Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

kdyz uz je ideologicky zavadne si v Moskve nalakovat nehty na duhovo a jit s tim do vyskarske souteze jako Svedka Emma Green Tregaro 8-o:-/....."Jenže podle Mezinárodní atletické federace IAAF porušila pravidla, která zakazují komerční a politická gesta."

 .... prohlasila IAAF protoze si to typicky prizdisoupave nechtela rozlejt u Rusaku....8-o8-o8-o:-/;-(

Svedsky svaz to musel pak vyridit Emme. Sice ji vyslovne nerekli, ze si na finale MUSI nehty prelakovat, ale bylo naprosto jasne, ze ji IAAF vede v merku a budou ji venovat zvlast detailni pozornost kdyz se pred zacatkem souteze dostavi do call room. Pokud by tam prisla s duhovymi nehty, pri kontrole nadobicka a dresu by ji (rusti) rozhodci v call room dali na vyber odlakovat, nebo instalaterskou pasku na prelepeni nehtu, jako to delaji s logy ne-sponzorskych firem na dresech, botach a taskach a v pripade jejiho nesouhlasu ji vyloucili ze souteze.

http://sport.idnes.cz/emma-greenova-tregarova-podpora-homosexualu-atleticke-ms-v-moskve-1dn-/atletika.aspx?c=A130817_172906_atletika_ten

Zajimave, ze MOV a jina velka sportovni organizace FIFA nebyla tak pos...trasena jako IAAF

0 0
možnosti
RG

R65u94d92i 72G45a17š53p16a48r

17. 8. 2013 21:39

Podle pana profesora Putny jsme všichni děti boží, podle toho co sem dnes viděl z ukázek toho barevného pochodu, bych to k některým poopravil na hovádka boží.R^karma

2 0
možnosti
RA

Mě nevadí nic, pokud se mě to přímo negativně nedotýká nebo neomezuje. To je celý. Kdyby u nás ve městě uspořádali například řezníci průvod s vozy omotanými střevy a jinými vnitřnostmi, přímo před lidmi podřezávali kozy, ovce, krávy, prasata.. Je mi to fuk. Nejde o to, že to někoho jakkoli pohoršuje, to je mi u zadele. 

Jenom mě trochu rozčiluje to, že to lidé v průvodu, neexhibující homosexuálové, tzv. tolerantní i konzervativní odpůrci vůbec mají potřebu řešit někde v médiích. Hoďte to za hlavu, netýká se vás to..

No tak si zablbi no. V ulicích. Je to dovolený? Je. Tečka...

0 0
možnosti
RA

Spíš mě přijde, že lidem najednou vadí, že jde ulicemi spousta svobodných usměvavých a evidentně šťastných pestrobarevných lidí (pochybuju, že to byl zaplacený kompars nějakého cynického milionáře), kteří na nic nenadávají, nenesou nenávistné transparenty a nezastaví se před úřadem vlády. Prostě happening..

Praha si zvykla na šedé, levicové, nasrané důchodce, odboráře a jinou zběř. To, že se někdo veselí na ulicích bez zjevné akcelerace násilí a nenávisti, tady lidi prostě neznaj, tak jsou z toho rozpačití a z toho vznikají podobné články a diskuse...

4 2
možnosti
JE

Nechte prosím sportovcům a sportovním divákům olympiádu, pro většinu závodníků je to životní cíl (a pro některé třeba poslední možnost, čtyři roky jsou čtyři roky), i když to nesportovci nechápou a sport bagatelizují.

0 0
možnosti
MM

ale ne, jen at sportovci jedou. Nejcitlivejsi bojkot je ten, kdyz se neproda dost vstupenek a neprijedou divaci....budou se divat doma v teple na televizi.

0 0
možnosti
KV

K11a21r14e42l 58V85a39l41i47š

16. 8. 2013 17:11

Vidím to velmi podobně. Prostě karma R^

1 0
možnosti
RM

na jednu stranu máte pravdu, dnes, kdy se už homouši neperzekuují, není třeba vystavovat na odiv jejich úchylky, otravovat tím okolí. vlastně to nechápu, proč, když česká společnost je víceméně tolerantní přes ignorantská až letargická, má někdo potřebu vytvářet tlak, kterej se v důsledku obrátí proti nim.

na druhou stranu, lidí je strašně moc, a tohle je myslím přirozená regulace, vzhledem k úrovni života, nadbytku, vzdělání atd. prostě, čím dál tím víc civilizovaných lidí se už nemá potřebu rozmnožovat. což si myslím, že je do určitý míry dobře.

no a homosexuálové, jako každá menšina drží víc pospolu, narozdíl od nás, co pro děti, práci, koníčky a milenky nemáme čas chodit do průvodu.

takže záleží jen na tom, co jim ta většina dovolí. ale, jelikož většina je naprosto rozložená a neví kudykam(takže defacto neexistuje), dělají si menšiny logicky co chtějí. všechny.

1 1
možnosti
MS

V rusku zda se jeste prevazuje zdravy rozum a proto se jim podari udrzet spolecnost zdravou, silnou a zivotaschopnou - na rozdil do Evropy a severni Ameriky, kterou nejspis ceka smutny osud podrobeni se civilizaci silnejsi a zdravejsi.

2 1
možnosti
DS

Coca-cola to nedovolí :-). Víte kolik sportovů sponzorují, aby potom mohli dělat reklamy v USA? Teď si představte, že sportovci odmítnou sportovat a na olympiádu se lidi v USA nebudou dívat, protože je nikdo nebude reprezentovat!

0 0
možnosti
Foto

Bojkot ne ;-)

Ale prudit a vyhrožovat přesunem budou.

0 0
možnosti
JE

J37i71ř37í 90E81u11l88e71r

14. 8. 2013 17:38

Na téma "homosexualita" se toho napsalo hodně a prodiskutovalo ještě víc. Už není nic, co by v této otázce přineslo něco nového. Odpustím si tedy svoji možnou kapku do moře a omezím se jen na udělení karmy (i když to karmování mi připadá poněkud dětinské) a zdvižení palce pro autora blogu. R^ Abych nezapomněl, i když to patří do jiné větvě blogu, sděluji panu Streitovi, že jsem si přehrál několik skladeb DP a vyjádřil se k tomu na příslušném místě.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za obojí a dávám dětinský R^

;-)

0 0
možnosti
LN

..bojkot=blbost.....vzpomeňte jak vypadaly olympiády v moskvě.....a v los angeles....:-/;-(:-P;-);-ORv

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...