pane Streite. :-P

Tož ať je to dnes pěkný zážitek, ať padají góly ze hry, ať je prodloužení a ať se nakonec kopou penalty.

0 0
možnosti

časy jsou zlé, kamile

19. 6. 2012 12:57
s autorem málokdy souhlasím

ale obvykle se jeho články aspoň dají číst. Tohle je ale blábol až neskutečnej.

Jediné, co bych podepsal, je, že rozhodují vteřiny a maličkosti. Nicméně ta pasáž, že Čech chtěl maskovat "svůj obvyklý kiks" je na okamžitý odvoz do Bohnic.

Takže rekapitulace: útočník (v tomto případě Blazczykowski) je SÁM PŘED BRANKÁŘEM a dle našeho vodborníka Streita brankář, který se proti němu snaží vyběhnout a zmenšit úhel, právě "předvedl svůj obvyklý kiks". To je teda zcela nová teorie a naprosto novátorské pojetí fotbalu made in Streit. Nechte si to patentovat a jezděte s takhle skvělým pojetím na kempy mladých brankářů, vy mamlasi.

Já to vidím tak, že Čech výborným vyběhnutím zmenšil úhel a rozhodil útočníka, který to následně PRAVDĚPODOBNĚ poslal do tyče nebo vedle. Kadlec pak úžasně pohotově vyhlavičkoval balón, o kterým nemohl vědět, jestli jde do brány nebo ne a taky zaslouží absolutorium.

Zapšklý Streit je pak první na světě, od koho čtu, že Čech mohl i za Delasův gól. Skočte do zdi..

7 0
možnosti

Streit

19. 6. 2012 13:12
Re: s autorem málokdy souhlasím

Antipatie vám zatemnily mozek. Nic jsem o Delasovi nepsal. Psal jsem O Gekasovi. Ten Čechův kiks jste neviděl? 8-o

0 0
možnosti

Ghost Dog

19. 6. 2012 12:16
karma jako vždy :-)

.. skoro jsem si zkazil zrak, jak jsem se pokoušel přijít na to, zda ten míč šel do branky, nebo nešel .. musím se přiklonit k názoru, tedy jen opatrně, anóbrž tu jistotu nemám, že trajektorie letu míče mířila spíš mimo branku .. jistotu by nám ukázala kamera umístěná na brankové čáře ..

.. pokud by tedy míč skutečně nemířil do branky, pak by Kadlec skoro zasloužil pokárání (já vím, je to blbost, v té situaci vlastně udělal ze svého pohledu tu nejlepší věc), protože míč z jeho hlavy skončil na kopačkách polských hráčů a konečné odvrácení nebezpečí měl na své hlavě Gebre Selassie ..

.. jinak jsem zkrátka nemohl :-)

1 0
možnosti

Jan.Veselý

19. 6. 2012 12:31
Re: karma jako vždy :-)

.. ano, podle mne nemířil do brány, ale pokud jste někdy sportoval "alespoň jako pan Streit", tak kolikrát jste v tenise, volejbale vzal tzv. draka? Tedy míč, který šel mimo a vy jste zbytečně zahrál? Pokud byste nehrál, šel by mimo hřiště. Tady by šel míč mimo branku a Kadlecovo štěstí bylo, že to neskončilo polským volejem a případnou brankou.

V tenise a ve čtyhře naprosto běžné, že spoluhráč jasně vidí, že míč jde do autu, ale vy si to neuvědomíte a hrajete. Kadlec neměl čas, ani odhad a ani současnou analýzu. A ani na hřišti nebyl čas přemýšlet zda jde míč do brány a nebo ne, prostě instinktivně pryč od brány! R^

Naštěstí to dopadlo dobře, pokud by to dopadlo šptatně, tak tento článek nevznikl, stačilo by krátké Sreitovo, "Tentokrát jsem měl pravdu, naše vystoupení na ME byla trága." ;-)

0 0
možnosti

markyz.Gero

19. 6. 2012 12:12
nakonec on si Bosák

pana presidenta počítám vychutná ;-D

0 0
možnosti

Jan.Veselý

19. 6. 2012 12:32
Re: nakonec on si Bosák

Myslím, že ne tak moc...

0 0
možnosti

Ghost Dog

19. 6. 2012 10:45
karma jako vždy :-)

.. kdo jest bez chyby, ať hodí kamenem ..

.. jen menší poznámka: .. Petr Čech je jistě brankář světové úrovně, to ještě ale neznamená, že nemůže udělat chybu .. pro nás je jeho chyba, nebo chyby jen takové ojedinělé minely, jenže trenéři soupeřů na takových chybách stavějí taktiku .. a to je pak problém ..

