Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kion1111

15. 6. 2009 11:44
No

teď jsem dočetl rozhovor, a upřímně vůbec nemám dobrý pocit z toho, že takový člověk by měl být ministrem spravedlnosti:-/.

Její osobní věci a záliby jsou mi ukradeny, ale to vyjadřování o komančích;-€

KarmaR^

0 0
možnosti
K

kion1111

15. 6. 2009 11:38
Tu paní neznám

ale jak stále tvrdím-ODS za 18, ČSSD bez 2 za 20R^

0 0
možnosti
ZK

SID09

15. 6. 2009 14:02
Re: Tu paní neznám

A já to můžu jen podepsat, protože ve všech stranách - jsou cca z 90 % nalezeni titíž straníci a přisluhovači bývalého režimu. prostě a jednoduše - upíšou se komukoliv, hlavně když budou nějaký podíl na moci. ;-O!!

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

15. 6. 2009 11:14
Ale no tak,

myslím, že tohle je zbytečné. V roce 87 se pravda vzhlíželo ke Gorbačovovi, ale pokud mohu připomenout, byl to generální tajemník ÚV KSSS. Proč by si naivní studentka nemohla myslet, že glasnost a perestrojka budou i v KSČ a že by tamu mohla pomoct? 8-o

Já jsem sice do KSČ nevstoupil a dokonce jsem to odmítl, ale není to nic, čím bych se cítil být lepší. Doba byla před dvaceti lety taková, že i lidi s nejlepšími úmysly nemohli vědět, čím budou užitečnější. Nakonec kdyby sám Gorbačova nevstoupil do KSSS, mohlo to všechno dopadnout daleko hůř. :-P

Takže si myslím, že podobné kádrování už po dvaceti letech nemá valný smysl, jen to škatulkuje hloupě lidi. Pokud někdo opravdu škodil, udával, tak prosím. Ale samotné členství v KSČ nebo SSM? Nebuďte směšný....

0 0
možnosti
DS

Streit

15. 6. 2009 11:25
Re: Ale no tak,

Nepochopil jste. Nejde jen o to členství. Sám přece píšu, že nepohrdám těmi, co třeba jen nenašli odvahu odmítnout. Pohrdám těmi, co organizovali účast svazáků v prvomájových průvodech, před nimiž rozdávali svazácké košile a sovětské vlajky, organizovali družební akce se Střední skupinou sovětských vojsk, odmítali západní kulturu a vbíjeli nám do hlavy budovatelské písně, vypisovali socialistické závazky apod.

Nám neangažovaným dělali režimní "vojnu" právě takoví nadšenci. Neustále byl člověk pod tlakem a otravovali mu život: tu brigádami, tu nabídkami členství v SČSP, jindy zase účastí na dtužební kulturní akci. Nebo požadovali podpisy pod různými rezolucemi nebo příspěvky na Vietnam, Kubu, Bangladéš apod. Za mnou nechodil Husák, ale takovídle...

0 0
možnosti
MC

sualk

15. 6. 2009 9:42
Jakej premiér taková družina.

Nechápu proč již proti takové soudružské vládě nevyjádřili občané ČR jasný nesouhlas na náměstích. Ti co v této vládě figurují mimo soudružskou stranu jsou pouhými ctižádostivými vyžírkami, nikoliv odborníky, jak je nám předkládáno. Pravý odborník nikdy stranu KSČ nepotřeboval. Doufám, že jim to občané na podzim spočítají, a to jak ČSSD tak ODS a posílí malé pravicové strany. KarmaR^

0 0
možnosti
VJ

baribal

15. 6. 2009 11:09
Re: Jakej premiér taková družina.

Souhlasím, že současná vláda za nic nestojí, ale uvědomme si, že je to jen na pár měsíců. Jó na podzim, jestli vyhrají sockomanči, to bude jinej mazec. tam už půjde opravdu o všechno. Jestli navíc ještě Prcinu na vnitru volbách Doktor Krysa....!!.;-(;-(;-(!!

0 0
možnosti
H

hoky

15. 6. 2009 9:39
rozhovor s ní

au au au

0 0
možnosti
P

pěnice

15. 6. 2009 9:36
Myslím, že tragédii je

  celá vláda,posbíraná  z podivných členů ( Pecina,který vlastně pomáhal ,jak obejít zákon) Stále si myslím,že ti,kteří pomohli svrhnout vládu nedomysleli,že budeme jako idioti vypadat všichni.Nikdo je nevolil a mají o nás rozhodovat.

0 0
možnosti
R

rozbor

15. 6. 2009 9:33
ach ti starci

Nechápu,proč tu paní tak peskujete.Nevím kolik je Vám let, ale podle fotky bych řekl že tak 55.Být aktivní v nějakém režimu bylo vždy nevděčné.Pamatuji si, jak se krásně popíjelo v baru !U Bílého koníčka" na staromáku a když tam člověk byl, tak ho ani nezajímalo, že provozovatelem je MV SSM v Praze.To samé je u Vás, který jste po 20 letech prozřel a nadáváte na modré košile.Je pravdou, že tehdy být studentem právnické fakulty bylo spíše politickým počinem rodičů.Holky na PF UK v Praze chodili na skleničku dio nově otevřeného hotelu Intercontinentál a život byl tak hezký.Nemohu zásadně souhlasit, že v r.87 byla situace jako za Vás, modrých košil.Je nádherné, jak mnozí umělci, kteří byli v SSM před r.89 po tomto roce najednou byli věřící a blábolili něco o tom, jak byli perzekuovaní.Víte, připadáte mi jako člověk, který má slabou paměť.Ty Vaše řeči můžete říkat nynějším 20-25ti letým,ale ne těm co v té době studovali apod.

0 0
možnosti
P

pěnice

15. 6. 2009 9:39
Re: ach ti starci

Určitě máte pravdu,v té době jsme každý nějak žili.Ale takový člověk nemusí být  ministrem spravedlnosti.Pak už je to totiž fraška.

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

15. 6. 2009 9:27
nic než souhlas...

je to tragedie...

0 0
možnosti
G

Gambri

15. 6. 2009 9:20
Myslím, že trumfla

i tu hranou blondýnu s jogurty Muller......

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

15. 6. 2009 9:09
je to běs

je to běs

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...