Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych si jen trošku rýpnul, viděl jste bilanci KBC a bilanci ČSOB? Jestli věříte, že hozením kamínku do rybníka je možné udělat tsunami... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Každá koruna dobrá, i žádné tsunami v článku nebylo nic :-P

Já jsem si to myslel, že jste komsomolec TOP09. Rv

0 0
možnosti

Každý rozumný podnikatel i investor trpí tím, že tu není měnová unie . Zatím parazitujeme na Euru,ale to nelze do nekonečna. Polsko se rozhodlo urychleně převzít Euro. A Polácí jsou mnohem schopnější obchodníci a ekonomové než my. Současný stav je výhodný pouze pro tuneláře,kteří si nakradli obrovské částky a mají zatím problém je smysluplně utratit v Česku. Jak se to zdaří,tak tu bude Euro raz dva. Vy tomu nevěříte ?

2 1
možnosti
Foto

Ano, jak uvádíte, jste "nenapravitelný optimista a snílek". Dodávám, že velmi naivní a pošetilý a ekonomií nepolíbený. Rv

0 1
možnosti

Prohlubování evropské integrace je pro ČR v současnosti největší hrozbou.

2 1
možnosti
Foto

Někteří nepochopili, že jde o to, že EU odmítla, aby ČNB měla právo veta při transformaci českých dcer fúzí do cizích matek, a to i vč. vkladů českých střadatelů. Nad těmi nadnárodními giganty už bude "bdít" ECB, tedy domácí bankovní dohled bude vyřazen. Zahraniční banky si tak vylepší bilanci na náš úkor.

Nečas dosáhl jen právně irelevantního příslibu, že ECB nebude tyto přeměny dcer na pobočky protlačovat. ČNB se proti tomu bouří. Ovšem dnešní politik TOP09 Tůma to hloupě (asi na pokyn Kalouska) popírá.

2 0
možnosti

Nevěžte novinářům ani panu Streitovi. Naučte se číst mezi řádky. Heger odvolal Horáka, ředitele VZP, prý špatně hospodařil Odovolal z vedení správní rady i jistého bakaláře z Frýdku Místku, také prý špatně hospodařil.Jinde však čteme:ze všech nemocnic v ČR má smlouvu z VZP na 5 let jen 21 soukromých nemocnic pana Chrenka, privátní v Hořovicích a privátní v Karviné, o které se neví komu patří, neboť akcie jsou na neznámou osobu /doručitele ?/. Nevím jak fakultky,ale státní nemocnice smlouvy zatím nemají./ ani jedna!/ Ptám se: komu patří VZP ? Státu nebo Chrenkovi ? Co dělá ve VZP bakalář z Frýdku Místku ? Tolik Pražáků s tituly a VZP musí zachraňovat génius z Chrenkova kraje? ? Platba DRG/ za diagnozu je v nemocnci Č.Těšín /Agel/ je dvojnásobná oproti Jičínu v Čechách. Proč ?Pojišťovny / kromě VZP/ šetří ročně 7-10 mld Kč, neplatí totiž veškerou ústavní péči / na rozdíl od VZP/. Nemusí dokonce dokladovat, kde ty "přebytky" ukládají. Otázky pro pana Streita: 1/ Kdo řídí naše zdravotnictví?.2/za jak dlouho bude odvolán Heger ? 3/ Co dělá Peake na MNO ?4/ Jaký je rozdíl mezi Peake a Šnajdrem ? 5/ Jestli nepovažuje za hloupost psát články o EU,když mu hoří barák ?

1 1
možnosti

Pozor. Chrenka považuji za chytrého chlapa.Bez řádného komerčního pojištění to nepůjde,žádná přihlouplá solidarita jako v EU,pan Streit už má roky ale zdravotní péči si bude muset zaplatit ! Žádná přihloupá unijní solidarita. Také Drábek byl správný chlap. To však ale pán Streit nepochopí.Na jedné straně tady bojuje s větrnými mlyny EU a druhé straně si pouští tygra do obyváku. Však pane Streite,

kdyby ....nadnášela......

1 0
možnosti

Peníze českých vkladatelů zatím ukradly jen české banky.A to ji bylo.

Máte nějakou krátkou paměť. Pořád mi dlužíte odpověď na otázku, kolik jsme

do EU dali a kolik jsme dostali. Moc se vám ta otázka nehodí do kramu, co ?