.. trenér národního mužstva je na tom stejně, jako hlavní mechanik u McLarenu, který dostane k ruce partu mechaniků z různých stájí F1 a začne stavět nový vůz .. s tou původní mu to šlape, John, Patrik, Frank a další jsou lety sehraná parta, kde jeden ví co dělá druhý a jejich práce navazuje bez problému .. to u složeného týmu nemůže hned fungovat, i když jsou to nejlepší odborníci v oboru .. musí se sehrát, změnit zvyklosti původní stáje a dělat to, co chce hlavní mechanik .. a ještě to nezaručí ten nejlepší vůz v F1 ..

.. stejně je tomu i ve sportu .. trenér musí mít 100% a neotřesitelnou autoritu, hráči mu musí bezmezně věřit a zapomenout návyky z klubů ..

0 0
možnosti

Ghost Dog

19. 6. 2012 10:55
karma jako vždy :-) dodatek

.. takovým trenérem v naší historii byl pan Václav Ježek .. v 76 byl sice "jen" jako druhý trenér spolu s Venglošem, ale styl hry jasně ukazoval, kdo ten tým vede a určuje mu taktiku .. pan Bílek mi připadá jako slabší v autoritě, jen těžko se mu daří hráče donutit hrát písničku, kterou jim do partitury napsal ..

.. jsme jen fanoušci, někdo větší, někdo menší .. z úspěchů našich sportovců máme radost, dodává nám to pocit národní hrdosti .. to je v pořádku (když už nám ten pocit nemohou dát naši politici) ..

.. jen si myslím, že každý máme na věci své názory, někdo má zkrátka rád holky, někdo vdolky .. mě osobně zajímá názor, někoho zajímá, kdo ho napsal .. to považuji jen za ubohost a pisatele za ubožáka, který má k méněcennosti blíž, než Platybus .. :-P

0 0
možnosti

markyz.Gero

19. 6. 2012 8:36
hle duše malá uprděná

nevyšla vám předpověď tak abyste si zachoval ksicht tak se snažíte pokálet kohokoliv kdo vám vleze do rány, jak ubohé ;-D

4 0
možnosti

Jan.Veselý

19. 6. 2012 8:41
Re: hle duše malá uprděná

Exactly!

Ale aj tak sa dá! ;-D

0 0
možnosti

Ghost Dog

19. 6. 2012 6:25
karma jako vždy :-)

.. nepřeceňujme postup českého týmu, skupina nebyla nabita špičkou evropského fotbalu .. což nikterak nezmenšuje naši radost z postupu ..

. až nyní se ukáže, jak na tom naše mužstvo je, jakou taktiku trenér naordinuje a jak se s daleko silnějším soupeřem, než které zatím potkalo, popasují ..

.. úspěch by jim nepřál jen škarohlíd a chorobný negativista, ale zůstaňme nohama na zemi, medaile (o kterou chce Bílek hrát .. no, proto tam všichni jedou) by byla obrovským a nečekaným úspěchem a nic by to neznilo na názoru, že Bílek není ten nejlepší trenér pro naši reprezentaci ..

R^[>-]R^

1 0
možnosti

Ghost Dog

19. 6. 2012 6:26
Re: karma jako vždy :-)

.. nezměnilo na názoru .. :-)

0 0
možnosti

Streit

18. 6. 2012 23:10
A abych ještě trošku provokoval

Dám tip na mistra Evropy: Itálie!!

;-)

0 0
možnosti

Jan.Veselý

19. 6. 2012 8:52
Re: A abych ještě trošku provokoval

Inu, proč ne, někdo z těch osmi vyhraje!

Postoupili a podle sázkařů bych i já jejich šance viděl lépe, než u ČR. ;-)

Co je na té předpovědi provokativního, vy si opravdu myslíte, že si zachováváte tím svou tvář?

:-P Zkuste napsat 4 důvody, proč to vyhrají zrovna Italové a v červenci se můžeme k "vaší provokaci" vrátit.

0 0
možnosti

Streit

18. 6. 2012 21:42
Vy jste neviděli, jak Bílek děkoval Kadlecovi?

8-o

0 0
možnosti

Jan.Veselý

19. 6. 2012 8:20
Re: Vy jste neviděli, jak Bílek děkoval Kadlecovi?

No a co? Ze svého okamžitého pohledu nevěděl ani on ani Kadlec, že to šlo mimo bránu. Vy to nevíte dokonce ani teď, popletený optiku. :-P

Kadlec byl pohotový a poděkovat se slušelo. Pokud by to nahrál na volej nějakému Polákovi a ten skóroval, tak by mu neděkoval snad vůbec nikdo, to si pište...

Asi možná jen vy, abyste dál pindal, jak jsme nepostoupili a jak vaše 4 důvody přesně sedí. ;-)

2 0
možnosti

Andee

18. 6. 2012 21:22
Hm...

Opravdu nádherně demagogický článek, když si autor chce omluvit naprostý nesmysl, co stvořil před šampionátem. Vážený pane Streite, vy už nemáte právo trenéra Bílka ani nikoho jiného kritizovat. Jste malec, který neumí přiznat, že se zmýlil Rv

3 0
možnosti

Streit

18. 6. 2012 21:39
Re: Hm...

I s Čechem?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...