Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

vasekpasek

28. 12. 2008 0:31
Bohužel

Bohužel pan autor kritizuje něco, čím evidentně sám vládne. Topolánka volil, ale jakmile zjistil, že je pro Lisabon, hned je to obhroublý sprosťák a od té doby se do něj trefuje. Taky mimochodem nesouhlasím s tím, že před slušným diskutérem se musí sprosťák znemožnit. Jak se ukazuje (nejen) v naší politice, není tomu tak.

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 12. 2008 1:17
Re: Bohužel

Máte to popletené. Že je pro Lisabon, jsem nezjistil já, ale nejdříve on sám; zajímavé, že až po volbách. Stejně jako po volbách zjistil, že opustí manželku, s níž se fotil před volbami do propagačních brožur.

Je to nejen sprosťák, ale i podvodník. Ode mě aspoň vymámil hlas podvodem.

Ale musím uznat, že Rath je ještě horší.

Sprosťák se neznemožní, má-li slušného oponenta, jen před hlupáky.

0 0
možnosti
J

jsmith

27. 12. 2008 20:18
konjunkturalismus

Moje cestina uz neni co byvala pred 20ti lety. C-A, A-C slovnik nevlastnim abych si vypomohl. Slovnik na seznam.cz mi "konjunkturalismus" neprelozil. Nejak jsem vyznam te cele vety nepochopil. Jinak se mi clanek docela libil. Bohuzel, velmi malo ceskych politiku ma schopnosti se vyjadrovat jako Bill Clinton a diplomacie s decentnosti snad pro ne jsou neznamymi koncepty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...