Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikiš

25. 3. 2010 14:57
Pane Streit

Vy jste opravdu zábavný. :-) Objevila jsem vaše články teprve nedávno a musím přiznat, že se docela dobře bavím. Jste exemplář! :-) Tak s chutí do dalších výplodů.

 ;-( Denně jeden "kus" je opravdu obdivuhodné.

0 0
možnosti
DS

Streit

25. 3. 2010 15:16
Re: Pane Streit

:-)R^

0 0
možnosti
K

kaktusak

1. 7. 2009 22:09
Pravicové stádo na Andělu

prozradilo, jak je to u pravičáků ve skutečnosti s tím "individualismem".:-)

0 0
možnosti
KV

rybizek

2. 7. 2009 7:09
Re: Pravicové stádo na Andělu

jak to teda ve skutecnosti je??

0 0
možnosti
TT

tolan

1. 7. 2009 18:52
Soudružko Editi, prozraďte nám svůj rok narození

Rodné číslo proboha ne, stejně si ho nepamatujete. Ale Váš věk by ledacos vysvětlil a možná i ospravedlnil. Nu a s tím blogem Vám to nikdo soudný nezbaští.............

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

1. 7. 2009 18:54
Re: Soudružko Editi, prozraďte nám svůj rok narození

Přemku zase si pindíš hoňoura a píšeš Editě?

0 0
možnosti
E

editi

1. 7. 2009 17:58
Pro zajímavost,

chtěla jsem se přihlásit a udělat si blog. Vyplnila jsem řádně přihlašovací údaje a čekala, kdy mě vezmou do komunity na tomto blogu. Po týdnu mě napsala jakási ženská E-mailem, že chce znát datum narození. Odepsala jsem jí, jestli nechce náhodou moje rodné číslo a také číslo bot. Od té doby se neozvala a já proto nemám blog na iHnusu iDnes do dnes. Takže Streite, buď rád, že můžeš na blogu psát, jsou i tací, kterým to na blogu iHnusu nepovolí. Jinak klidně mohu přetisknout dva e-maily od soudružky z iHnusu, která se jmenuje Lucie Kavanová. Takže jste ochuzeni o kvalitní příspěvky z mé mozkovny. Mám taky e-maily od nějakýho Jendy Dvořáka-cenzora.Ty jsou taky myšlenkově kvalitní.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
S

Semper2

1. 7. 2009 18:26
Re: Pro zajímavost,

nakolik znám Vaše názory, myslím, že by nesouzněly s multikulturním, neomarxistickým zaměřením zdejšího plátku. To může být důvod ... Máte-li ty majly - sem s nimi.

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

1. 7. 2009 17:53
:))

teda..to bylo ale divný:))))) ale jsem rád, že jste si mě zařadil

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 7. 2009 18:09
Re: :))

Nejsem si vědom...

My se známe? Nebo syndrom potrefené husy?

0 0
možnosti
JK

jirikucera

1. 7. 2009 17:20
přátelská rada

Pane Streite, dovolím si Vám – rovněž zadarmo – poskytnout přátelsky míněnou radu: Pokud chcete ovlivnit názory co nejvíce čtenářů, jdete na to špatně. Vaše témata a styl psaní jsou totiž jenom klasickým přesvědčováním již přesvědčených bez jakékoli šance na ovlivnění postojů lidí, kteří nesdílejí Vaše názory. Když se podíváte na Vaše články, uvidíte z 90 % jenom sérii negativních a emočně nabitých vymezení se vůči někomu nebo něčemu doprovozené stylem argumentace, který za vším vidí levicové spiknutí  a skrytého nepřítele a všechny lidi jiného názoru nálepkuje jako zmanipulované blbečky a levičáky. Tímto stylem se sice zařazujete do početné skupiny bloggerů, kteří sami sebe charakterizují jako ty, co "stojí mimo názorový mainstream" a "nebojí se formulovat netradiční a nekorektní názory", ale kriticky uvažující lidi, kteří jsou zvyklí si své postoje tvořit v rámci korektní výměny názorů v atmosféře vzájemného respektu k odlišnému mínění, tím pro svoje myšlenky rozhodně nezískáte.

0 0
možnosti
NB

j@ck

1. 7. 2009 18:03
Re: přátelská rada

pan streit vyjadruje jen obecny postoj tzv. klausohujeru: kdo nejde s Klausem, jde proti nam a je to levicak, blbec a neumi premyslet. Koneckoncu samotny Vudce se nechova jinak.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

1. 7. 2009 17:05
A co takhle příště se slušně zeptat pane Streite?

