Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

saldo

26. 6. 2010 11:28
Co se Vám, vážený pane,

nezdá na řečnických schopnostech páně Zaorálka, příp. Sobotky? Chcete jim snad dát za příklad pana Schwarzenberga?

0 0
možnosti
DS

Streit

26. 6. 2010 23:37
Re: Co se Vám, vážený pane,

Ó, nikoliv. Toho bych rovněž nevolil. :-)

0 0
možnosti
JS

saldo

26. 6. 2010 11:25
Co se Vám, vážený pane

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

24. 6. 2010 17:05
Sobotka se dostatečně znemožnil sám

když se propůjčil na opravdu ale opravdu hloupé kampani. Kdo by si to nepamatoval, ty jeho upřené pohledy na všech sloupích ("jména hloupých na všech ...") a "moudrosti" sdělované národu: "bojuji za zrušení poplatků". Že ho ostuda dodnes za to nefackuje.

Už i cílová skupina socdemáků se začíná ptát, jestli to nebyla bouda na více prostoduché voliče. Takhle dělat z lidí prosťáčky a tvářit se jakoby nic, to už chce pořádnou dávku drzosti. To by se odpouštět nemělo! Lhaní v přímém přenosu. 

Paroubka může ctít, že to aspoň formálně zabalil a trochu lidem zmizel z očí. Pochopil, že národ miluje vítěze. Poražený v zápase o moc, musí využít svého práva mlčet a doufat, že lidé zapomenou.

Hlavní problém možná bude, že celá ČSSD je tu jaksi předčasně. Zhlížíme se v "socialismu" v Německu hodně předčasně. Nejdříve se musíme totiž dopracovat k té jejich vykonnosti (produktivitě).  Koláče na dluh to by nám dlouho nevydrželo. Nejdřív práce a více toho obyčejného, nikde nevyčteného rozumu.   

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

23. 6. 2010 19:16
Asi jo,

a dobře jsem si početl, ba párkrát u uchecht. ;)

R^

0 0
možnosti
DS

Streit

23. 6. 2010 19:18
Re: Asi jo,

Díky. A děláte stejné překlepy jako já. :-)

0 0
možnosti
JP

lekaj

23. 6. 2010 9:50
celkem trefne

Bohous je uplne mimo. Ze slozeni prvovolicu u nas je jasne ze CSSD bude jenom ztracet v dalsich volbach. Levici holt u nas psenka nekvete, diky generaci rodicu kteri vychovali dnesni prvovolice a vedi co je socialismus zac. Takze vsem kdo tak hezky vychovavaji/vychovali svoje deti - totiz k tomu ze na dluh se zit neda, lhat se nema a rozkradat taky ne tak diky. A sbohem CSSD.

:-P

0 0
možnosti
R

rqmark

22. 6. 2010 22:06
"Přečtení" voleb

Hehehe. Možná něco na tom bude, myslím ale, že volby vyhrála pravice především díky kvalitnímu hereckému repertoáru, a nebýt problémů Řecka, tak volby možná dopadly úplně jinak. Kvalita představitelů totiž volby nerozhoduje. Pokud volič chce změnu, nabídnu v repertoáru "nové strany", pokud má strach ze zadlužování, nabídnu "koalici rozpočtové zodpovědnosti". Političtí lídři jsou pak pouze herci. Neboť co je tak politicky kvalitní na nových lídrech TOP09 (kníže který mění politické strany jak ponožky) a VV (populistický reportér)? Odpovím Vám. Téměř nic. Za jejich raketovým vzestupem stála především všeobecná znechucenost, touha voličů po změně a jejich kvalitní herecký výkon, že oni jsou ten "správný tým" a že ti druzí jsou dinosauři. Uvídíme co bude zrovna "in" v dalších volbách. Třeba to bude zrušení nějakých poplatků či školného...?! ;-D

0 0
možnosti
K

kaktusak

22. 6. 2010 17:16
Když Bakala zakáže, tak to platí.

To by měli Sobotka se Zaorálkem konečně pochopit.

K Paroubkovi se důrazně vyslovili i voliči, dali ČSSD nejvíc hlasů.

0 0
možnosti
B

bofums

22. 6. 2010 18:01
Re: Když Bakala zakáže, tak to platí.

Kaktusaku, vezmi strycka o honem pryč ! Poch se zalyká žlučí a potřebuje

helfnout. Bohušovi už stejně nepomůžete.!!

0 0
možnosti
K

kostižer

22. 6. 2010 16:24
Skvělé , moudré , vtipné !

Ve  Vaší  charakteristice  v  záhlaví  píšete , že  budete  kecat do  všeho .  A  to  si  , po  přečtení  Vašeho  blogu ,  ze  srdce dál  přeju . Dnes jste to  napsal zasvěceně , vtipně  a  bez  žvanění .  A  diskutérům  odpovídat  vůbec  nemusíte , protože  negativní  ohlasy  budou jen  prázdným  žvaněním .

0 0
možnosti
LH

Linde CZ

22. 6. 2010 11:50
Excelentni clanek

Sobotka mi taky prijde jako tezkej mimon, kterej nechape co se deje... :-)

0 0
možnosti
R

realateista

22. 6. 2010 12:41
Re: Excelentni clanek

A co se děje? Že by pravicová média cítila šanci? Že po předvolební masáži voličů je třeba pokračovat až k maximálnímu omezení vlivu ČSSD  inteligentními metodami? Podobně jako dodnes visící fotky s usměvavým Nečasem a zamračeným Paroukem.

0 0
možnosti
H

hafusak2

22. 6. 2010 11:47
Doba předvolebního nadávání už je pryč,

takže nastává doba oslavných článků Strany a jejího Velkého Vůdce, jeho geniality a úspěchů, tupení a zesměšňování všech, kteří si dovolí říkat opak. ......  Nějak mi to připomíná mladá léta.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...