Přečetl

jsem si ty vaše články. Mylíte se když ČR přirovnáváte k pracovitému

chalupníkovi . My jsme něco jako cikánská osada  v Latanovcích  ! Všechno je zu grunt , ČR a chalupník ? Proberte se !!;-€

2 2
možnosti
Foto

V článcích to bylo přesněji. Do EU posíláme cca 120 miliónů korun denně. Zpět chodí jen korupční peníze na předražené nesmysly, které kazí trh. Zdražují nám ceny, v konečném důsledku i daně, za účelem zahraničních zisků. Vy si fakt myslíte, že to nedělají pro sebe? 8-o

I to zadlužené Řecko (a my se tam v tomto systému dříve nebo později propadneme také), které není schopné už utáhnout celá léta kumulované nadsazené úroky, dalo Němcům a Francouzům už dávno vydělat, třeba tím, že od nich nakupovaly předražené zbraně na úvěr s vysokým úrokem...

1 1
možnosti

Pokud si pamatuji, naše státem držené banky byly vytunelovány, proto je Zeman nechal zprivatizovat, aby nedošlo ke krachu celého našeho bankovního systému a ke ztrátě vkladů obyvatel. Ony "matky" do toho musely nejdříve nalít hodně peněz, ale daly naše banky do pořádku a nyní mohou vydělávat...Pozdě křičet, v úvahu připadá je socialistická revoluce a znárodnění ...Škodovku také vlastní Volkswagen, o dalších podnicích nemluvě.

3 0
možnosti

Vykládejte to autorovi, on furte mele o nějakých našich  500 mld Kč.

Kde vzal tu cifru, to ví jen on  Klaus.Rv

2 1
možnosti

M73í43l14a 32Š32u87l56a

14. 12. 2012 13:47

.. starý Židchodí denně ke Zdi nářků, kde odříkává své motlitby .. denně ho pozoruje turista, bydlící v nedalekém hotelu .. jednoho dne mu to nedá, zastaví toho Žida a ptá se .. "člověče, řekněte mi, za co se denně modlíte u té Zdi nářků?" .. "" inu, za mír v naší zemi, za rodinu, za zdraví mé a mé ženy, aby se moji synové vrátili z akce v pásmu Gaza živí a zdraví" odpoví starý muž .. "a splnilo se vám všechno, o co jste Boha žádal"? .. "ále, většinou mám pocit, že mluvím do zdi" ..

.. některé pasáže v této diskuzi mi to dost připomíná ;-D

4 0
možnosti

Nějak nechápu o jakých českých bankách se mluví. Pokud se nemýlím, žádná česká banka u nás neexistuje, pracují u nás pouze pobočky zahraničních bank  a domnívat se, že pobočka nebo dcera může být ekonomickým subjektem považujui za úsměvné.

1 2
možnosti

Autor se domnívá, že povinností cizích bank bylo zaplatit dluhy, nalít českých poboček peníze,a teď tyto banky věnovat  lidu.

1 3
možnosti

20 let žijeme jen z peněz EU, vysáváme unii, rozkrádáme dotace.Naši politici jsou kašpárky ve službách "podnikatelů" jako Mrázek, Pitr, Janoušek. Děravé zákony jou šité

na míru těmto podnikatelům, jen si vpommeňte na LTO, na poslední kauzy. Stejně

jako jeden zdejší bloger se domnívám, že zákony tvoří právnici Kelnerů, Chrenků,

Komárků a podobných vlastenců. Vše zastřešuje VK. jen si vpomeňte na slova "Ička"

Bursíkovi. " Víš kolik lidí by šlo bručet ? " tato slova se netýkala aféry Šlouf + nějaký ODSák ,jak to interpretovali "nezávislí novináři" , ta slova se týkala našich polistopadových poměrů, naše povedené privatizace. Žádný Švejnar, žádná EU, to by mohl být konec mafie.Sarajevský " atentát " byl poslední pokus dostat ČR z pout mafie.Kdo tehdy bojoval za Klause? Především Macek.Ten by ve standartní demokracii šel sedět první......Autore, kdo vás platí ? Žádám vás, abyste nám zde veřejně sdělil, kolik jsme z EU dostali a kolik jsme do EU dali. Bez tohoto sdělení vás budu považovat za dalšího "nezištného" blogéra. Váš článek je podlá demagogie.

2 4
možnosti

Chcete být  mimo EU a ekonomicky konkurovat Německu ? Čím ? Hlínou na trpaslíky ? Nebo chcete v Německu vzkřísit nového Hitlera.? Německo proti celé Evropě ? Potřetí za posledních sto let. ? Nebo ČR poti celé Evropě ?A kdo zvítězí ? ČR ?

Autore ,jestli nechcete být v EU , tak se odstěhujte do Burkina Faso a vemte sebou VK.Tam vás ještě neznají. Rv

2 4
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...