Podle autora jsou všichni, kdo se sdruží v jakékoliv komunitě levičáci, blogery počínaje (on je ta výjimka, která se sdružuje pravicově) a hráči scrabblu či sběrately brouků konče -  všichni jsou to levicová verbež, vlastně pakáž, jak uvedl autor v nadpise. 

Autor zde vyslovil svůj názor a já proti němu nic nemám. Ač je to blbost do nebe volájící, má na něj pan Streit výsostné právo, stejně jako např. Hájek na své vlastní pitomosti, které vydává dokonce i knižně.

Abyste Streitovi a třebas tomu zmíněnému Hájkovi rozumněli: Všichni, kdo neuznávájí Klause a jeho názory na svět (a autor vyznává Klause až fanaticky - viz jeho články), jsou levičácká pakáž. Potud OK, jak jsem řekl, pan Streit má na své bludy právo.

Na co by si ale měl dávat autor, aspoň zde na Blogu, pozor, je obyčejná lidská slušnost.

Co takhle pane Streite, se příště dovolit, zda souhlasím se zveřejněním mého výroku z naší vnitrřní diskuse, která je určena jen uším (resp. očím)  "levicové" pakáži v naší vnitřní diskusi?

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 7. 2009 18:04
Re: A co takhle příště se slušně zeptat pane Streite?

Něco jsem zkreslil, nebo se za své názory stydíte? Obecně se nevyžaduje souhlas ke krátkým citacím, pokud nejsou soukromé.

Vy jste přesně ten týpek, co si zvykl a vyžaduje preference. Patříte k prototypům té levičácky uvažující komunity blogerů, kteří si myslí, že mají právo být na titulce. Dokonce někteří by chtěli stávkovat. Proboha za co? Za nárok, že jsou loajální?

Mi nevadí, že nebudou průběžně inzerovány mé články. Žádný nárok si neosobuji. Mi vadí, že redakce tu soutěž zkresluje. I kdyby měla dobré úmysly nebo bych na tom měl vydělat, příčí se mi to a není to ani objektivní. Jestli někdy odejdu, tak nikoliv z důvodu nárokových, ale že by mi překážela tato manipulace. Potřebuji nezávislost. Já si svůj prostor najdu a nebudu "stávkovat" za inzerování svých výplodů.

Píšu jako Dušan Streit, ne loajální fanda iDnes. Naši koexistenci pokládám za bartrový obchod.

0 0
možnosti
NB

j@ck

1. 7. 2009 16:47
ja bych zadny vyber nedelal

proste bych na titulni stranu blogu dal jen seznam clanku z toho dne - ciste jen seznam nadpisu. Myslim ze by to bylo nejspravedlivejsi. Davat do vyberu clanky od Rudy Polaneckeho mi prijde krivarna.

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 7. 2009 16:50
Re: ja bych zadny vyber nedelal

A poč jen od něj???

Soutěž křiví KAŽDÝ výběr stejně. Navíc Pan Polanecký na tom na rozdíl od jiných závislý není.

0 0
možnosti

lubossula

1. 7. 2009 16:33
Pan je krome antihavlisty

a "stopro pravdysty" a "zavsechokolnosti pravdisty" jiz i sociolog, kdyz tvrdi, ze komunita muze z podstaty byt jen levicovat?:-):-):-) Pane exkolego, mam tisic duvodu s vami nesouhlasit temer vzdy, ale zaroven mam tisic duvodu si o vas myslet, ze jste vzdelany a sectely clovek a take mam nikoliv tisic, ale stale dost duvodu vas respektovat. Ale prosim nedelejte ze sebe šašulu, nekolik jich je jiz na hrade8-o 

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 7. 2009 16:44
Re: Pan je krome antihavlisty

No, měl jsem uvést nějaké další adjektivum, třeba "přeorganizovaná komunita" nebo "ad hoc komunita". Proti "komunitě" induvidualit nic nemám.

Ša-šula to mám být já, nebo jste se podepsal? ;-)

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

1. 7. 2009 15:57
...

Už jsem pochopil,proč na ty srazy blogerů nejezdíte... ;-)

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 7. 2009 16:24
Re: ...

Přátele si je třeba vybírat, ne se družit jaksi z vyšší moci, na níž člověk nemá vliv.

To nic nemění na tom, že mnozí z vás mohou být příjemní lidé a dobří kumpáni.

Ale smysl společných projektů nechápu. Pamatuju si, jak po revoluci seděli bankéři postsocialistických bank a mudrovali, jak budou spolupracovat. Tehdejší premiér Klaus na ně svým typickým způsobem zakňoural: Vy si musíte konkurovat!

A tak je to i s námi blogery.

Neprozradil byste mi, který kolega se za vaším nickem skrývá (já se stále ani po více než roce neorientuji). :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...