Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

apeppepa

8. 3. 2010 21:31
Mlčící většina

Já ty eurohujery apod. nikde nevidím, neslyším ..., možná tím myslíte tu mlčící většinu, která žije, vyrábí, obchoduje, cestuje a využívá výhod EU, společného svobodného prostoru. Ale poměrně malá skupina zarytých odpůrců EU, popřípadě "klausohujerů" (to jsou Ti, co by se okamžitě stali eurohujery, pokud by V.Klaus otočil) o sobě dává hlasitě vědět a je dost agresivní. Asi nemohou unést svou prohru, mnohým asi vadí, že nemohou se svými "šamany" totálně ovládat malý český prostor.

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 3. 2010 21:53
Re: Mlčící většina

Klausův přístup je pro mě irelevantní, i když jsem rád, že se chová rozumně. Lisabon ale podepsat neměl.

Svoboda pohybu osob, kapitálu a zboží - to nikdo nezpochybňuje, ale k tomu nepotřebujeme regulace a direktivy a armádu eurovyžírků pletoucích se nám do života. Vám jen vymyli mozek propagandou, kterou slepě papouškujete.

[>-]

0 0
možnosti
D

derik

8. 3. 2010 2:06
Pisete o LS, tak to snad souvisi

Uvital jsem reakci naseho pana prezidenta na vyroky rakouskeho prezidenta ohledne Benesovych dekretu. A hledal jak reaguji ostatni. Objevil jsem a uvital jednoznacny clanek pani Bobosikove na: http://www.bobosikova.cz. Ale potom jsem se podival na ODS; maji tam strucny clanek od predsedu Topolanka: http://zpravy.ods.cz/aktualita.php?ID=12741 kde pise: "Je to ale umělý problém. Žádné skutečné nebezpečí, že soudy zaplaví požadavky bývalých sudetských Němců, nehrozí. Ještě moje vláda před rokem prosadila úpravu podmínek Lisabonské smlouvy tak, aby nemohla prolomit platnost Benešových dekretů."

Ja jsem mel dojem ze pred rokem mela LS finalni zamitnutou podobu a jen se opakovalo referendum v Irsku. Nasledne pan prezident (ne Topolanek) prosadil dodatek. Takze jak to je? Ona se LS pred rokem upravovala? Proc Klaus zbytecne vyjednaval dodatek kdyz to Topolanek uz zaridil? A proc pani Bobosikova (ktera se tomu venuje) dekuje v dane veci jen Klausovi a na Topolanka zapomnela?

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 3. 2010 17:31
Re: Pisete o LS, tak to snad souvisi

Topolánek si připisuje Klausovy zásluhy. Ale pozor, LS se nezměnila. Je jen deklarace - závazek, že až se bude přijímat Chorvatsko, tato klausule bude včleněna. Kdyby nebyla, nic neuděláme...

0 0
možnosti
W

Wendolene

7. 3. 2010 23:15
Pane Streite, prominte, ze to pisu sem, nenasla jsem nikde

moznost poslat vam vzkaz....Jaky je na vas kontakt? Chtela bych neco probrat mimo diskusi...

Nebo mi napiste

moje prezdivka zavinac seznam.cz

Dekuji,

Wendy

0 0
možnosti
DS

Streit

7. 3. 2010 23:49
Re: Pane Streite, prominte, ze to pisu sem, nenasla jsem nikde

asymetrie@centrum.cz

0 0
možnosti
ŠS
G

Gambri

6. 3. 2010 11:31
První jednotnou institucí EU

bude zřejmě tajná služba EU. Pozor, pane Streite!

0 0
možnosti
DS

Streit

6. 3. 2010 11:54
Re: První jednotnou institucí EU

Věřím.

0 0
možnosti
JH

Jiří Heincl

5. 3. 2010 20:07
Opravdu rozumný článek

V EU je to jako v písničce Lenky Filipové: Jenom blázni se radujou,  když loďka se naklání,  jenom blázni se radujou, že voda jim stoupá, stoupá.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

5. 3. 2010 16:54
Ja spatruji agresivniho fanatika

ve Vas,pane!Ta vase slova,slova,slova-,ta prumerne vzdelanemu cloveku myslim nevadi,ale Vase neobjektivita, a vydavani Vasich simulacrum za fakta-to by bylo hodno i velkeho Musolliniho!Jen tak na okraj-ja samozrejme Sarkoziho ani Berlusconiho pro jejich Vami popisovane "prednosti" VUBEC nemusim,jako Vy,ale co musim-, k temto obema jmenum pridat i to,ktere k nim patri,prave pro naprosto stejne vlastniosti,ktere u nich tak tepete-totiz jmeno Klaus!A protoze tohle nevidite,ci spis nechcete videt, vystupuje ta Vase neobjektivnost tak na povrch!K tomu kousek antiEU demagogie jako tresnicka na dortiku, a dilko je hotovo..Kazdopadne-Vase clanky jsou pro mne opravdu moc poucne!Uci mne vyvarovat se falesne adorace..Jste skutecne velky starocech,myslite totiz¨jeho mozkem-mozkem hodnym nacionalistu devatenacteho stoleti.Apropos-,spatrujete-li u Americanu cosi spatneho v tom,ze maji pri hymne ruku polozenou na srdci,delejte totez,.jestlize Vam toto gesto pomuze dodat dustojnost  Vasemu sovinismu.

0 0
možnosti
DS

Streit

5. 3. 2010 17:30
Vy nejste podstatný

To říkám zodpovědně ze zkušenosti s vašimi výlevy. Rv

[>-]

0 0
možnosti
VC

jezecek2005

5. 3. 2010 14:49
Agresívní eurofanatici

Agresívními eurofanatiky jsou "osobnosti" typu Jo Leinena, Martina Schulze, Daniela Cohn-Bendita, Hannese Swobody, dále Louis Michel a valonští socialisté vůbec, zelení an sich,  v neposlední řadě pak různé pochybné kreatury jako např. bývalý německý velvyslanec při OSN von Kiyow (či tak nějak se jmenuje).   

0 0
možnosti
DS

Streit

5. 3. 2010 17:30
Re: Agresívní eurofanatici

R^

0 0
možnosti
KP

krysodlak pizmovy

5. 3. 2010 13:23
Kdyz mel prezident moznost zastavovat skutecne nebezpecny

vlak, tak misto toho s tim vlakem velmi ochotne spolupracoval. Zajistitl si velmi teple mistecko v Prognostickem ustavu, sdilel kancelar s STB agentem Karlem Köcherem, delal karieru a pravdepodobne byl napojen na tajne sluzby a cele to svinstvo. Jeho manzelka byla komunistka.

Proto na mne jeho reciciky o zastavovani vlaku dnes nedelaji zadny dojem. Za cloveka mluvi jeho ciny v dobach krize, ne kdyz si vali prdel na hrade a zere kaviar na banketech a ma tendenci hrat si na disidenta, kterym nikdy nebyl. Takovi lide at si ty sve kecy a poucky nechaji pro ty, co jsou ochotni jim to bastik. Mne presvedci jen ciny

0 0
možnosti
DS

Streit

5. 3. 2010 13:32
Re: Kdyz mel prezident moznost zastavovat skutecne nebezpecny

Článek nebyl o Klausovi. Byl zmíněn jen okrajově a v jediném kontextu. I kdyby totéž prohlásil Jakeš, nemůžete to popřít. Vlak se řítí dál...do stanice NIKAM.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...